CBB: s Ashley James nätdejting efter att ha klippt Ginuwine ur hennes liv när hon fick reda på att hon '' inte kunde lita på honom ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

CBB: s Ashley James nätdejting efter att ha klippt Ginuwine ur hennes liv



jess och mike love island

Ashley James sågs komma mycket nära den amerikanska sångerskan Ginuwine under sin tid i Celebrity Big Brother -huset.



Men trots hennes förhoppningar om att det skulle bli något på omvärlden, har hon avbrutit kontakten med honom efter att ha upptäckt att hon '' inte kunde lita på honom ''.



Den tidigare Made In Chelsea -stjärnan talade uteslutande till NEWSAM Online och avslöjade att hon fördjupade sig i online -dejtingens värld.

Ashley inspirerades att gå med i Badoo efter att ha gått med i en panel av kvinnor, inklusive Karen Brady, Daisy Lowe, Tess Ward och Tracy Edwards, för ett evenemang som arrangerades av appen för att fira Internationella kvinnodagen.

Ashley har anmält sig till Badoo (Bild: PA)



Hon pratar inte längre med Ginuwine (Bild: REX/Shutterstock)

Ashley öppnade om sin romantik med Pony -hitmakaren och sa till oss: 'När jag gick in där var jag så stark att jag inte ville ha ett förhållande och jag ville visa att jag var en stark, oberoende kvinna.



'Jag vet att tittarna blir lite cyniska när det gäller showmances och tror att det är bara för uppmärksamhet så jag var så bestämd att jag inte skulle vara med någon, men det är så svårt att springa ifrån ditt hjärta i det huset och jag bär mitt hjärta på ärmen. '

Den blonda skönheten, 30, tillade: 'Jag tror att jag hade hoppats att det skulle vara något och jag tror att jag var ganska öppen om det, men nu pratar jag inte med honom och jag tror bara att jag hellre skulle vara singel och glad än att vara med någon jag inte kunde lita på.

'Jag har inga hårda känslor för honom men jag insåg bara att det inte skulle fungera och att vi var olika människor i våra förväntningar på varandra.

'Det var några anledningar till att jag insåg att jag inte skulle kunna lita på honom och jag ville inte offra min egen lycka och känslor av självvärde.

De kom nära i huset (Bild: Kanal 5)

'Jag är fortfarande glad att jag följde mitt hjärta och när jag träffar en person tar jag dem i deras värld och dömer dem inte på deras förflutna så att jag inte kan ångra de känslor jag hade.

'Han var ett stort stöd för mig i huset och jag trodde i huset att jag kunde lita på honom och mycket av de råd och kunskaper han gav mig, så jag kom ut ur huset och trodde att han var någon som hade lärt sig av hans tidigare och var pålitligt men så var inte fallet, men du kan inte ångra att du följde ditt hjärta. Det händer.'

Ashley, som sa att hon kände sig bemyndigad efter att ha varit i CBB -huset under & apos; Year of the Woman & apos ;, säger att nätdejting hjälper henne att träffa nya människor i hennes hektiska schema.

Ashley vräktes tillsammans med Malika (Bild: Getty Images Europe)

Hon tycker att nätdejting är en cool grej för vår generation (Bild: Kanal 5)

Hon sa: 'Vanligtvis när jag är ute i en bar är jag så upptagen nu att när jag är ute kommer jag ikapp mina flickvänner eller mina killkompisar det är lite irriterande när någon annan kommer fram till prata med dig.

Så om du går på ett onlinedatum kan du tilldela den tiden. Jag gillar framåtriktade och progressiva appar och företag så jag skulle hellre vilja vara på en app som Baddo där de gör saker för kvinnor snarare än en av de sena kvällsapparna som fortfarande handlar om hook -ups.

'Jag är relativt ny i online -dejtingsvärlden men jag håller på. Jag tycker att det är en fantastisk sak för vår nuvarande generation. '

* Badoo är statistiskt sett världens största dejtingsapp med över 370 miljoner användare; 60 miljoner aktiva användare varje månad, 300 000 dagliga registreringar, 600 miljoner swipes varje dag och 6 miljoner matchningar varje dag

Denise Van Outen Sexig

Se Även: