Daniel Dubois mot Ebenezer Tetteh RESULTAT när Brit fortsätter obesegrade lopp

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Daniel Dubois tränar inför nästa tungviktskamp

Nyckelhändelser

Daniel Dubois bröt knappt in i en svett när han stoppade Ebenezer Tetteh på bara två minuter för att vinna Commonwealth -titeln.



Den förstörande bollen noterade sitt 12: e KO från 13 segrar som proffs när han fortsatte sin till synes oförsonliga marsch mot att bli världsmästare.



22-åringen hade tidigare vunnit södra området, engelska och brittiska bälten och kommer nu att rikta in sig på den europeiska kronan.



Dubois slog ner sitt jabb i den ghanesiska strupen från den första klockan innan han bytte ner för att landa med två vänsterhänder.

michelle keegan och mark wright

En höger hand satte ner Tetteh för första gången och även om besökaren steg snabbt, var han snart nere igen till vänster hand.

Och den här gången vinkade domaren av tävlingen.



Daniel Dubois stoppade Ebenezer Tetteh (Bild: Actionbilder via Reuters)

Dubois vann på bara två minuter (Bild: PA Wire / PA Images)



Tidigare höll Nicola Adams fast vid sin flygviktstitel med de tunnaste marginalerna efter en kontroversiell dragning med Maria Salinas.

Mexikanen var säker på att hon hade gjort tillräckligt för att detrona den tvåfaldiga olympiska mästaren men förnekades av domarna.

Publiken uttryckte sin missnöje med domen och Adams erkände: 'Jag var lite ringrostig. Jag har inte boxat på ett år så det var inte min bästa prestation.

'Om hon vill ha en omkamp gör jag det gärna igen; nu har jag det här under mitt bälte och jag är redo att gå igen.

23:10

Det är allt från oss för ikväll.

Om du blinkade missade du det.

23:09

Det var snabbt över.

Arrangören Frank Warren vill att Dubois ska slåss mot Joe Joyce nästa år under förutsättning att den senare slår Marco Huck i deras föreslagna europeiska titelkamp.

De kommer att slåss före jul.

22:56

Dubois reagerar på sin vinst: Det var en fantastisk prestation, jag vill tacka alla för stödet.

jag gjorde vad jag var tvungen att göra, jag arbetade med jabben och omsatte allt jag lärde mig i träningen.

lärlingen lottie lejon

Jag tror att jag förbättras i varje kamp.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

22:52

Dubois är nu Commonwealth -mästare och kan lägga det bältet till sitt södra område, engelska och brittiska band.

22:49

Omgång 1

Tetteh tar en ålder för att få in sin tandköttssköld och Dubois slösar inte tid på att stöta sin jabb i ghanesarens hals. Britten landar med en höger men Tetteh försöker kasta tillbaka. Dubois landar en följd av skott inklusive två vänster krokar mot kroppen med en höger mot huvudet som tappar Tetteh.

Han kommer men är uppe igen, och nu är han nere igen ... och han är uppe ... och det är över ...

22:40

Dubois och Tetteh är i ringen.

22:29

En närmare titt på Tettehs rekord avslöjar att det är väl gles minst sagt. Detta kan vara en mycket tidig kväll för Dubois.

22:24

Daniel Dubois är ute nästa.

22:15

Omgång 4

Nedskärningen orsakades av en oavsiktlig krock med huvudet, fortfarande sju omgångar kvar. Sharp kommer svängande ut i början av den fjärde men kan inte landa rent. Geraghty kastar också försiktighet mot vinden när han inte behöver och missar vilt. Åh WOW GERAGHTY ÄR NER! VAD EN KNOCKOUT! Sharp landade en tum-perfekt vänster krok och det fanns inget sätt att Geraghty reste sig från det. Han behövde syre men var snart tillbaka på fötterna.

(Bild: PA)

22: 11KEY EVENT

Omgång 3

Sharp skärs runt hans vänstra öga vilket bara kommer att göra hans jobb svårare och Geraghty tar fortfarande sina skott betydligt bättre än sin obesegrade fiende. Ännu en bra omgång för irländaren.

22:07

Runda 2

Geraghty kommer att vara nöjd med starten han gjort med Sharp som kämpar för att landa rent på irländaren vars rörelse har varit utmärkt hittills. Han avslutar rundan med en härlig vänster hand.

22:03

Omgång 1

Snabbstart från Geraghty när han ser ut att göra ett intryck tidigt och gör just det med en höger ledning. Han landar med vänster när vi går in i sista minuten och Sharp bara flinar som svar. En bra öppning för Geraghty.

21:57

Nu i ringen är Sharp och Geraghty.

21:53

Nicola Adams har uttalat sig efter dragningen.

Hon sa: Jag var lite ringrostig, jag har inte boxat på ett år så det var inte min bästa prestation.

Jag är glad att jag kom iväg med vinsten men det var inte prestationen jag ville ha.

Om hon vill ha en omkamp gör jag det gärna igen; nu har jag det här under mitt bälte och jag är redo att gå igen.

Jag lägger ner så mycket arbete jag kan och har kommit iväg med bältet.

Jag skulle älska att kunna åka till Leeds med min titel, jag sätter mig ner med mina tränare och ser vart vi går härifrån.

21: 47KEY EVENT

Adams RITAR med Salinas

Vi går till domarna ... Adams behåller sin flygviktstitel vid tänderna när kampen görs oavgjort.

Domarna gjorde 97-93 till Adams, 96-94 till Salinas och 95-95.

Publiken är inte glad och skryter av meddelandet och applåderar sedan Salinas när hon lämnar ringen.

21:44

Omgång 10

In i de sista två minuterna och Adams ser ut att stänga showen och se till att hon har gjort tillräckligt. Salinas landar en bra höger i slutskedet och båda kvinnorna räcker upp händerna vid den sista klockan.

21:40

Omgång 9

En skrap runda när vi går in i de sista fyra minuterna. Om Adams hänger på sin titel kommer hon att ha mycket att tänka på, några av dem kommer säkert att innehålla om hon vill fortsätta alls. Salinas kantar den här rundan och det kan mycket väl vara tätt på korten.

den trollande sanna historien
21:37

Omgång 8

Adams börjar äntligen matcha Salinas arbetstakt, men hon äter fortfarande en högra hand från mexikanen. Sedan kommer en vänster in från Salinas som samlas bra. Två omgångar kvar.

21:35

Omgång 7

Adams inleder rundan bra men Salinas svarar med en vänster krok mot kroppen och en höger hand över toppen. Adams börjar dock dominera sessionen och hon kan mycket väl ha hackat den.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

storebror 2014 huskamrater namn
21:32

Omgång 6

Salinas tvingar tillbaka rundorna här med Adams som kämpar för att hitta ett varaktigt svar. Hon klarar bara enstaka skott i gengäld med mexikanen som producerar det vassare verket.

21:29

Omgång 5

Fortfarande kommer Salinas fram men hon är på den vilda sidan igen i det här passet och Adams kan hålla sig utanför intervallet för det mesta.

21:26

Omgång 4

En bättre runda för Salinas när hon fortsätter att skrika framåt och landar en härlig vänster-höger. Adams verkar osäker på hur hon ska reagera - hon kämpar här.

(Bild: PA)

21:24

Omgång 3

En trevlig vänster-höger från Adams öppnar rundan och sedan landar båda kvinnorna vänsterhänder i följd men Adams producerar det bättre arbetet.

21:19

Runda 2

Adams ser mer komponerad ut i denna runda, rör sig snyggt in och ut ur intervallet, vilket får Salinas att se ganska vilda ut i processen.

21:16

Omgång 1

Salinas kommer svängande ut och missar med en vänster krok. Adams är den mer komponerade men Salinas kan mycket väl ställa till problem med hennes intensitet, åtminstone tills hemmafavoriten räknar ut henne.

21:13

Adams blev världsmästare i juli när WBO -mästaren i flygvikt Arely Mucino inte kunde försvara sin titel på grund av skada.

Adams gör därför sitt första försvar ikväll, mot Maria Salinas.

21:05

Nästa kommer faktiskt att vara Nicola Adams.

20:51

Striden har dock avbrutits med Adaway skuren ovanför hans vänstra öga.

20:50

Noakes kommer nära att avsluta kampen i den tredje men Adaway överlever. Domaren borde förmodligen ha klivit in.

20:37

Sam Noakes kommer att göra sin debut nu mot Chris Adaway.

Efter honom borde vara Archie Sharp mot Declan Geraghty följt av Nicola Adams mot Maria Salinas.

Då blir det Daniel Dubois.

Se Även: