Bästa krämerna att testa i Storbritannien för psoriasis

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Behandla symptom på psoriasis hemma med dessa krämer



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Psoriasis är en av de svårare hudförhållandena att ta itu med, främst för att det faktiskt är en autoimmun sjukdom som får hudceller att växa mycket snabbare än vanligt.



Du kommer att veta det om du har sett det - det kategoriseras vanligtvis av fläckiga, ofta röda, irriterade hudfläckar, dessa fläckar kan visas nästan var som helst på kroppen, inklusive din hårbotten och delar av ditt ansikte.

Även om plåster tenderar att försvinna, eller åtminstone blekna utan erkännande när de väl har behandlats, finns det inget botemedel mot psoriasis för tillfället - men det finns många behandlingar som drabbade kan dra nytta av.

Om ditt tillstånd är allvarligt kan du behöva en höghållfast steroidkräm för att hantera symptomen. annars kan mild uppblossning vanligtvis lugnas med en bra aktuell kräm.



Vi har avrundat de allra bästa aktuella lösningarna som är värda att försöka behandla din psoriasis nu.

Bästa krämerna att testa i Storbritannien för psoriasis

1. Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion

Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion



Aveenos hudlotion är ett bra alternativ för behandling av mycket torr hud och känslig hud, det är också ett bra alternativ att använda om du inte vill prova några av de starkare behandlingarna.

Det är formulerat med ett prebiotiskt, trippel havrekomplex inklusive kolloidal havre, havreoljor och havrextrakt samt en hälsosam dos sheasmör för maximal hydrering.

sons of anarchy spinoff

Du kommer att få 24 timmars fuktighet som tränger in djupt under skinnbarriären och ger långvarig lindring för irriterad hud, det absorberas snabbt och är perfekt för daglig användning.

Pris: £ 5,25, Amazon - köp här nu

2. CeraVe Moisturizing Cream

CeraVe Moisturizing Cream

CeraVes fuktgivande kräm är utvecklad av hudläkare med ett antal hudkänslor i åtanke och hjälper till att återställa torr, irriterad och känslig hud - vilket ger en välbehövlig återfuktningshöjning till även den torraste huden.

Den icke-feta formeln innehåller en blandning av essentiella ceramider och hyaluronsyra, som arbetar hårt tillsammans för att skydda hudens naturliga barriär.

Det släpper långsamt ut fukt hela dagen vilket säkerställer 24 -timmars återfuktning för supermjuk hud.

Pris: £ 12, ser fantastiskt ut - köp här nu

3. Cetraben Natural Havregrynkräm

Cetraben Natural Havregrynkräm

Om du letar efter en återfuktande kräm som är mild nog vid användning på barns hud, är denna naturliga havregrynkräm från Cetraben en att ta på allvar.

Det är speciellt formulerat med naturligt aktivt havregryn för att lugna, skydda och säkerställa långvarig återfuktning i hela 24 timmar.

Pris: £ 6,99, stövlar - köp här nu

Fyra. Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

Oavsett om det är psoriasis, eksem eller någon annan hudsjukdom - lösa dem alla med denna hårt arbetande lotion från Egyptian Magic.

Den prisbelönta formeln innehåller sex av naturens mest återfuktande och reparativa ingredienser, inklusive olivolja, bivax och honung.

Formeln används av många för en mängd problem, oavsett om det är för att lindra spruckna läppar eller lugna torr hud över kroppen.

Pris: £ 20, ser fantastiskt ut - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

5. Aproderm Colloidal Oat Cream

Aproderm Colloidal Oat Cream

Denna två -i -en aktuella behandling fungerar som en närande fuktighetskräm samt ett tvålsubstitut, vilket garanterar en supermjuk hud hela dagen.

Krämen är formulerad med en kombination av aktivt kolloidalt havregryn och infunderat med lyxig aprikosolja för djup hydrering, vilket också bibehåller den naturliga PH -balansen i huden.

Lotionen är lämplig för en rad olika torra hudförhållanden och är också ett bra alternativ för spädbarn från födseln.

Pris: £ 10, Amazon - köp här nu

ny serie geordie shore

6. Balmonds Skin Salvation

Balmonds Skin Salvation

Denna 100% naturliga hudfrälsare från Balmonds är ett utmärkt förslag för både barn och vuxna, med alla naturliga ingredienser kan du vara säker på att den mjuka formeln håller fukt låst i huden för maximalt skydd.

Ramen är berikad med en blandning av hampfröoljor, bivax och andra rika oljor.

Var lika snäll mot din hud som denna behandling är snäll mot planeten.

Pris: £ 11,95, Amazon - köp här nu

7. Eucerin UreaRepair Plus 10% Urea Lotion

Denna icke-feta formel från Eucerin är perfekt för daglig användning och lämnar inte kvar några rester på huden.

Den innehåller en hög koncentration av kroppens naturliga fuktgivare inklusive urea och laktat för att fortsätta känna sig slät.

Krämen är doftfri och lämplig för barn som lider av känslig hud eller torr hud.

Pris: £ 13,50, Escentual - köp här nu

8. Dermalex Psoriasisbehandling

Dermalex Psoriasisbehandling

Dermalex psoriasisbehandling är steroidfri och effektiv vid behandling av milda till svåra torra hudsjukdomar, inklusive eksem och dermatit.

Komplexet hjälper hudbarriären att reparera och skapar också ett skyddande lager ovanpå huden för att hålla kvar fukt och förhindra uppblossningar i framtiden genom att hantera problemets rot.

Pris: £ 28,06, Amazon - köp här nu

9. Nursem's Caring Skin Fix

Nursem's Caring Skin Fix

Nursems sortiment utvecklades ursprungligen av en sjuksköterska från NHS och hennes man för att ge lättnad åt övertvättade, irriterade händer.

Den fantastiska formeln är berikad med hudälskande ingredienser inklusive avokadoolja och sheasmör för att skydda hudens naturliga barriär, samt kollidial havregryn för att lindra irritation.

En extra blandning av hyaluronsyra och ett vitamin B -komplex säkerställer att huden snabbt repareras.

Det är också vegan, grymt fri och fri från parabener, petrolatum, mineralolja eller silikon.

Pris: £ 14,99, Nursem - köp här nu

Letar du efter alternativ för att lösa några av dina andra hudproblem? Kolla in de bästa fuktgivarna för torr hud och de bästa krämerna mot eksem som är värda att testa nu.

Se Även: