Där Ant Middleton är nu efter SAS: Who Dares Wins sparkar och flyr från Storbritannien

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ant Middletons liv har förändrats helt under ett år av skandal och kontrovers.



Den tidigare solider som blev tv -stjärna tappades sensationellt från SAS: Who Dares Wins av Channel 4 -cheferna i mars i år på grund av sitt & apos; personliga uppförande & apos; - men hade redan förlorat andra jobb på grund av några av hans kontroversiella kommentarer.



I ett uttalande sa Channel 4: 'Ant Middleton kommer inte att delta i framtida serier av SAS: Who Dares Wins. Efter ett antal diskussioner som Channel 4 och Minnow Films har haft med honom i förhållande till hans personliga beteende har det blivit klart att våra åsikter och värderingar inte stämmer överens och vi kommer inte att arbeta med honom igen. '



Kvinnliga medlemmar i besättningen anklagade honom för att ha gjort 'otäcka och suggestiva kommentarer' på uppsättningen, men en talesman för Middleton sa att han förnekade anklagelserna och hävdade att han 'alltid är disciplinerad och fullständigt professionell'.

Efter att ha slagit tillbaka i en explosiv Good Morning Britain-intervju hävdade den ex-specialstyrkan att det var rent 'militärt skämt' när han sprängde 'PC och vaknade patrull'.

Kontroversen kring Middleton förra året när han kritiserades hårt för att han vägrade acceptera coronavirus var ett allvarligt hot mot samhället och stämplade Black Lives Matter -demonstranter som 'absolut avskum'.



Efter fem år i serien tappades Ant sensationellt från kanal 4

Efter fem år i serien tappades Ant sensationellt från kanal 4 (Bild: Kanal 4)

I ett Instagram -inlägg i mars 2020 sa äventyraren: 'Är jag fortfarande ute och reser världen? Ja. Skakar jag fortfarande hand? Ja. Kramar jag fortfarande fans på flygplatsen? Ja. Tvättar jag händerna och håller min hygien till en hög standard som alltid? Ja.'



Han fortsatte: 'Har mitt liv förändrats? Nej. Kommer jag att låta någon sjukdom, Covid-19, diktera mitt liv? Absolut inte. Kom ut, ändra inte, F *** Covid-19! '

marie lise volpeliere pierrot

Middleton hävdade att han försökte säga att folk behövde ta itu med problemet 'direkt' och 'visste inte att en pandemi helt plötsligt började spela', senare korrigerade han sitt inlägg efter att regeringens råd uppmanade folk att stanna inomhus.

Sedan i juni twittrade Ant: 'Det var bara en tidsfråga. BLM och EDL är inte välkomna på våra gator, absolut avskum. Vilket bra exempel du är för din framtida generation. Bravo.'

Mindre än 24 timmar senare släppte han en ursäktsvideo som klargjorde hans tweet och bekräftade att han hade tagit bort den när han hade läst om den och insåg att den hade orsakat brott.

Ant hade ett år fullt av kontroverser

Ant hade ett år fullt av kontroverser (Bild: Kanal 4)

Han sade: ”Jag lade ut en tweet eller retweetade en video av våldet, terrorn och kaoset som hände på Londons gator. 'Inom den tweeten nämnde jag BLM och EDL och ordet' avskum '.

”Jag ringde aldrig till BLM -avskummet och jämförde de två organisationerna. Jag vill göra det riktigt, riktigt klart.

'Ordet avskum användes för att beskriva människorna i videon som var våldsamma, som orsakade terror på Londons gator och utgjorde ett dåligt exempel för våra kommande generationer.'

Samtidigt hade Channel 4 inrättat ett 'nytt och tydligt åtagande' för att vara en antirasistisk organisation och sade att Middletons kommentar på inget sätt representerar Kanal 4: s åsikter och insisterade på att han bad om ursäkt.

Detta resulterade i att Ant tappade flera jobb, bland annat att han togs bort från ITV: s fotbollshjälp i augusti bland rädslan för att hans engagemang skulle kränka etniska minoritetsspelare.

Och samma månad avstod han från rollen som Chief Cadet för Volunteer Cadet Corps, en ungdomsorganisation ansluten till Royal Navy, efter att ha utsetts i november 2019.

Ant Middleton dök upp på Good Morning Britain efter hans yxa från SAS

Ant Middleton dök upp på Good Morning Britain efter hans yxa från SAS (Bild: ITV)

Efter att ha tappats av Channel 4 slog Middleton tillbaka under den explosiva GMB -intervjun med Piers Morgan och Susanna Reid.

Han stämplade Minnow Films och Channel 4: s uttalanden som 'mycket hänsynslösa och desperata' och anklagade dem för att försöka 'skydda deras varumärke'.

Middleton hävdade att han bestämde sig för att gå därifrån för att showen hade blivit 'oäkta', 'halvskriptad' och 'all rök och speglar'.

'Jag ville dela på ett hälsosamt och positivt sätt. Och de visste att jag skulle gå, sa han på GMB.

'Och helt plötsligt släppte de den här bomben ... (att) jag har blivit axad. Och i slutändan vad de gör är att de skyddar sitt varumärke.

När ordkriget fortsatte släppte Channel 4 ytterligare ett uttalande som säger att Middletons personliga beteende ensam var den enda anledningen till att han fick lämna serien.

'Vårt beslut att inte förnya Ant Middletons kontrakt och att inte arbeta med honom igen var enbart baserat på hans personliga beteende utanför kameran och är inte relaterat till hans personlighet på skärmen som DS,' sa de.

'SAS: Who Dares Wins kommer att fortsätta vara lika tuffa som någonsin.'

Ant Middleton skryter av & apos; positiva vibbar & apos; i sin lyxiga svit efter jetting till Australien

Ant Middleton skryter av & apos; positiva vibbar & apos; i sin lyxiga svit efter jetting till Australien (Bild: antmiddleton/Instagram)

Under de följande dagarna togs Middletons namn bort från The Prince's Trust -webbplats där han hade varit kändisambassadör för välgörenheten och till och med dök upp tillsammans med prins Charles vid ett evenemang.

Med sin karriär i Storbritannien i fläckar flög Ant ut till Australien i slutet av mars för att börja filma för deras version av SAS: Who Dares Wins.

Han bad om 'positiva vibbar' bara medan han satt fast i karantän på ett lyxhotell i två veckor enligt landets coronaviruslagar.

Middleton njöt helt klart av stilleståndstiden Down Under när han flaxade med vyer från sitt rum på sociala medier.

'Jag är för varm att hantera för Storbritannien, det är därför jag har kommit över till Australien. Jag har kommit över för att plåga dig mycket, sa han under en intervju Kyle och Jackie O Show .

Han tillade: 'Med den brittiska versionen, när den sista strängen pingade ur mitt grepp och den kontrollerades av hälsa och säkerhet, och den styrs av produktionen, så ja, vi slog huvudet lite och vi skilde oss lite surt. '

Ant Middleton tillbaka på TV i Australien

Ant Middleton tillbaka på TV i Australien (Bild: antmiddleton/Instagram)

Middleton sågs senast när han kastade ett fredsskylt till kamerorna när han lämnade intervjun med ett leende på läpparna.

vad betyder 76

Trots att han är axlad kommer Middleton fortfarande att vara med i den nya serien SAS Who Dares Wins som den spelades in förra året innan han avskedades.

Han kommer att vara tillsammans med den nya militära experten Melvyn Downes, Jason Fox och Mark 'Billy' Billingham, som insisterar på att serien kommer att fortsätta utan Middleton.

'Jag relaterar alltid allt till den militära världen', sa han till The NEWSAM. 'Showen fortsätter, den är större än oss alla.

'Andra än de människor som verkligen älskar att se mig, Ant, Foxy ... de kommer att sakna den sidan av det. Men de kommer att fortsätta med oss ​​andra. Showen kommer att gå från styrka till styrka. '

*SAS: Who Dares Wins återvänder till Channel 4 på söndag, 21:00

Se Även: