Inuti Laurence Fox och Billie Pipers flyktiga äktenskap - och hans misstro mot Chris Evans

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har varit ett år av kontroverser för skådespelaren Laurence Fox, som återigen har hamnat i varmt vatten genom att märka flera högprofilerade stjärnor & pedos / pedofiler & apos; efter att de kallat honom & apos; rasist & apos ;.



Och hans ex -fru Billie Piper togs in i striden tidigare i veckan när journalisten Bella Mackie - som är gift med Radio 1 -programledaren Greg James - twittrade hennes lättnad över deras skilsmässa.



'Varje dag känner jag mig glad för Billie Piper och hennes lyckliga nya liv borta från *allt det där', skrev hon om den tidigare popstjärnan som sedan har gått vidare med Johnny Lloyd, tidigare frontman för indiebandet Tribes.



Laurence och Billie träffades 2006 efter att ha träffats på teaterföreställningen Treats.

Billie Piper och Lawrence Fox

Billie Piper och Lawrence Fox splittrades 2016 (Bild: Getty)

De knöt knuten i december 2007, flyttade till West Sussex och välkomnade sönerna Winston, 11, och Eugene, åtta.



Men enligt Lewis -skådespelaren Laurence, 42, var deras äktenskap plågat av rader att han skulle skrika & apos; klippa & apos; att stanna.

Han erkände att han till 100 procent skadade henne, säger Laurence till Sunday Times att han nu vägrar att ro. 'Det behöver du inte i ditt hus. Du behöver inte det, säger han.



Billie instämde i att deras liv var fullt av & ups & downs & apos; och & apos; dumma argument & apos; som säger till Psychologies magazine: 'Det är känslomässigt upp och ner - känslornas extremiteter.

'Att vara kär är inget som går, & apos; Åh, det är det då. & Apos; Det är mer dramatiskt. Det kan få dig att känna dig sjuk och sedan ur kontroll och hyper. '

'[Raderna är] vanligtvis något riktigt dumt, ofta fött av att vara utmattad.'

I en separat intervju med Daily Mail sa Laurence att de försökte rådgöra för att förbättra sitt & dåliga äktenskap & apos; innan vi äntligen kallade det en dag 2016.

Det som följde var en bitter vårdnadskamp om deras söner, som Laurence har sagt var utlöst av rättssystemet snarare än dem själva.

Billie och Laurence med sonen Winston

Billie och Laurence med sonen Winston (Bild: Rex)

Han avslöjade tidigare hur skilsmässan och separationen på deltid från hans söner fick honom att känna sig självmordsbenägen och lida av extrem ångest.

länge förlorade familjehittbarn

De fysiska symptomen på trauma och lidande är djupa panikattacker under en längre tid, och jag har aldrig haft en panikattack i mitt liv förut, säger han tidigare till The NEWSAM.

Jag har inte sovit på sex månader, även med sömntabletter. Jag lägger mig samtidigt, samma säng som barnen och ligger bara vaken och sover två eller tre timmar. Mitt sinne snurrar runt.

Jag träffar en fantastisk terapeut, jag älskar henne. Du måste söka hjälp från din familj, en terapeut, en fitnesstränare, vad det än är.

Lawrence Fox och Billie Piper (Bild: Barcroft Media)

Billie och Laurence hade en brinnande romantik

Familj och vänner kan vara de bästa människorna för det här, men de har sina egna liv. Min bror, Robin, har räddat mig i hela den här situationen. Han såg allt, det jag inte såg, visste vad som skulle komma och försökte berätta för mig om det.

Jag skrek och blev arg på honom. Men jag är min brors målvakt och kommer aldrig att kunna tacka honom för hur underbar han har varit för mig. Han skickade mig en personlig tränare, Darren, tre gånger i veckan, i skilsmässopresent, och de andra två dagarna tränar jag själv.

Jag fortsatte att gå till min äktenskapsrådgivare även när vi slutade, och hon sa: 'Du vet alla pengar du har sparat för en regnig dag? Det häller jävligt, så använd den.

Så jag lever så för tillfället och spenderar allt jag behöver för att få mig igenom.

Jag tror att psykisk hälsa är mycket obesvarad i det här landet, särskilt män är rädda för det, men det är bra att prata om känslor. Det finns bara så mycket plats i skåpet att förvara dem.

Och Laurence erkände att Billies fortsatta vänskap med första maken Chris Evans var svårt för honom att hantera.

Billie gifte sig med DJ Chris Evans när hon var bara 18

Billie gifte sig med DJ Chris Evans när hon var bara 18 (Bild: ExpressStar)

En källa berättade för The NEWSAM Billie & apos; leaned & apos; på Chris - som hon en gång stämplade sin & apos; soulmate utan att vara älskare & apos; - när hennes äktenskap rasade.

Och Laurence erkände: Jag tror inte att jag var supertolerant mot att ha honom i närheten.

Jag var bara mer naiv än jag borde ha varit. Chris Evans jobb är att observera människor, intervjua dem och vara intresserad av dem så det är vad han gör på gott och ont.

Chris har aldrig svarat på hans kommentarer men ringde till Billies nya pojkvän Johnny för hennes & forever partner & apos ;.

För Billies del sa hon att hon drabbades av en massiv livskris & apos; efter splittringen och fruktade att hon fastnade i en cykel av & apos; repetitiva, negativa beteenden & apos ;.

Billie Piper har nu ett långvarigt förhållande med Johnny Lloyd

Billie Piper har nu ett långvarigt förhållande med Johnny Lloyd

Jag tror att dina trettiotal är en tid då du börjar reflektera över allt du har eller inte har uppnått, och vart du är på väg och hur din mentala hälsa är, säger I Hate Suzie -stjärnan till Stagecraft med Gordon Cox podcast.

Det är ett bra klimat att prata om att vara kvinna och vad du utsätts för och hur du går framåt.

Du måste skratta åt ett ögonblicks livskris för annars dödar det bara dig.

Billie fick dotter Tallulah, en, med Johnny medan Laurence tros vara singel.

Se Även: