Suranne Jones minns mörka dagar som ledde till en skrämmande kollaps bakom kulisserna

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Image: Johan Persson/PA)



Suranne Jones har erinrat om de mörka dagarna som ledde till hennes skrämmande kollaps bakom kulisserna och öppnade upp om vad som verkligen orsakade hennes sammanbrott.



Den före detta Coronation Street -stjärnan tvingades lämna West End -serien Frozen i februari 2018 efter att ha tagit en vändning till det sämre mitt i en föreställning.



Då skyllde hon på showens mörka intrig om en mamma vars dotter blivit misshandlad av en pedofil.

claire från storebror

Men Suranne - vars riktiga namn är Sarah - har nu avslöjat att mycket mer ledde till hennes känslomässiga sammanbrott, inklusive hennes mammas död 18 månader tidigare.

Suranne drabbades av en kollaps bakom scenen under en matinée av Frozen (Bild: PR -foto - gratis att använda)



På bilden med hennes mamma Jenny (Bild: MEN)

Inte bara hade hennes mamma överlevt bröstcancer när Suranne var 14, utan hon fick också ett aneurysm innan hon fick diagnosen vaskulär demens 2010.



David Bowies dödsorsak

Hon dog hösten 2016, bara några månader efter Surannes son föddes.

Men i stället för att låta sig själv sörja, lade stjärnan 'alla de dåliga sakerna åt sidan' och kastade sig ut i arbetet.

Sedan började hon känna sig 'orolig' och 'nervös'.

Suranne tvingades dra sig ur serien (Bild: PR -foto - gratis att använda)

Suranne beskrev hur hon inte kunde 'konversera ordentligt', menade att hon var på teatern bara ökade hennes ångest och panik.

'Du har en 1000-sitsig full av människor som stirrar på dig. Och när du känner ångest, andfåddhet, borras det bara in i din solar plexus och du tänker, f ** k. Det här är något jag inte kan stoppa, inte när serien har börjat, sa hon Väktaren .

Hon ville inte ta ledigt av rädsla för att bli en 'rubrik', men hon fortsatte tills det en dag blev för mycket och hon drabbades av en kollaps under en matinéföreställning.

enbart hemma läge

Hon har sedan återvänt till tv -arbetet (Bild: PA)

I hennes nästa projekt spelar hon lesbisk markägare Anne Lister i Gentleman Jack (Bild: BBC/Lookout Point/Jay Brooks)

Du försöker motstå det som händer. Fortsätta arbeta. Fortsätt göra tricket för att gå runt som Suranne inte Sarah. Och i slutändan ger något. Jag tror att det var det som hände, förklarade hon.

Och medan hon sedan har återvänt till tv -arbete, med hyllade nya serier Gentleman Jack som sändes på BBC One den 19 maj, utesluter hon en återkomst till teater för tillfället.

Återgå till att känslomässigt tömma mig själv i ett mycket mörkt aula? Förmodligen inte ännu, tillade hon.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: