Inuti Dennis Rodmans bromance med Kim Jong-un som började med 'skott och hotties'

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dennis Rodman har länge varit en av de mest kontroversiella figurerna inom basket.



Den tidigare Chicago Bulls och Los Anegeles Lakes -stjärnan började livet som ett blygt och tyst barn - men efter ett misslyckat självmordsförsök 1993 uppfann han sig själv som spelets dåliga pojke.



Med sitt utomordentligt färgade hår och flera piercingar utmärkte han sig lika mycket i vardagen som på banan.



Och hans personliga liv var inte mindre kontroversiellt. Rodman hade en hög profil fling med Queen of Pop, Madonna, och var även kort gift med modellen Carmen Electra.

Han tog till och med en bröllopsklänning när han marknadsförde sin självbiografi, Bad As I Wanna Be, och påstod att han var bisexuell och hade gift sig själv.

Kim Jong-un och Dennis Rodman förenade sig över sin kärlek till basket

Kim Jong-un och Dennis Rodman förenade sig över sin kärlek till basket (Bild: REUTERS)



Även på banan var Rodman känd för sitt upprörande beteende.

Han lämnade en gång ett spel - och hans lagkamrater, inklusive Michael Jordan, som spelade sin sista säsong - för att brottas med Hulk Hogan, vilket gav honom en böter på 20 000 pund.



Rodman, som trodde att hans basketkarriär var över, startade sig själv som en brottare och försökte till och med handla.

Men även om hans dagar som idrottsman nu ligger bakom honom, är Rodman fortfarande fast i rampljuset tack vare sitt, ofta mycket bisarra, beteende och ovanliga relationer.

En av hans närmaste vänner är Nordkoreas diktator, Kim Jong-un. Paret träffades första gången 2013 när Rodman första gången besökte eremitstaten.

iphone x releasedatum i Storbritannien
Det sägs nu att paret är det

Paret sägs nu vara 'vänner för livet' (Bild: EPA)

Kim har varit ett basketfan sedan han var tonåring och skulle tillbringa timmar med att rita sin favoritspelare, Michael Jordan.

Vid den tiden sa Rodman: 'Mitt uppdrag är att bryta isen mellan fientliga länder. Varför det har lämnats åt mig att släta över saker, jag vet inte. Dennis Rodman, av alla människor.

'Att hålla oss säkra är verkligen inte mitt jobb; det är den svarte killens [Obamas] jobb. Men jag ska berätta detta: Om jag inte hamnar i topp tre för nästa Nobels fredspris är det något allvarligt fel.

Och det verkar som om paret slog till med en vild natt fylld med & vos -skott och snyggingar & apos ;.

Efter att ha knutit sin gemensamma kärlek till basket bjöd Kim in den tidigare NBA -spelaren till en fest hemma hos honom.

Kim och Rodman träffades första gången 2013

Kim och Rodman träffades första gången 2013 (Bild: X02538)

I en intervju hävdade Rodman att diktatorn sa till honom: ”Låt oss äta middag ikväll. Lite karaoke och ha lite vodka, lite hotties och sånt.

'Nästa sak jag vet, vi äter middag och vi är fulla som jävla, han börjar sjunga karaoke och jag har ingen aning om vad fan han pratar om.'

Rodman hävdar sedan att '18 heta kvinnor 'dök upp och började spela Dallas -teman.

Han skämtade om att han sa till dem att lära sig några andra låtar, inklusive Pearl Jam, Van Halen och Rolling Stones, och att de vid sitt nästa besök i Nordkorea hade lärt sig alla hans önskemål.

josh taylor fight time

Men Rodman insisterar på att han aldrig har diskuterat politik med Kim, och istället håller sig till sport.

Men efter sitt första besök beskrev han den fruktade ledaren som 'en vän för livet'.

Och när han frågade om rykten om att hans kompis var kritiskt sjuk eller till och med död, nyligen, svarade Rodman att han tyckte att han hade det bra - och ägnade sin tid åt att titta på The Last Dance.

  • The Last Dance streamas nu på Netflix.

Se Även: