X Factor förkastar Chloe Mafia är nu en MILLIONÄR tack vare webbkamera -strippjobb

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

X Factor wannabe Chloe Mafia är kanske inte sångerska men hon är nu miljonär.



Wakefield -brunetten - som förmodligen är en av de mest minnesvärda auditionanterna i showens historia - har förtjänat sin förmögenhet genom att ta bort webbkameran.



Chloe, som nu går under namnet Chloe Khan, sa: ”Jag engagerade mig i webbkameror efter att ha sett andra tjejer som gjorde det på nätet och som tjänade en förmögenhet.



”Jag fick massor av arbete och insåg sedan att jag kunde anställa andra tjejer för att arbeta för mig och byggde upp ett framgångsrikt företag därifrån. Jag har nu 50 anställda och har tjänat mer än 1 miljon pund.

Moder-till-en, som väckte upprördhet med hennes festande och frispråkiga sätt tillbaka 2010, sparkades så småningom av ITV-showen efter att chefer påstås ha fått reda på att hon tog kokain.

Dessa dagar har hon inte bara vänt på sitt liv ekonomiskt, hon ser också oigenkännlig ut med mycket stora implantat och mycket bättre smink (utan kränkningar).



Tiderna har verkligen förändrats för Chloe (Bild: Twitter)

Och nu delar Chloe - som arbetar på Spearmint Rhino i Las Vegas - sin tid mellan Storbritannien och staterna.



När hon talade om sitt nya liv sa hon till Closer: 'Jag är så stolt över hur jag har vänt mitt liv och bevisat att alla har fel.

'Jag växte upp på ett rådsbo med bara min mamma, hon arbetade så hårt för att försörja oss. Vi rörde oss mycket och hade knappt råd att betala räkningarna. En jul hade vi bönor på toast till middag.

'Nu handlar mitt liv om att mingla med kändisar, designerhandla och köra min Range Rover.'

Chloe Mafia på XFactor 2010 (Bild: ITV)

Chloe blev först berömd när hon spelade i Snog Marry Avoid - och som hennes X Factor -stint var det ett av de mest minnesvärda avsnitten.

Stjärnan tog bort sin falska solbränna, foundation och falska ögonfransar för en komplett make under - och medan hon knappt fastnade för det såg vi alla en helt annan sida till henne.

Men medan hon inte lyckades imponera på Simon Cowell i sin första audition på sångtävlingen, tog hon sig vidare till Boot Camp, med chefen så småningom att hålla henne kvar tills den påstådda droganvändningen.

Hennes tidigare jobb som prostituerad avslöjades under hennes tid på showen, men hon förblev på plats trots sitt förflutna.

Se hennes X Factor -audition här:

Chloe maffia Visa galleri

Se Även: