Frankie & Benny erbjuder MASSIVA rabatter om du tar foton av din mat

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Halva prisnätet erbjuds på Frankie & Benny's(Bild: Frankie & Benny's)



Medan du tar ut din telefon mitt i middagen är inget som alla godkänner, är det svårt att argumentera med 50% rabatt.



love island-tävlande 2018

Och det är precis vad den italiensk-amerikanska kedjan Frankie & Benny erbjuder kunderna som rabatt på deras huvudrätt om de delar ett skott av sin mat på Instagram.



Erbjudandet gäller fram till slutet av månaden, och rabatten gäller direkt så länge du taggar snap #FrankieAndBennys på Instagram.

Den nya affären sammanfaller med kedjans nya menylansering - riktad till nya kunders smak och en mer vuxen publik.

Frankie & Benny's gjorde om sin meny efter att kunderna tyckte att den var för barnslig. Det finns 26 nya 'vuxna' rätter, sju av dem vegan.



50% rabatt om du tar en bild och märker den (Bild: Frankie & Benny & apos; s)

Frankie & Bennys varumärkesdirektör Elise Ash sa: Alla gillar att ta en bild av maten när den kommer ut, oavsett hur hungriga de är - nu kan du spara lite pengar som bonus!



Vi ser verkligen fram emot våra gästers reaktion på detta initiativ och den nya menyn eftersom det är den första av många spännande nya idéer som vi planerar att lägga framför dem i år.

'Efter den stora framgången med vårt omfattande veganska sortiment som lanserades i januari, försöker vi nu fokusera på de rätter som våra gäster verkligen har älskat, vilket skapar ytterligare sätt för dem att njuta av alla aspekter av maten.

Få mer av din måltid att snäppa

Experttips för att ta bättre matbilder

Naturligtvis handlar det om att dela bilder av din måltid om mer än bara en rabatt - så om du vill ha likes och lite rabatt, vad ska du göra?

Tja, James Thompson vet en sak eller två om att få fler likes på dina bilder - hans Food Feels Insta -sida har 150 000 följare.

Mer än så har han precis anställts av italienska restaurangen Zizzi för att bli den första Instagramboen. Du kan se mer av hans arbete på wearezizzi sida .

Här är hans fyra bästa tips för att ta den perfekta matbilden:

10-22 betydelse
  1. Belysning - naturligt ljus är viktigt när du tar bilder av mat. Undvik när du kan eftersom det tar bort detaljer och färg. Om du äter ute - be om ett fönsterstol!

  2. Bakgrund - tänk på var du är och vad du vill att din bakgrund ska vara. Håll det roligt och håll det spännande

  3. Redigerar - det är lätt att tappa kvaliteten på maten om du använder för många filter, försök att fokusera på ljusstyrka, kontrast och skärpa alternativ på Instagram

  4. Experimentera - Jag gillar inte att hålla mig till en viss vinkel. Flytta runt och ta en rad bilder från olika vinklar och se vad som fungerar för dig. Vissa tallrikar ser bra ut i fågelögon, till exempel pizza medan andra kanske du vill komma nära

Läs mer

Hitta fler freebies ....
KFC ger bort gratis te Gratis födelsedagsgodis 10 sätt att få gratis drinkar Ät restaurang måltider gratis

Se Även: