Ruth Jones delar viktminskningshemligheter i strömlinjeformad kungsblå klänning när hon krymper till storlek 12

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ruth Jones

Ruth Jones



Ruth Jones presenterade sitt strömlinjeformade nya utseende på West End-förhandsvisningen av 'One Man, Two Guvnors' på måndagskvällen och avslöjade att hon har tappat fyra och en halv sten.



Skådespelerskan har krympt till en storlek 12 på bara 22 månader, och visade upp sin fina figur i en kungsblå omlottklänning, vilket gjorde att hon gick ner i vikt för att räkna kalorier.



Hon bar en kungsblå klänning på natten - tröjor i omringning av jersey är en go -to för alla som kan ha gått ner i vikt - de är lätt att sätta in för att visa upp krympande midjor, medan jersey -tyger klamrar sig till alla rätt bitar för att framhäva de där eftertraktade kurvorna.

Ruth var där för att stödja hennes engångs medstjärna James Corden-som spelar i succéspelet. Hon hittade berömmelse när hon spelade Nessa i 'Gavin and Stacey', en hit-tv-serie som hon skrev tillsammans med Corden.

I januari förra året säger Ruth att hon bestämde sig för att hon verkligen behövde gå ner i vikt men accepterade att det skulle ta tid att nå sitt mål:



'Jag kom tillbaka från semestern för ett par år sedan - januari 2010, och vi överdriver det alla på semester, eller hur? Något bara klickade, jag kände att det här är nu eller aldrig, jag ville göra en positiv förändring för mig, och jag har inte tittat tillbaka.


'Jag visste att jag hade månader framför mig att skriva Stella (en komedi på Sky) och det här var min chans att ändra min rutin.
”Det har tagit mig 22 månader att tappa fyra och en halv sten. Även om jag har gjort massor av dieter i min tid har jag aldrig gjort det på gammaldags sätt - ta in mindre kalorier än jag använde.




'Jag tänkte, de säger att 2000 kalorier om dagen är normen för en kvinna. Jag siktar på 1 250–1 500 per dag och ser hur det går.
'Vissa dagar är bättre än andra. Men om du tänker efter så finns det kalorivärden på baksidan av allt - stormarknadsmörgåsar, chokladkakor - allt.

utsikten (bandet)


'Huvudtanken är att jag insåg att jag skulle behöva ha tålamod.
'När dieter lovar dig saker som att & tappa en sten på en vecka & apos; det är bara inte realistiskt. Du måste fatta ett beslut om att om du har några stenar att förlora (sju i mitt fall!) Så kommer det att ta tid.

Oavsett hennes mål är det ingen tvekan om att Ruth verkligen ser kungligt bra ut. Stjäla hennes stil HÄR.

Se Även: