9 gratis saker du kan göra anspråk på din födelsedag

Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Födelsedagstårta

Grattis på födelsedagen! Låt freebies börja ...(Bild: Getty)



1. Gratis överraskning (prosecco)

Pizza Express

Nu till överraskningen



Anmäl dig till MyPizzaExpress . De lovar dig en födelsedagsöverraskning (ryktas vara en flaska prosecco). Vi har också hört om du registrerar dig för Prezzos e -postlista , du kan göra anspråk på en liknande flaska bubbel.



2. Gratis milkshake

Tar med alla födelsedagsbarn till gården

suranne jones baby död

Om du känner dig nostalgisk inför barndomen, kolla in Ed’s Easy Diner - de ger dig en gratis milkshake på din födelsedag. Du måste gå med i Ed’s Club , men den fria burgaren du får när du går med gör det mycket enklare.

3. Gratis pasta eller pizza

Ditt liv: Spaghetti och köttbullar

Fira New York-stil



Amerikansk italiensk restaurang Frankie and Benny’s har en födelsedagsklubb med olika erbjudanden beroende på din ålder. Vuxna får en gratis huvudmåltid och en kupong på £ 10 för ett återbesök.

simon thomas nya flickvän

4. Gratis grill

Biffarna är höga på min födelsedag



Om du gillar att fira dina år med lite biff, gå med i Beefeater Grill -belöningsklubb . Förutom att samla poäng och specialerbjudanden, lovar du en gratis måltid på din födelsedag.

5. Gratis halvliter

Pint öl

Iskallt OCH gratis (Bild: Getty)

Starta firandet med en gratis halvliter på en pub i Marstons. Bara Klicka här för att hitta din lokala pub och registrera dig för deras nyhetsbrev. Du får en kupong den månad du fyller år.

6. Gratis latinamerikansk mat

Vem vet vart din gratis måltid tar dig? (Bild: Reuters)

Gör din födelsedag till en karneval på Las Iguanas. Den sydamerikanska restaurangen ger dig en gratis huvudrätt om du registrerar dig för nyhetsbrevet här .

7. Gratis skönhetsbehandling

Calvin Klein läppstift

Se snygg ut för din födelsedag (Bild: Pound Shop)

Vem säger att du inte blir vackrare med åldern? N.dulge -medlemmar får en födelsedagsgodis samt kompletterande prover - Anmäl dig här .

8. Gratis pub

Topptips: Bra med Yorkshire Pudding

Lager för nästa år

Shepherd Neame har en kupong för en gratis huvudrätt på någon av dess pubar om du anmäler dig till födelsedagsklubb . Du kan hitta din lokal här .

9. Gratis babyfoto

Säg Freee

vad betyder 823

Firar du ditt barns första födelsedagar? Om du anmäler dig till pixifoto På födelsedagsklubben får du en gratis baby shoot.

Det är inte allt ...

Nämn alltid att det är din födelsedag för restaurang- och barpersonal - du kanske får en extra godbit.

För att få våra tips om att spara pengar, samt de bästa erbjudanden och erbjudanden vi har sett, prenumerera på NEWSAM Money veckovisa nyhetsbrev nedan

Du kan också gilla oss på Facebook för att få pengar att spara idéer, nyheter och guider ...

Se Även: