Vem är Steph McGoverns flickvän? Mystery partner som BBC stjärna delar baby med

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Steph McGovern gör en välkommen återkomst till våra tv-apparater den här månaden med sitt band nya självbetitlade Channel 4-show, The Steph Show.



På grund av det pågående coronavirusutbrottet sänds showen live från Stephs vardagsrum i stället för kanalens huvudkontor som planerat.



biblisk betydelse av 38

Steph, 37, avslöjade & apos; massiva förändringar & apos; förra veckan och meddelade att hon skulle öppna sitt familjerum för rum för tittarna - med hjälp av några smarta robotkameror.



Och medan TV -stjärnan verkade glad över att ge fans en glimt av hennes plyschplatta, har Steph däremot alltid hållit ett lock vaktat över sitt privatliv.

Steph McGovern presenterar sin nya show live från sitt hem (Bild: Twitter)

Med hjälp av några mycket smarta kameror kan Steph gå live till nationen från sitt vardagsrum (Bild: Twitter)



Stephens långsiktiga flickväns namn har aldrig avslöjats, även om det tidigare har rapporterats att hon arbetar som tv-exectutive.

När Stephas graviditet tillkännagavs i juli förra året, sa en källa till The Sun: 'Steph och hennes flickvän är helt glada.



'Alla på Beeb är också glada - hon är ett av de mest populära ansiktena på och utanför den röda soffan. Men hon kommer inte att göra några tidningsbilder någon gång snart - hon värdesätter hennes integritet för mycket. '

Paret välkomnade en flicka den 4 november 2019.

'Född precis som @BBCFrukost var slut, skämtade Steph på Twitter efteråt.

Sändaren välkomnade en dotter förra året (Bild: WireImage)

'Vi mår alla bra och fina', sa Steph om henne och hennes partner. 'Bara att vänja mig vid den eau de sick/poo som jag nu har på mig regelbundet', skämtade hon.

Middlesborough född stjärna har också hållit sitt nyfödda barn borta från strålkastarljuset, men har delat utdrag av familjemedier efter förlossningen.

Postade en bild på sin babysjuka fläckiga bygel tidigare i år, Steph skrev: 'När du tar dig till ett tåg med din baby för första gången och surrar om vad du har åstadkommit ...... och sedan du se barnet sjukt. '

Hon uppdaterade också sina följare när hon återvände till jobbet efter mammaledigheten.

'Jag tog mig ur huset för min första dag på allvar (utan att barnet var sjuk på mig). Jag kände mig som high fiving människor när jag gick ner på gatan (jag säger promenerade, jag menar snubblat ... blev inte riktigt van vid att vara i klackar igen!) #Förälderprestationer, rusade den stolta mamman.

Steph's nya show måste genomgå stora förändringar i sista minuten med tanke på de nya reglerna för isolering (Bild: Twitter)

Den här veckan, mitt i coronavirusets hälsopandemi, lanserade Steph sitt eget tv -program dagtid efter att ha lämnat BBC Breakfast i oktober.

Showen kommer att se Steph presentera en blandning av underhållning, livsstil och aktualitet.

europa league finalkanal

Steph meddelade nyheten förra veckan och sa: 'Lite av en (MASSIV) planändring. Vi lanserar #TheStephShow Nästa vecka. LIVE från mitt främre rum. Följ med mig vardagar 12-13 LIVE @channel4. '

Se Även: