Kate Middleton bare bottom picture publicerad online av tysk tidning

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Bilder av hertiginnan av Cambridges kala botten har lagts ut på nätet av en tysk tidning



Bilder av hertiginnan av Cambridge nakna botten har publicerats online av en tysk tidning.



De avslöjande bilderna togs när Kate & apos; s blåvita Diane Von Furstenberg -klänning blåste upp vid ett besök i Sydney's Blue Mountains under hennes officiella turné i Australien förra månaden.



Ingen brittisk tidning eller tidning skulle publicera dem så de såldes utomlands i ett drag som djupt kommer att skrämma prins William och Kate.

Tyska tidningen Bild visar bilden på deras webbplats tillsammans med en annan bild av Kate i Kanada 2011 när hennes gula Jenny Packham -klänning gjorde exakt samma sak.

Båda bilderna togs kort efter att hon klev ur en helikopter, med vinden från propellerna som fick hennes klänning att blåsa upp.



Fotografierna har väckt kommentarer online om varför Kate inte bär vikter i hennes fållar som drottningen för att undvika framtida olyckor i garderoben.

En Twitter -användare skrev: 'Varför väger hon inte fållen?'



Kate Middleton träffar lokalbefolkningen när hon besöker Blue Mountains (Bild: Getty)

Kate och William har ofta kämpat för att skydda deras integritet och blygsamhet genom att förhindra publicering av fotografier.

Det mest anmärkningsvärda fallet var när topplösa bilder av Kate dök upp i en fransk tidning i september 2012 som togs på semestern till en Provence Chateaux.

Paret inledde rättsliga förfaranden och utfärdade ett uttalande som sa: De har varit mycket ledsna över att få veta att en fransk publikation och en fotograf har invaderat deras integritet på ett så groteskt och oförsvarligt sätt.

Detta påminner om de värsta överskotten av paparazzi under Dianas liv och det mer upprörande för hertigen och hertiginnan för att vara så. '

De blev också knäppta på sin smekmånad på Seychellerna och på sin 'babymoon' till Mustique när Kate var gravid med George.

Clarence House vägrade att officiellt kommentera publiceringen av fotografierna.

En källa sa att hushållet skulle be publikationerna att använda sitt eget omdöme när det gällde att använda bilderna.

kate Middleton Visa galleri

Se Även: