Hjärtskärande anledning Gogglebox -stjärnorna Steph och Dom gav upp sitt drömhotell på 5 miljoner pund

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gogglebox -stjärnorna Steph och Dom Parker bekräftade nyligen att deras hotell på 5 miljoner pund The Salutation har gått sönder.



Paret köpte herrgården i listan I 2004 för 2,6 miljoner pund, men efter att ha skjutit berömmelse 2017 med Channel 4 Gogglebox gjorde de det till ett hotell.



Steph och Dom var mest kända i serien för sina kvicka one-liners och aldrig någonsin stå utan ett glas bubblor i handen.



Dom sa: 'Vi är ledsna att bekräfta att The Salutation Hotel Ltd, som har skött The Salutation, verkligen har blivit insolvent.'

Det är underförstått att 33 personer förlorade sina jobb, och många gäster som hade hoppats att stanna där letar efter nytt boende.

Hälsningen (Bild: Hälsningen)



Men det visar sig att de säljer det av den mest hjärtskärande anledningen.

Dom medgav: 'Vi är för gamla och utmattade och orkar inte köra det längre'.



Vi gråter inte, du är ...

Och med sina 17 sovrum, 3,7 tunnland mark och restaurang med 60 täckningar är det klart varför.

Steph och Dom var fanfavoriter (Bild: Kanal 4)

Paret uppnådde mycket under sin tid där, med Michelin-stjärniga Shane Hughes som driver restaurangen och trädgårdslandslaget vann guld på Chelsea Flower Show 2016.

Enligt The Sun sa Dom: 'Vi är ledsna att bekräfta att The Salutation Hotel Ltd, som har skött The Salutation, verkligen har blivit insolvent.'

'Vi är i diskussioner med andra intressenter och vi strävar efter att få hotellet att starta igen snart, under ny ledning.'

Läs mer

TV
BBC iPlayer slutar arbeta för tusentals Sky ger TV -kunderna gratis Sky Sports Netflix slutar arbeta på populära tv -apparater Bästa digitalboxar för 2019

Det hyrdes av John och Dorothy Fothergill när det gick i likvidation.

John och Dorothy hade ett femårigt hyresavtal med Dom och Steph och ansvarade för den dagliga driften av det Sandwich-baserade hotellet.

Efter fyra år på Gogglebox slutade paret och spelade in i shower som Four In a Bed, Celebrity Masterchef och The Jump, som lämnade Dom med misstänkt hjärnskakning.

Se Även: