Bonfire Night Events 2019 nära mig: var kan jag se en fyrverkeri

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Bonfire Night är äntligen här, och oavsett om du ska iväg på en romantisk kväll, behandla barnen till årets ljusshow eller helt enkelt bege dig ut för den historiska Guy Fawkes -faktorn är det ett absolut måste att titta på en spektakulär fyrverkeri. i höst.



Naturligtvis finns det alltid fyrverkerier hemma, men de lämnar ofta mycket att önska, så det är värt att spendera några kronor och lämna det till proffsen för festligheterna den 5 november.



För att hjälpa dig hitta det bästa stället att gå till har vi avrundat de bästa ställena runt om i Storbritannien för att se himlen fyllas med färg över hela Storbritannien.



Beckhams nettoförmögenhet 2017

Med Bonfire Night faller på en tisdag i år, de flesta händelser händer antingen i helgen eller den efter, även om det finns några undantag.

London

Ally Pally

Festivalen äger rum över två nätter i november (1: a och 2: a) och är Londons största och bästa firande nattfest med över 100 000 personer som förväntas delta.

Mot bakgrund av Ally Pallys hisnande panoramautsikt över London kommer fyrverkerier att lysa upp silhuetten i en unik display, inställd på ett soundtrack som kuraterats av tidigare Radio 1 DJ och Bestival-grundaren Rob da Bank.



Vi rekommenderar att du kommer dit tidigt och får ut mesta möjliga av fyrverkerifestligheterna, som också inkluderar en enorm tysk ölfest med The Killers och Elton John hyllningshandlingar, samt skridskoåkning och en gatumatsby. Biljetterna säljs för 12,50 pund.

Edinburgh

Edinburgh är hem för några uppvisande fyrverkerier



Hopetoun House är hem för den största fyrverkeriutställningen i Edinburgh i år, så om du vill ha dina fyrverkerier med en sidorder av pittoreska 1600 -talsfastigheter - och vem gör det inte? - du kanske vill skaffa en biljett.

Inträffar på tomten lördagen den 2 november från 16:00 till 20:00, biljetter är 15 pund för vuxna och 8 pund för barn.

Edinburgh Live har mer information om resten av stadens händelser här.

Cardiff

Cardiff

Den walisiska huvudstaden kommer att vara full av färg den 2 november (Bild: Getty)

& apos; Sparks in the Park & ​​apos;, som det är mest känt, är det största evenemanget vid Bonfire Night, inte bara i Cardiff utan i hela Wales.

Kör i 30 år, efter fjolårets utsålda framgångar, kommer årets show återigen att vara en biljett endast (alla intäkter kommer att doneras till välgörenhet).

Arrangeras lördagen den 2: a, evenemang börjar från 16:30, med juniorskärmen inställd på 17:45 och huvuddisplayen kl 19.

Biljetterna kostar £ 11 för vuxna och £ 5,50 för barn, eller £ 27 för en familj på 2 vuxna och 2 barn.

Manchester

Fyrverkeri

Fyrverkerier kommer att slockna över hela storstaden Manchester (Bild: Getty)

1001 ängelnummer betydelse

Om du befinner dig nära Manchester, beger du dig ner till Heaton Park på tisdag den 5: e för att fira den misslyckade krutplanen.

Evenemanget fylls berömt snabbt, så kom dit tidigt för att se till att du har en utmärkt plats för festligheterna, med portar som öppnar kl. 17.00. Det är gratis inträde, så det är inte nödvändigt att köpa en biljett, men den fylls snabbt, så vi rekommenderar att komma dit tidigt för att undvika besvikelse.

aprilskämt för pojkvän

Manchester Evening News har mer information om evenemanget om du behöver.

    Liverpool

    Panoramautsikt över Liverpools silhuett och Waterfront över floden Mersey på natten

    Liverpools fyrverkeri visas som det mest ambitiösa i landet (Bild: Getty)

    Light of River, som lyser upp över båda sidor av floden Mersey, Liverpool och Wirral, kommer att locka tiotusentals människor i fyra speciellt beställda ljusinstallationer som kommer att belysa pirhuvudet.

    Från fredag ​​1 november till lördag 9 november kommer Liverpools strandpromenad att förvandlas med ljus, färg och ljud när 10 uppdrag från artister och organisationer kommer att installeras. River of Light 2019 kommer att se Liverpools strandpromenad bli ett måste-besök selfie-ställe, eftersom konstverken blir upplysta från 17.00 till 22.00 dagligen.

    Titanium Fireworks kommer att arrangera två samtidiga skärmar i Liverpool och i New Brighton.

    Liverpool Echo har mer information om evenemanget.

    Läs mer

    Bålkväll
    Bonfire Night -evenemang Historia bakom Guy Fawkes Night Säkerhetstips för fyrverkerier Hur man håller husdjur lugna på Fireworks Night

      Bad

      Bad

      Baths pittoreska stad tänds den 2 november (Bild: Getty)

      Ofta känd som en av de vackraste städerna i Storbritannien, ger Bath den perfekta idylliska bakgrunden för att se fyrverkerier lysa upp natthimlen denna lördag 2 november, när deras show kommer att äga rum.

      Bath Rotary Club kommer att hålla sin årliga fyrverkeri i centrum av staden - en höjdpunkt för året för badonerna. Portarna öppnas 17.30 och biljetterna kostar £ 6 för vuxna och £ 4 för barn.

      birmingham

      Birminghams centrum

      Det händer mycket i Edgbaston (Bild: Getty)

      Edgbaston Fireworks Spectacular är värd för sitt vanliga fyrverkerievenemang på arenan, med ansiktsmålare och en tivoli lördagen den 2 november.

      Portarna öppnar 17.30, med kvällen inklusive en mässa på plats, fantastisk LED-ljusvisning, superhjältes speciella gäster och naturligtvis spektakulär fyrverkeri.

      Avancerade biljetter kostar 11 £ för vuxna, under 16 år 5 £ och familjepass 26 £.

      theresa kan se likadan ut

        Se Även: