10 bästa billiga surfplattor för under £ 100 för 2021 inklusive Amazon Fire HD 8 -surfplattan

Tabletter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns bra surfplattor att köpa till alla prispunkter

Det finns bra surfplattor att köpa till alla prispunkter(Bild: Getty Images/Westend61)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det är lätt att plaska ut hundratals pund för en snygg ny surfplatta, trots att du bara använder en liten andel av funktionerna.



Även om det finns flera nya surfplattemodeller på marknaden från Samsung och Apple, finns det mycket billigare alternativ som Amazon Fire HD 8 den fungerar lika bra om du tittar på dina handväskor.

Nyckeln till att hitta något som passar dina behov och din budget är att undersöka specifikationer och funktioner. Kom ihåg att shoppa runt och jämföra priser för att du ska få det bästa erbjudandet.

Amazon , Currys och John Lewis är bara några få stora återförsäljare som också erbjuder prismatchningstjänster, vilket gör ditt liv enklare (och potentiellt kan du spara pengar i längden också).



Topp 3 i korthet:

crystal palace fotbollsklubb
  1. Fire HD 8 -surfplatta
  2. Alba 10 tums 16 GB surfplatta
  3. HUAWEI MatePad T8 7 'surfplatta

Behöver du mer information eller är nyfiken på vad mer vi har inkluderat i listan? Kolla in vår fullständiga runda nedan.



Dessutom beskriver vi vad du behöver veta om du funderar på att köpa en renoverad modell.

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga surfplattor Teknik för hemundervisning

Bästa tabletter under £ 150 för 2021

1. Fire HD 8 -surfplatta

Fire HD 8 -surfplatta

Fire HD 8 -surfplatta

Med upp till 12 timmars batteritid, lämplig för att läsa, surfa på nätet, titta på video och lyssna på musik, det är inte mycket du inte kan göra klar med Amazon's Fire HD 8.

Den nya modellen är nu 30% snabbare tack vare en uppdaterad fyrkärnig processor. Surfplattan har också inbyggt Alexa-spelläge som optimerar spelupplevelse och USB C för enklare laddning (tar mindre än fem timmar att ladda helt).

2. Alba 10 tums 16 GB surfplatta

Alba 10 tums 16 GB surfplatta

Alba 10 tums 16 GB surfplatta

Njut av en skarp bild med LCD -skärmen upplyst av LED, Alba: s surfplatta har en elegant design som är perfekt för arbete eller surfning på språng.

Modellen innehåller Wi-Fi och Mini HDMI-port, så att du kan ansluta surfplattan till TV: n eller surfa online. Det finns också en microSD -plats för att utöka 16 GB internminne till 32 GB också.

3. HUAWEI MatePad T8 7 'surfplatta

HUAWEI MatePad T8 7

HUAWEI MatePad T8 7 'surfplatta

Denna Android -surfplatta från Huawei använder varumärkets eget operativsystem utan Google -support.

Den innehåller både fram- (2MP) och bakre (5 MP) kameror, ansiktsigenkänning och en otrolig 12 timmars batteritid för att se dig igenom en dag med surfning, spel och fånga dina favorit -tv -program.

Fyra. Amazon Fire 7 Kids Edition surfplatta

Amazon Fire 7 Kids Edition surfplatta

Amazon Fire 7 Kids Edition surfplatta

Kids Fire-surfplattan är perfekt för små och har alla funktioner i Fire 7 tillsammans med ett barnsäkert fodral med inbyggt stativ.

Den innehåller 16 GB lagringsutrymme och upp till 7 timmars batteritid, samt två års bekymmersfri garanti för en ersättning om den går sönder, perfekt med barn som är utsatta för olyckor i huset.

5. Bush 10-tums 32 GB surfplatta

Bush 10 tums 32 GB surfplatta

Bush 10 tums 32 GB surfplatta

Njut av högupplösning med en 10 -tums HD -skärm som har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar.

Det 32 ​​GB interna minnet låter dig surfa online, ladda ner och köra appar utan problem medan det fingeravtrycksbeständiga lagret är både rep- och vattenbeständigt.

6. Lenovo Tab E7

Lenovo Tab E7

Lenovo Tab E7

Med en kraftfull inbyggd högtalare, WI -FI -aktiverad och Bluetooth - denna surfplatta från Lenovo gör att du kan ansluta trådlöst till andra Bluetooth -aktiverade enheter.

som sköt stuart i eastenders

Det finns ett 3,5 mm stereohörlursuttag för att hålla dig ansluten till alla dina favoritlåtar och poddar. Det finns också 5 timmars batteritid på en full laddning, vilket inte är det högsta vi har sett men fortfarande är ganska användbart för uppgifter.

7. Amazon Fire 7

Amazon Fire 7 -surfplatta

Amazon Fire 7 -surfplatta

En förbättrad display för förbättrad läsbarhet och inbyggd Alexa -rösttjänst är bara några av funktionerna som Fire 7 har för att göra din dagliga surfning enklare

Det finns upp till åtta timmars batteritid och ett tunnare hölje med 171 ppi skärm för en ljus och superklar display.

8. Lenovo Tab M10 10 '16GB

Lenovo Tab M10 10

Lenovo Tab M10 10 '16GB

Denna surfplatta från Lenovo har en imponerande FHD -skärm och dubbla främre högtalare för uppslukande underhållning, oavsett om du presenterar, spelar eller håller på med en serie.

Allt finns i en extremt tunn och lätt profil, som är idealisk för transport mellan platser. Förinstallerade redan på surfplattan finns olika barnlägen, så föräldrar kan känna sig säkra på att små kommer att underhållas på lämpligt sätt.

9. Alcatel 1T 10 -tums surfplatta

Alcatel 1T 10 -tums surfplatta

Alcatel 1T 10 -tums surfplatta

Med en vikt på 415 g är detta en utmärkt lättviktig tablett att investera i för arbete eller spel på språng.

Den innehåller 128 GB lagringsutrymme och barnläge för förinstallerade annonsfria appar som har full föräldrakontroll, så att föräldrar kan vara säkra när de små surfar eller tittar också.

10. Alba 7 surfplatta

Alba 7 surfplatta

Alba 7 surfplatta (Bild: Argos)

Där & apos; s 16 GB internt minne på denna surfplatta, vilket är tillräckligt för grundläggande nedladdning, streaming och multitasking.

Om du har små barn hemma hjälper en föräldrakontrollapp att hålla små ögon borta från olämpligt innehåll. En IPS -display ger tydligare bilder. Och en främre och bakre kamera, levereras med röda och blå silikonstötfångare för skydd mot oavsiktliga stötar och repor.

fulaste staden i Storbritannien

Köper begagnat eller renoverat

De mest uppenbara (och pålitliga) onlinebutikerna att köpa en begagnad eller renoverad surfplatta från är eBay eller Amazon .

Online -marknaden eBay har ett antal återförsäljare som säljer gamla eller renoverade lager - båda Argus och Currys PC World har dem, och de är bra för dem som letar efter otroligt värde för pengarna på teknik.

Det finns också Apple renoverat outlet online som ibland listar rabatterade surfplattor och (om du har tur) kan priserna vara så låga som £ 249.

Topptips för att köpa teknik på eBay.co.uk

  • Överväg renoverade varor - Fokusera på att söka efter märken du känner till - och föremål du har sett i verkliga livet. Många märken som Dyson och GoPro renoverar sina egna föremål och säljer dem direkt på eBay, så håll alltid utkik efter märken med stora namn.

  • Gör din forskning - Har det kommit en ny version eller finns det ett billigare alternativ till det du vill ha? Du är inte begränsad till att köpa de senaste telefonerna om du inte behöver dem, så se till att titta på recensioner och jämföra telefoner för att hitta den bästa modellen för dig.

  • Kontrollera garanti och returpolicy - En av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper en renovering är garantin som den medföljer, eftersom detta ger dig skydd om det uppstår ett fel. Om du handlar från eBay: s renoverade nav kommer alla varor med 12 månaders garanti från säljaren, så om något skulle gå fel under de 12 månaderna kan du garantera att du får en utbyte eller återbetalning.

  • Undersök säljarens feedback - Kontrollera alltid säljarens feedback, se till att de har ett bra feedbackbetyg. eBay: s högst rankade säljare får ständigt de högsta köparbetygen, skickar varor snabbt och har tjänat en meritlista med strålande service.

  • Få ut det mesta av gratis frakt - Spara lite pengar genom att leta efter säljare som erbjuder gratis frakt med varan. På eBay.co.uk du kan filtrera din sökning för att bara se artiklar som erbjuder gratis frakt, och med många elektroniska föremål som är tillräckligt små för att kunna skickas billigt är det ett bra sätt att spara några extra slantar.

Om du letar efter fler alternativ, kolla in de här bästa Android -surfplattorna för 2020 eller bästa tabletter för barn om du investerar i en för dina små att använda.

Se Även: