Amir Khans hustru Faryal försvarar fuskande man och bryter sedan ner i tårar över '' svek ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Faryal Makhdoom kämpar fortfarande med att komma överens med maken Amir Khans fuskande sätt.



Influencern och affärskvinnan, som bara var 19 år när hon förlovade sig med den brittiska boxaren, medger att paret 'gick åt helvete och tillbaka' i sin nya fluga på väggen BBC -serien Meet The Khans.



symtom på covid 19

Amir har anklagats för att ha fuskat mer än nio gånger och paret hade en mycket offentlig splittring i augusti 2017 som exploderade på sociala medier.



Chockerande tweets från Amirs Twitter -konto hävdade att de splittrades och anklagade Faryal för att ha fuskat honom med boxaren Anthony Joshua, något som båda parter förnekar.

Deras äktenskap verkade bryta spektakulärt men paret lyckades rädda deras förhållande, även om smärtan fortfarande är väldigt rå för Faryal.

Hon torkar bort tårarna och säger hjärtskärande: 'Jag som ung flicka kände mig förrådd och trodde & apos; detta är tjurar *** & apos; tills mitt äktenskap verkligen gick in på en riktigt dålig plats där det var som att det är så finns det ingen väg tillbaka.



När hon besökte sin terapeut i det andra avsnittet av den nya serien, förklarar Faryal varför hon stod vid sin man medan hon sårades stämplad som 'dörrmatta' och 'guldgrävare'.

Amir Khan och Faryal Makhdoom har & varit i helvetet och tillbaka & apos; i deras förhållande

Amir Khan och Faryal Makhdoom har & varit i helvetet och tillbaka & apos; i deras förhållande (Bild: PA)



Faryal talar till denna morgonpsykolog Emma Kenny och erkänner att det har varit svårt att hantera hennes äktenskapsbrister medan hon var i allmänhetens ögon.

'Jag tror att mitt förhållande fortfarande bedöms efter vad det har varit med om. Så mycket som du vill glömma en dålig del av ditt liv kan du inte för att du ständigt påminns om det.

'Många människor går igenom upp- och nedgångar men den enda skillnaden är att mitt äktenskap är ganska offentligt.'

Faryal erkänner att de knappt tillbringade någon tid tillsammans som ett par eftersom hon var förlovad vid 19, gift 21 år och fick sitt första barn 22.

Hon hade ambitioner att bli företagsadvokat, men lämnade hemstaden New York för att flytta till Bolton för att vara med Amir.

Förutom att behöva anpassa sig till att leva i ett annat land, var Faryal tvungen att hantera trycket från att dejta en kändis som hade kvinnor som bad om bilder och satt i hans knä.

Paret öppnar sina liv för kamerorna i nya BBC -serien Meet The Khans

Paret öppnar sina liv för kamerorna i nya BBC -serien Meet The Khans (Bild: PA)

suranne jones baby död

Faryal hävdar att hon är en 'cool fru', men säger att det finns en gräns för vad hon kan acceptera av sin man.

'Min man är en sådan fantastisk kille men han kunde aldrig riktigt njuta av sin ungdom på grund av allt hårt arbete han gjorde så att han aldrig fick det ur sitt system och fastnade på fel plats', förklarar hon medan hon försöker för att motivera sitt beteende.

'Tydligen när du hör folk säga & apos; hon är en guldgrävare & apos; eller & apos; dörrmatta & apos; det är så ont. '

Faryal förklarar att vändpunkten kom när hon fick reda på att hon var gravid med deras andra barn, Alayna, som var 'en sådan välsignelse'.

Och hon var fast besluten att bygga om sitt äktenskap för deras barns skull.

'Jag såg en fantastisk kille som hade potential att förändras och att vara pappa till mina barn var att jag ville försöka mer. Jag ville inte ge upp, tillägger hon.

Amir och Faryal är tillbaka tillsammans nu och bygger om sitt äktenskap

Amir och Faryal är tillbaka tillsammans nu och bygger om sitt äktenskap (Bild: BBC)

Paret talar uppriktigt om sammanbrottet i deras äktenskap och hur de löste saker under serien i Kardashians-stil.

Faryal förklarar att det fanns en period på sex månader där de inte längre bodde tillsammans.

'Jag trodde & apos; jag kan inte leva så här'. Det förstörde mig. Det gjorde ont för mig dag för dag, erkänner 34-årige Amir, som accepterar att han var 'ung och fånig' under dessa dagar.

De har varit gift i sju år och har nu tre barn tillsammans, men känner att de inte tillbringade mycket tid ensam i början av deras förhållande.

'Allt i vårt förhållande hände väldigt snabbt', erkänner Amir.

'Jag och Faryal gifte sig i en mycket ung ålder och sedan fick vi bebisen väldigt ung.

'Jag var så fokuserad på boxningen. Vi fick aldrig tid att spendera ordentligt med varandra.

Khans har låtit kameror filma sina vardagsliv

Khans har låtit kameror filma sina vardagsliv (Bild: BBC)

Paret presenterades av en gemensam vän och förklarar hur de träffades första gången på en dejt i Manchester i september 2011, vilket nästan slutade i katastrof när Amir drogs av polisen medan han körde en Rolls Royce.

Veckan efter kom han och överraskade henne i New York och bara två år senare var de gifta.

andlig betydelse av 44

Faryal säger att hon gillade hans brittiska accent men inte ens kunde förstå honom när han började prata så skulle säga & apos; ja & apos; till allt.

'När jag växte upp var jag ganska bra i skolan. Jag var alltid en A-student. Jag ville bli advokat och gå in på företagsrätt, förklarar Faryal.

'När Amir kom in i mitt liv gick jag,' glöm skolan, jag har en miljonär '.

Medan hon inte har blivit företagsadvokat säger Faryal att hon hanterar Amirs ekonomi, förhandlar om hans slagsmål och gör sin dagbok.

Faryal och Amir har varit gifta i sju år

Faryal och Amir har varit gifta i sju år (Bild: PA)

'Dating är så annorlunda än att vara gift och att vara ett par. Jag var tvungen att anpassa mig till att bo i ett annat land och lämna min familj, säger hon.

'Vi lärde känna varandra som bodde tillsammans och han var på toppen av sin karriär - kvinnors uppmärksamhet, pengar, berömmelse.

'Boxning hela tiden, flyger över hela världen och jag kunde inte åka till alla dessa platser med Amir.'

charley skrov ozzie smith split

Faryal medger att hon antagligen var för ung för att slå sig ner, men är glad att hon hittade Amir.

'Om jag ser tillbaka skulle jag aldrig ändra mannen jag gifte mig med, jag älskar Amir och vi växte upp tillsammans', förklarar hon.

Men jag tror att jag var riktigt ung för att möta all kritik. Det var lite svårt men jag är glad att jag kallar hem England nu.

*Meet The Khans kommer att finnas tillgängligt på BBC iPlayer på söndag och sänds på BBC One på måndag klockan 22.45

Se Även: