Big Brother 2014 -tävlande avslöjade: Vem är vem i BB -huset

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Big Brother -huset har välkomnat årets 16 husmor - och de är alla chockade.



Det finns ett par bekanta ansikten, massor av stora bröst, killar som tror att de är det och massor av karaktärer som helt klart kommer att kollidera.



Det var dock en mindre fräck huskamrat som vann den tidiga Power Trip efter en allmän omröstning.



Så vem kommer att vara på dina skärmar resten av sommaren? Träffa dina Big Brother 2014 -huskamrater ...

Tamara Stewart-Wood

Big Brother 2014: Tamara Stewart-Wood

Tamara Stewart-Wood (Bild: Kanal 5)

Den 24-åriga headhunteren från London har lovat att göra vad som helst för att vinna, och nämnde ryggstöt direkt från fladdermusen-tjänade hennes tjat när hon gick ner för att möta programledaren Emma Willis.



Hon är starkt oberoende och 'tål inte kvinnor som bara vill göra barn och laga lasagne till sina män'. Läs mer om henne här.

Mark Byron

Big Brother 2014: Mark Byron

Mark Byron (Bild: Kanal 5)



Den 24-årige Liverpudlian beskriver sig själv som en animerad fashionista. Han har tidigare medverkat i X Factor och Shipwrecked.

Han är mycket bildmedveten och har håret professionellt gjort fyra gånger i veckan. Hans kärlek till Mariah Carey bidrog till att han fick en kontant belöning på 5 000 pund i Big Brothers första Power Trip i serien. Läs mer om Mark här.

Helen Wood

Big Brother 2014: Helen Wood

Helen Wood (Bild: Kanal 5)

27-åringen från Bolton är ett annat välbekant ansikte efter att hon, som hon uttryckte det, 'outed in the public', för att 'sova med en ganska känd person'. Hon påstås ha legat med England och Manchester United -anfallaren Wayne Rooney 2010 medan hans fru Coleen var gravid.

Nu hoppas hon att ett framträdande i Big Brother -huset kan hjälpa till att förändra uppfattningen om henne. Hon äger en salong i Bolton, som hon säger är 'skvallercentral' med kvinnor som blir bortskämda hela dagen. Hon betygsätter sig lätt att tycka om och planerar att vara en vän till människor i huset. Läs mer om henne här.

Steven Goode

Big Brother 2014: Steven Goode

Steven Goode (Bild: Kanal 5)

23-åringen från Hertfordshire betygsätter sig extremt framgångsrik och listar att vara brittisk premiärminister som en av hans långsiktiga ambitioner.

Han är uppenbarligen inte rädd för att vara hänsynslös och startar affärer i direkt konkurrens med sina föräldrar när han var 20. Han anställer dem nu - och hans bröder. Läs mer om Steven här.

gogglebox ellie och izzi

Danielle McMahon

Big Brother 2014: Danielle McMahon

Danielle McMahon (Bild: Kanal 5)

25-åringen från Glasgow är en underklädsmodell och strikt katolik som inte tror på sex före äktenskap, preventivmedel eller gayäktenskap.

Hon tror att folk är ganska imponerade av hennes starka åsikter och förklarar: 'du ser inte många kvinnor i dessa dagar med den moraliska höggrunden.' Läs mer om Danielle här .

Winston Showan

Big Brother 2014: Winston Showan

Winston Showan (Bild: Kanal 5)

27-åringen från Essex räknar med att han är 'smartare' än den genomsnittliga Essex-killen. Sweary och benägen att kalla kvinnor 'fåglar', han är en killes pojke och spenderar alla sina pengar 'på grabbarna och jagar damerna'.

Han går till gymmet dagligen och betygsätter sin typ som 'brunetter med fina bröst och en vältränad kropp'. Läs mer om honom här.

Matthew Davies

Big Brother 2014: Matthew Davies

Matthew Davies (Bild: Kanal 5)

23-åringen från Hertfordshire är en medieexamen som erkänner att han är en bråkmakare och inte är rädd för att uttrycka sina åsikter. Han säger också att han 'inte kan stå ut med människor som inte har någon intellektuell kapacitet'.

Han såg redan lite skalchockad ut när han förberedde sig på att ta sig in i huset, men han erkände att han är intolerant och gav honom det första straffet på Power Trip. Läs mer om Matthew här.

Kimberly Kisselovich

Big Brother 2014: Kimberly Kisselovich

Kimberly Kisselovich (Bild: Kanal 5)

23-åringen från Kalifornien är en Playboy-modell med juristexamen. Hon säger: 'Jag är väldigt bekväm och säker på att vara naken.'

En annan för att betygsätta sig hänsynslös, säger Kimberly: '

Läs mer om Ash genom att klicka här.

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart omröstning

Vem är din favorit huskamrat från Big Brother 2014 hittills?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

ChristopherKimberlyMatthewTamaraMarkeraHelenStevenDanielleWinstonPaulineToyaMarlonAshleighChrisAskajale