iPhone X: Storbritanniens lanseringsdatum, pris, funktioner och specifikationer för Apples nya flaggskepps iPhone för 2017

Iphone X

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple har lanserat sin länge ryktade iPhone X för att markera 10-årsjubileet för den första iPhone någonsin.



Uttalade & apos; iPhone ten & apos;, liksom den romerska siffran den representerar, lanserades enheten tillsammans med iPhone 8 och 8 Plus under ett evenemang på företagets nya rymdskeppscampus i Kalifornien.



Tillsammans med en radikal ny kant-till-kant-design innehåller iPhone X ny teknik som gör det möjligt för användare att låsa upp handenheten med ansiktet, liksom animerade emojis som heter & apos; Animojis & apos; som speglar användarens ansiktsuttryck.



Här är allt du behöver veta om iPhone X.

Design i helt glas

Istället för aluminiumhöljet som användes i förra årets iPhone 7 har den nya iPhone X ett hölje i glas.

Det här är inte första gången Apple har använt glas i sina iPhones. IPhone 4 och 4s hade glas fram- och bakpaneler, med ett rostfritt stålband inklämt mellan de två.



Men dessa telefoner plågades av hållbarhetsproblem, med många kunder som hävdade att deras telefoner sprack för lätt när de tappades.

Apple hävdar att glaset som används i iPhone X är det mest hållbara glas som någonsin dykt upp i en smartphone.



glad eid al adha 2019

(Bild: REX/Shutterstock)

OLED -skärm

IPhone X ryktades länge om att den skulle ha en ny banbrytande OLED -skärm med praktiskt taget inga ramar - och ryktena var korrekta.

Handenheten har en banbrytande Super Retina OLED-skärm, som mäter 5,8 tum diagonalt.

OLED-skärmar är överlägsna de LCD-paneler som för närvarande används i Apples iPhones eftersom en OLED-baserad skärm, snarare än att kräva bakgrundsbelysning, lyser upp enskilda pixlar vid behov.

Detta innebär svartare svarta och ljusare vita, lägre strömförbrukning och snabbare svarstider jämfört med LED -skärmar.

Ingen hemknapp

Som väntat har hemknappen bytts ut helt.

Den stora pekskärmen, i kombination med den nya iOS 11 -programvaran, gör det möjligt för användare att helt enkelt svepa upp från foten på skärmen när som helst för att återgå till startskärmen.

vad betyder 1818

TrueDepth -kamera

Lätt telefonens största dragning är TrueDepth -kameran som gör det möjligt för användare att låsa upp sin telefon med ett ansiktsigenkänningssystem som kallas Face ID. Med hjälp av djupavkännande teknik kan systemet kartlägga och känna igen användarens ansikte, även i mörkret.

Denna teknik gör det också möjligt för användaren att skicka animerade emojis som kallas & apos; Animojis & apos; baserat på deras ansiktsuttryck.

(Bild: )

iPhone X -specifikationer

IPhone X sportar A11 Bionic -chipet, som har sex kärnor och är det mest kraftfulla chipet någonsin i en smartphone, enligt Apple.

Den kommer att köra nästa version av Apples mobila operativsystem, iOS 11, som har en omarbetad version av sin Siri -röstassistent, en ny 'Stör ej medan du kör' -funktion och en uppdaterad App Store.

Trådlös laddning

Hela glasdesignen på iPhone X möjliggör trådlös laddning och laddningsenheter från Belkin och Mophie kommer att finnas tillgängliga.

Apple gav också en försmak av sin AirPower -laddningsplatta, som kan ladda en iPhone, Watch och AirPods samtidigt.

(Bild: REX/Shutterstock)

Läs mer

iPhone X
iPhone X vs iPhone 8 Släppdatum och specifikationer för iPhone X Bästa iPhone X -erbjudanden iPhone X säljs

Vattentålig

IPhone X är vattentålig till ett meters djup i upp till 30 minuter - ett betyg som kallas IP67. Detta är samma betyg som förra årets iPhone 7.

IP67 betyder att den kommer att överleva ett dopp i handfatet eller ner i toaletten, och det kommer inte att gå sönder om du häller en drink över den, men du vill antagligen inte ta den simmande.

Färger

Trots rykten om ett nytt & apos; rodna guld & apos; färg fick bara iPhone 8 ett nytt färgalternativ, helt enkelt känt som & apos; gold & apos ;.

bästa krämen för psoriasis uk

IPhone X kommer endast att finnas i rymdgrått eller silver.

(Bild: Getty Images Nordamerika)

Triumf eller flopp?

Om du vill veta om vi tror att iPhone X kommer att bli en triumf eller en flopp, lyssna på vårt senaste Framtida fil podcast .

betydelsen av 3333

I det här avsnittet jämför vi våra första intryck av den nya prylen och diskuterar vilka funktioner som är mest sannolikt att fånga hos konsumenterna.

Pris och släppdatum för iPhone X

IPhone X finns att köpa nu från Apple och alla de stora mobiloperatörerna.

Flaggskeppset började leverera den 3 november 2017, men många som förbeställde iPhone X måste vänta till slutet av september för att få sin enhet.

Det kommer med en brant prislapp, från 999 pund för 64 GB -versionen och upp till 1 149 pund för 256 GB -modellen.

Läs mer

iPhone
Nästa iPhone -evenemang iPhone 9 Tips och tricks Trasig iPhone?

Var kan man köpa den nya Apple iPhone X

Finns i silver och rymdgrå i 64 GB och 256 GB modeller, den nya Apple iPhone X kan hämtas från Apple.com/se och Apple Stores, förstås, liksom alla vanliga misstänkta.

Sådana som Carphone Warehouse, EE, Tre , Virgin Mobile, Vodafone och o2 och lagerhåller alla smarttelefonen.

Se Även: