Bästa Currys Black Friday -erbjudanden för 2018 då kedjan bekräftar 14 beställningar som en SECOND gjort online

Svart Fredag

Ditt Horoskop För Imorgon

Currys PC World har avslöjat att besparingarna på Black Friday knäpptes på rekordtid.



Återförsäljarens webbplats currys.co.uk nådde en topp på 14 beställningar som gjordes varannan klockan 9.15.



Efterfrågan på datorprodukter med Nintendo Switch, Xbox 1 och Apple iPad mini var de mest eftertraktade artiklarna som togs upp på dagen.



Men andra populära kategorier inkluderade hem smart tech, med erbjudanden om Ring Doorbell -säkerhetssystem och smarta högtalare också populära bland shoppare.

Currys öppnar 327 av sina butiker klockan 7 på fredagen den 23 november, så att kunderna kan få ut det mesta av försäljningen innan jobbet och erbjudanden kommer att fortsätta under hela helgen för alla som fortfarande vill göra några fynd.

Kedjan respekterar också sitt prislöfte, så kunderna är säkra på att Currys matchar priset om de hittar varor billigare någon annanstans.



Om du undrar vad några av de bästa erbjudandena erbjuder har vi valt ut våra favoriterbjudanden från deras massiva försäljningsevenemang nedan - eller så kan du ta en titt själv på återförsäljarens officiella Black Friday -sida online .

verklig törnrosa

Bästa Currys Black Friday -erbjudanden

Dyson V6, £ 199

Det här är så billigt nu



Vi har alltid velat ha en - och nu är vår chans - eftersom Curry har sänkt priset på deras Dyson V6 -dammsugare till under £ 200.

På andra håll har vi upptäckt att Amazon fortfarande säljer det för £ 294,90, även om samma £ 199 -erbjudande också har matchats av Dyson själv, men V6 är för närvarande slut i lager på deras webbplats.

Sonos One trådlös smart ljudhögtalare, 174 £

Ändra hur du lyssnar på musik

Genom att arbeta med Amazon Alexa kan du få dina Sonos att spela dina favoritlåtar medan du lagar mat, men med mycket bättre ljud än vad du får på Alexa.

Men om du planerar att hämta detta i butiken istället kostar det dig £ 189 istället. John Lewis har också pris matchat denna affär, med samma £ 174 prislapp.

Xbox One S, Forza Horizon 4, Tekken 7 & Project Cars 2 Bundle, £ 179 (var £ 249,99)

Du får mycket i det här paketet

Spel är en stor del av Black Friday - och Curry vet hur man ska engagera sig ordentligt.

Den näst billigaste affären vi såg till detta var från GAME, som har Forza Horizon 4 Xbox One S 1TB -paketet för £ 179,99 - minus alla extrafunktioner du får i Currys erbjudande.

JVC 48 'Smart LED -TV, £ 249 (var £ 399)

En stor tv -rabatt

Med full HD 1080p och smarta funktioner finns det £ 150 på denna telefon, som har gått från ett mycket dyrt köp, till mycket mer försvarbart för något vi kommer att se under de närmaste åren.

ACER Aspire 3 15,6 'i3 bärbar dator, £ 299 (var £ 499,99)

Det finns 200 £ rabatt på detta!

Om du letade efter en ny bärbar dator kan £ 200 -rabatten på denna anständiga teknik bara övertyga dig.

Perfekt för att studera, arbeta med uppsatser, strömma TV på begäran och surfa på webben, det här har inget upprörande med det, men det är den perfekta vardagen som är nödvändig för alla åldrar.

när kommer juldekorationer ner

Currys PC World Black Friday rabattkoder

Läs mer

Currys PC World
Påskförsäljning Currys slash -pris på Macbook Pro Black Friday -erbjudanden Cyber ​​Monday -erbjudanden

Topp Black Friday shoppingtips

För att hjälpa kunderna att se till att de får precis vad de vill ha för det bästa priset har vi samlat några tips nedan.

  1. Gör forskning i förväg - förberedelse är nyckeln och få lite bakgrundskunskap med Currys köpguider kommer att spara tid och ansträngning inför den stora dagen. Glöm inte att läsa recensioner och expertrundor för en oberoende rekommendation.

  2. Anmäl ditt intresse - Curry erbjuder sina kunder möjlighet att anmäla sitt intresse för Black Friday. Återförsäljaren kommer att uppdatera sina kunder om spännande erbjudanden och de senaste erbjudandena på tusentals produkter.

  3. Bokmärksidor av produkter du vill ha i förväg, på det sättet när klockan slår midnatt behöver du inte slösa tid på att rulla igenom tusentals produkter.

  4. Kom online tidigt - efterfrågan på nätet förra året var utan motstycke och vi räknar med att detta år inte kommer att se annorlunda ut. Det är värt att bränna midnattoljan om du verkligen vill göra stora erbjudanden på högpristekniska artiklar.

  5. Jämföra priser - använd varumärket prislöfte för att spåra och jämföra priser med andra ledande återförsäljare. Detta hjälper dig att få bästa möjliga rabatt på alla dina eftertraktade varor.

  6. Leta efter sätt att spara på leveransen - med gratis klick och samla tjänst du kan beställa vid midnatt och hämta din nya vara i butiken när det passar dig.

Läs mer

Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

*Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

    Se Även: