Jess Wright 'kan inte vänta' med att få barn samtidigt som svägerska Michelle Keegan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jess Wright har antytt att hon skulle älska att vara gravid samtidigt som hennes svägerska, Michelle Keegan.



Den tidigare TOWIE -bruden, 35, har utvecklat en otroligt nära vänskap och ett band med Michelle, 34, som är gift med Jess bror Mark Wright.



Tidigare Our Girl -skådespelerskan Michelle inkluderade till och med Jess och hennes yngre syster Natalya, 21, i hennes bröllop när hon bad dem båda att vara brudtärnor på hennes och Marks bröllop 2015.



Och nu kommer Jess att återbetala förmånen efter att ha bett den tidigare Corrie -stjärnan att vara en del av hennes brudtärnestam.

harry och meghan julkort

Jess, som kommer att knyta knuten med sin fästman William Lee-Kemp i juni, hoppas nu att hon och Michelle ska få barn samtidigt.

Jess Wright har antytt att hon skulle älska att vara gravid samtidigt som hennes svägerska, Michelle Keegan

Jess Wright har antytt att hon skulle älska att vara gravid samtidigt som hennes svägerska, Michelle Keegan (Bild: jesswright77/Instagram)



Jess öppnade om sina drömmar om deras barn som växte upp tillsammans och avslöjade att hon känner att hon äntligen är redo att bli mamma nu.

Tala till Närmare tidning , förklarade hon: jag är 35 nu och jag är i den åldern, eller hur? Men förhoppningsvis kan vi gifta oss först och sedan kommer det senare.



steven gerrard kusin dog i hillsborough

Det kommer att bli en fantastisk ny era för hela familjen när vi alla börjar skaffa barn, och det vore fantastiskt om det händer så att alla barn kan vara bästa vänner. Jag har alltid velat ha en stor familj och jag har alltid velat vara mamma en dag. Jag kan inte vänta - jag är sugen på det!

Jess kan inte vänta & apos; för att hennes och Michelle barn ska växa upp tillsammans

Jess kan inte vänta & apos; för att hennes och Michelle barn ska växa upp tillsammans (Bild: michkeegan/Instagram)

Reality -tv -stjärnan håller kvar sina förhoppningar om att hon ska kunna knyta knuten på Mallorca i sommar - trots pandemin.

Jess lyfte locket på hennes förhållande till William och erkände att hon aldrig har upplevt en kärlek som de har för varandra.

5 2 diet före och efter

Vi är bästa vänner och vi får varandra att skratta varje dag. Vi är så synkroniserade och stöttar verkligen varandra, vilket är så viktigt.

Jess och William kommer att knyta knuten i juni

Jess och William kommer att knyta knuten i juni (Bild: jesswright77/Instagram)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvallerdos.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

17 årig tjej

Du kan registrera dig här.

Jag har aldrig haft en sådan relation tidigare. Jag är så glad. Vi träffades genom gemensamma vänner och han är tre år äldre än jag. Han är verkligen mogen för sin ålder och jag känner att vi är perfekta för varandra.

Förbluffaren blev först berömd 2010 när hon dök upp på TOWIE för första gången, tillsammans med sin bror Mark.