Var filmas Love Island 2019? Villans läge och hur du kan besöka

Europa

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island kommer att vara tillbaka på våra skärmar i sommar och vi kan inte vänta med att se all romantik utvecklas.



Men det är inte bara det drama som har fått oss - varje sommar får vi stor avundsjuka i processen.



Efter alla de vackra villan som fungerar som tävlande & apos; hemmet är allvarligt lyxigt, vädret är strålande soligt och utsikten är otrolig.



Så, var är exakt Love Island och, ännu viktigare, kan du stanna där?

Här är allt vi vet hittills ...

Åh, och om du känner dig inspirerad kan du hyra en av dessa villor i Love Island-stil för sommaren också!



(Bild: ålder fotostock RM)

Var filmas Love Island?

Den solblöta ön är närmare än du tror - Mallorca, Spanien för att vara exakt.



Med en flygtid på under tre timmar är det en idealisk semesterort oavsett om du vill boka en långhelg eller vill spendera en hel vecka på att utforska regionens vackra stränder eller pittoreska Palma.

steve o stacey solomon

Du kan läsa mer i vår Mallorca Spanien-guide om hur du hittar billiga semestrar och flygresor samt all inclusive-erbjudanden.

Tänker du på din egen romantiska paus där? Vi har inkluderat några datumidéer längst ner i artikeln för att hjälpa dig, eller så kan du också kolla in våra bästa val av Mallorcas bästa saker att se och göra.

Billiga flyg till Mallorca:

1. easyjet har flyg från 23,21 £ varje väg med avgångar från en mängd flygplatser inklusive Manchester, Newcastle, Bristol och London.

2. Thomas Cook har flyg under sommarmånaderna från så lite som £ 28,99 varje väg.

3. Ryanair har platser från 15,20 € för direktflyg under sommaren.

Du kan också hitta bra erbjudanden från ett brett utbud av flygplatser i Storbritannien Skyscanner och Expedia .

(Bild: ITV Picture Desk)

Var är Love Island -villan?

Den exakta platsen för Love Island -villan har alltid hållits hemlig för tittarna, även om vi vet att det är på Mallorca.

Det verkar som att ITV2 kommer att använda samma villa som förra året för serien, även om det verkar som att det kommer att få en stor uppdatering när bygget började i maj.

Vi kan inte vänta med att se vad som är nytt, även om vi inte kan låta bli att hoppas att några av våra favoriter stannar från köket till bubbelpoolen och gymmet.

Åh, och uteköket som utgör bakgrunden för många besvärliga & apos; morgonen efter & apos; scenarier!

(Bild: ITV Picture Desk)

Förra årets inredning var ganska fantastisk, från stora sovrum till ett badrum i marmor med ett lyxigt badkar.

Åh, och naturligtvis finns det troligtvis fortfarande ett omklädningsrum där tjejerna och pojkarna kan göra sig redo för sina datum.

(Bild: ITV Picture Desk)

Andra utrymmen inkluderar vardagsrummet med gott om soffutrymme (dvs. en back-up-säng för dem som bryter upp eller slåss) och eldstaden där Caroline är värd för återkopplingsceremonierna och det finns mycket mer drama att hitta.

familjekläderidéer

Sedan är det naturligtvis den ikoniska Hideaway, det separata sovrummet där par kan få lite välbehövlig ensamtid.

(Bild: ITV Picture Desk)

Huruvida den förblir densamma i år eller får en ännu lyxigare uppdatering återstår dock att se.

Vi är också på utkik efter de ikoniska & quot; Beach Hut & quot ;, där rollistan kan komma och öppna upp för kamerorna om deras blommande romanser, eller ventilera om sina andra huskamrater.

Kan du boka villan?

Love Island villas läge har alltid hållits ett mysterium, så vi vet inte om det går att boka.

tiger med downs syndrom

Men förra årets andra hus Casa Amor finns att boka och det är ännu mer otroligt än det verkade på TV.

Naturligtvis, om det är en lyxvilla du är ute efter, finns det gott om budgetvänliga alternativ över hela ön.

Vi har till och med letat efter några fantastiska villor i Love Island-stil för din helt egen glamorösa tillflyktsort.

Om du letar runt i Palma de Mallorca -regionen kan du kolla in TripAdvisors bästa förslag på villahyror här .

Under tiden Airbnb har några lysande egenskaper som t.ex. Villa Pozo Alcudia som har en pool och kostar bara £ 35 per natt och Booking.com erbjuder också några budgetvänliga villor och lägenheter på ön .

BILLIGA ALTERNATIV

Om du sparar dina slantar eller om du inte räcker till i din grupp för att göra en villa budgetvänlig kanske du vill överväga att bo på ett hotell eller en all inclusive-resort.

Det finns gott om de pittoreska stränderna, särskilt nära staden Palma, och du kan hitta fantastiska erbjudanden som hjälper dig att undvika att bryta banken.

Thomas Cook erbjuder all inclusive-paket med priser från £ 466 för sju nätter , medan Thomson Holidays har ofta bra erbjudanden eller rabatter .

(Bild: Digital Vision)

De bästa romantiska hotspotsna för en dejt på Mallorca

När man tittar på Love Island är det svårt att inte bli svept av drama och blomstrande romanser, och det kan få dig att känna att du vill planera ditt eget romantiska datum.

Även om de tävlande tenderar att stanna i villan eller gå ut och äta ute ibland, finns det faktiskt massor av lysande romantiska datumkvällar och utedagar tillgängliga på Mallorca.

Här är några av våra favorit ...

Båttur: Det finns gott om båtturer tillgängliga i Palma , oavsett om du vill ha en heldag ute eller bara en eftermiddag till sjöss. Det är det perfekta tillfället att tillbringa lite kvalitetstid tillsammans, för att inte tala om att du kommer att upptäcka Mallorcas spektakulära kust från en helt ny vinkel.

(Bild: E +)

Vattensporter: Kajakpaddling och snorkling fortsätter att bli en hit i Mallorcas kristallina blå vatten, och du kommer säkert att göra några lysande (ibland roliga) minnen. TripAdvisor har några bra rekommendationer inklusive denna turné i Palma Bay .

Stränderna: Mallorca har några ganska otroliga stränder oavsett om du är ute efter bild-perfekta vita sandstränder, stränder med massor av restauranger och barer i närheten eller spektakulära kustplatser utanför misshandlad spår.

Spa dag: Det finns inget som att skämma bort skämningen för att verkligen varva ner, och det finns gott om spahotell som erbjuder behandlingar för par - kolla in de mest populära på TripAdvisor här .

Romantisk måltid: För en måltid med skillnad, gå till Det är Pati , där det inte finns någon officiell meny men maten fortsätter att dra lokalbefolkningen och turister tillbaka - plus att den bara rymmer cirka 40 personer så att du kan njuta av en mysig utekväll.

Salvia restaurang är också en hit med par som letar efter något lite annorlunda - förvänta dig god mat och några vackra vyer över de böljande gröna kullarna.

Läs mer

hayden panettiere wladimir klitschko
Love Island 2019
När slutar Love Island? Var filmas Love Island? Tommys huvud kunde fortfarande vridas Molly-Mae & tippar Tommy-romantik & apos;

Se Även: