Hämta en GRATIS Hotel Chocolat -adventskalender värd upp till £ 16,45 till jul

Adventskalendrar

Ditt Horoskop För Imorgon

Chocolat fans vill verkligen inte dela(Bild: Getty Images/Hemera)



Vem vill inte ha choklad varje dag under december?



Om du är en seriös chokladälskare kan du göra ett gratis adventskalender från Hotel Chocolat till jul - men du måste köpa den online före midnatt den 18 november.



Att ge kunderna mer än tillräckligt med tid för att ta emot kalendern redo för 1 december när den första godis kan slukas.

Den snabba freebie kommer med tillstånd av TopCashback.co.uk och är tillgängligt för alla nya medlemmar som köper en av Hotel Chocolats jul adventskalendrar.

arbetsgivaren betalade mig för mycket i Storbritannien

Affären låter shoppare göra anspråk på upp till £ 16,45 inklusive eventuella leveransavgifter och kan lösas in när du följer stegen nedan.



Det finns en rad smaker i sortimentet

Läs mer



Jul adventskalendrar 2020
Skönhet Alternativ Alkohol Gin
  1. Anmäl dig till TopCashback.co.uk gratis.
  2. Klicka på Hotel Chocolat adventskalender och gå till Hotel Chocolat -webbplatsen för att köpa någon smakadventskalender till ett värde av 12,50 £ plus leveranskostnader.
  3. Quidco spårar din beställning inom sju dagar och betalar ut vad du spenderar upp till 16,45 £ som en återbetalningsbonus för att täcka kostnaden inom 30 dagar. När bonusen landar på ditt konto kan du ta ut direkt till din bank, PayPal eller konvertera till presentkort.

Den exklusiva brittiska chocolatiern har ett antal kalendrar att välja bland, inklusive deras vit och karamellchoklad utgåvor.

Tuck in i fast vit chokladren, snögubbar, pingviner och förtrollade granar

när är eid ul-adha

Läs mer

Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

Om du inte tycker om vad som erbjuds på Hotel Chocolat finns det många andra otroliga adventskalendrar tillgängliga i år, inklusive sådana från Quality Street, Reese & Green & Black & apos; s.

Ta en titt på vår sammanställning av de bästa chokladadventskalendrarna 2018 som är värda att slänga i december.

Alternativt har vi också avrundat bästa tjusiga kalendrar och för seriösa sminkfans är här de bästa skönhetskalendrarna värda att köpa inför julen.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: