Nadia och Julia Sawalhas förhållande nu efter arga strider om män och svartsjuka

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det fanns otroliga scener i augusti 2019 när Loose Women -stjärnan Nadia Sawalha och hennes lillasyster Julia gick i krig på det mest offentliga sättet.



Det hela började när Nadia, 56, gråtande beskrev deras förhållande som & apos; volatile & apos ;, och Julia - som spelade Saffy Monsoon i Absolutely Fabulous - slog ut på Twitter och märkte hennes syskons tårar & falska & apos; och anklagar henne för att försöka få sympati och uppmärksamhet & apos; .



Under årens lopp har ingen av stjärnorna gjort någon hemlighet för att de på och av strider och erkänner att de har gått i flera år i taget utan att tala.



Och enligt Celebrity Circle -stjärnan Nadia går rivaliteten tillbaka till händelser som ägde rum direkt efter Julias födelse.

Julia och Nadia Sawalha har genomlevt flera allvarliga fall-outs under hela sitt liv

Julia och Nadia Sawalha har genomlevt flera allvarliga fall-outs under hela sitt liv (Bild: PA)

'Min mamma blev gravid med Julia och jag var så upphetsad. Min mamma hade henne sedan och blev galen så skickade mig iväg till mina mormödrar, säger Nadia till ITV -programmet.



rosa och vita sko-illusion

'Hon säger när hon tittade tillbaka på det & apos; vad tänkte jag? & Apos; Men där går du. Och så tror jag därför att min yngre syster och jag alltid har haft ett riktigt stormigt förhållande. '

Kämpade tillbaka tårar, fortsatte hon: 'Sorry, det är känslomässigt. Hon är fantastisk min syster, men vi har alltid haft ett riktigt flyktigt förhållande och har alltid haft perioder i våra liv där vi inte pratar. Men jag har också den sämsta eller bästa tiden i mitt liv med henne. '



En rasande Julia, 52, slog tillbaka på Twitter. Hon rasade: 'Så trött på att #nadiasawalha pratar om vårt' stormiga 'förhållande som hon skapade. Jag har bevarat min integritet i 6 år för att skydda min familj, medan hon pratar lögner och skräp.

Nadia Sawalha med sina systrar Julia och Dina

Nadia Sawalha med sina systrar Julia och Dina (Bild: Nadia Sawalha)

'Du har förstört vår familj, så sitt inte på tv med dina falska tårar för att få sympati och uppmärksamhet.'

Hon tillade senare: 'Bara att titta på 6 år av hennes lögner fick mig äntligen, vilket naturligtvis är precis vad hon vill ha, mer uppmärksamhet ...

'Jag har tillåtit någon annan att bära berättelsen i 6 år ... min tryckkokare blåste idag, jag är bara människa.'

Nadia, Julia och deras syster Dina växte upp i Croydon i södra London och var inte främmande för ett slagsmål.

tony belew nettoförmögenhet

Uppmuntrad att vara konkurrenskraftig av sin skådespelare pappa Nadim - som flyttade till Storbritannien från Jordanien på 1960 -talet - berättade Nadia hur han ville uppfostra & apos; starka, oberoende, professionella kvinnor & apos; men slutade med & apos; tre riktigt oberoende, svåra kvinnor & apos ;.

Wetherspoons steak club prislista 2018
Systrarna & apos; far, vänster, uppmuntrade sina döttrar att & apos; uppnå sina drömmar & apos;

Systrarna & apos; far, vänster, uppmuntrade sina döttrar att & apos; uppnå sina drömmar & apos; (Bild: Instagram)

För Nadias chargrin var Julia & pappas tjej & apos ;. Men ironiskt nog var det hennes & apos; distanserade & apos; storasyster Nadias godkännande som Julia längtade efter.

Hon berättade Tiderna 2007: 'Nadia och jag har alltid haft ett mycket intensivt förhållande, och det har varit stunder i mitt liv när jag kände mig väldigt nära henne och jag hade den kärlek jag ville ha från henne. Men det fanns också tillfällen då hon skulle hålla mig på avstånd, vilket verkligen förvirrade mig. '

Hon minns att hon bara var fyra när en godnattsaga avbröts av Nadias skrik - hon hade stått på en träbit och en spik gått genom hennes fot.

Men för Julia, då såg hon det som ett avsiktligt försök av sin syster att stjäla uppmärksamheten.

Absolut Fabulous januari 1994

Julia hittade berömmelse som Eddie Monsoons långmodiga dotter Saffy i Absolutely Fabulous (Bild: BBC)

Deras bråk eskalerade när Nadia startade ett eget smörgåsföretag efter att ha lämnat skolan och Julia gick till jobbet för henne.

Sjuk av Nadia & apos; bossar mig runt & apos;, vid ett tillfälle slog Julia & apos; ner kniven & apos; och stormade ut, inledde starten på en lång period av främlingskap.

Isen tinade upp i mitten av nittiotalet när Julia fick Nadia signerad av sin agent och bjöd henne att flytta in i hennes lägenhet i norra London. Men igen, det slutade med ett & apos; slamming-doors argument & apos; om vem som skulle ha vilket rum och Julia vägrade att prata med henne.

kimberley walsh bröllopsklänning

Nadia fick snabbt jobb med att spela den tjuriga nattklubbchefen Annie Palmer på EastEnders, men kände sig & osäker & apos; när alla kallade henne & apos; Julia & apos ;.

Och 2002 fick syskonen ett episkt fall när bilder av Nadias bröllop med TV-chefen Mark Adderley dök upp i OK! tidningen som råkade innehålla Julia med sin ultraprivata pojkvän, komikern Alan Davies.

Alan Davies och Julia Sawalha på premiären för Finding Nemo, 28 september 2003

Alan Davies och Julia Sawalha vid premiären av Finding Nemo 2003 (Bild: James Curley / NEWSAMpix)

Bilderna som en moster tog på deras stora dag fick Jonathan Creek -stjärnan att ryka: 'Hon sålde dessa bilder av Julia och mig utan att rådfråga oss. Jag var arg.

Nadia stämplade Alan som en 'eländig git', medan Julia insisterade: 'Jag hade ingen aning om att de hade det bra! spridning. Jag skulle inte prata med henne. '

Systrarna talade verkligen inte på två år och gjorde först upp efter att Julia och Alan splittrades och den förra lämnade London för en fredlig tillvaro i Somerset.

Om deras bittra fejd sa Nadia: 'Julia och jag har gått igenom massor av att inte prata med varandra, men den här sista gången, när vi var väldigt arga på varandra, var riktigt hemskt.'

I en separat intervju erkände hon: Vi har haft några steniga tider, men den skyldige har alltid varit män.

58-årig man

Det var ett slumpmässigt möte som återförenade syskonen när Julia besökte sin mamma, som bodde granne med Nadia.

När hon såg sin syster vid fönstret gick Julia rakt fram till henne och sa till henne 'jag saknar dig' innan de föll ihop i varandras & apos; vapen.

'Jag känner att vi båda var tvungna att ha tid isär. Vi hade mycket att växa upp. Jag var beroende av henne, jag behövde hennes godkännande och jag trodde att hon inte älskade mig. Nu vet jag att det är tvärtom, reflekterade hon.

Men dessa fredstider slutade 2019 och förra året berättade Julia för Daglig post att i dessa dagar är förhållandena rent & civila & apos; för deras nära och kära.

'Nadia och jag är civila när vi behöver vara, när det gäller familjen,' sa hon.

*Celebrity Circle fortsätter ikväll kl 21 på kanal 4

Har du en svår relation med ett syskon? Dela din historia i kommentarfältet nedan ...

Se Även: