Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden 2018 - var hittar du de bästa rabatterna från Argos, Very, John Lewis, Amazon och mer

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: AFP)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du lyckades låta Black Friday passera dig, finns det en andra chans att få massiva rabatter på varor inför jul tack vare Cyber ​​Monday, som nu är i full gång.



Cyber ​​Monday är traditionellt en av Storbritanniens mest trafikerade onlineshoppingdagar på året, med många stora gatuhandlare som väljer att använda rabatter från Black Friday hela helgen till måndagen.

vem är på storebror 2017

För kunderna är det potentiellt en av de sista chanserna att göra ett fynd före jul, oavsett om de är ute efter nya kläder, spelartiklar eller presenter till sina nära och kära.

Clas Ohlsen springer 20% rabatt på allt för Cyber ​​Monday - perfekt för de viktiga julklapparna - medan Amazon också har släppt nya erbjudanden idag.



Förra årets data från Amobee Brand Intelligence visade Amazon var det mest omtalade varumärket online under Black Friday och Cyber ​​Monday med 60% andel, följt av rivaler Argus (16%), John Lewis (12%), eBay (6%) och Carphone Warehouse (3%).

Undersökningen visade också att spel var ett viktigt intresseområde för kunder efter stora rabatter, med 29% av alla Cyber ​​Monday -digitala engagemangsspel.



Amobee Brand Intelligence sa: '60% av allt onlineengagemang kring Cyber ​​Monday [2017] i Storbritannien nämnde Amazon; som anger hur synonymt nätbutiken har blivit med den första måndagen efter den amerikanska Thanksgiving.

Vilka återförsäljare deltar?

Bästa TV -erbjudanden

Det finns fortfarande gott om tid att ta ett nytt tv -avtal, här är några av de bästa vi har upptäckt under helgen. Ta din snabbt!

vem är mo farahs fru

Du kan kolla in våra bästa Cyber ​​Monday TV -erbjudanden här.

Bästa bärbara erbjudanden

Tappa inte hundratals på en bärbar dator om du inte behöver. En populär vara att hämta i försäljningen, du kan unna dig en ny bärbar dator för en bråkdel av priset. Här är några av de bästa erbjudandena vi hittade.

Bästa skönhets- och modeerbjudanden

Cyber ​​Monday är en bra tid att hämta lite godis. Dessa rabatterade mode- och skönhetserbjudanden är våra favoriter hittills.

aaron ramsey blont hår

Bästa erbjudanden för barn och leksaker

Fortsätt din julhandel och hämta de små presenterna nu, du får dem också för en bråkdel av priset.

Bläddra bland fler av de bästa leksaksaffärerna i vår runda upp.

Bästa tekniska erbjudanden

(Bild: Publicitetsbild)

Cyber ​​Monday är en bra tid att investera i teknik eftersom det finns massor av rabatter. Här är några av de bästa erbjudandena vi har hittat.

Bästa reseerbjudanden

Boka dig själv en billig semester!

Det finns fortfarande gott om möjligheter att göra fynd inför nästa års semester eller till och med en sista -minuten -resa - här är våra bästa val för en billig semester!

sämsta skolor i Storbritannien
  • Lastminute.com har stadsresor från £ 79pp
  • TUI har fantastiska erbjudanden på vintersolplatser som Mexiko och Thailand
  • Eurocamp har semester i Spanien och Frankrike för £ 140 på en veckas vistelse för hela familjen

Funderar du på att unna barnen en nöjesparkvistelse? Alton Towers har sänkt priserna på årskort medan Legoland erbjuder Kids Go Free -paket. Eller för något riktigt speciellt, varför inte ta en rabatterad semester till Disneyland Paris till jul 2018?

    *Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

    Se Även: