Bästa alkoholiska adventskalendrar för jul 2018

Jul

Ditt Horoskop För Imorgon

Den enda månaden det är acceptabelt att dricka alkohol varje dag



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Julen är precis runt hörnet, men innan den stora dagen kommer de viktiga adventskalendrarna. Även om vi redan är långt in i december, är många av de populära sprudlande kalendrarna nu reducerade - och du måste bara njuta av två om dagen för att kompensera för förlorad tid.



google home mini-erbjudanden i Storbritannien

Tidigare bara associerat med barn under de senaste åren, under de senaste åren har en uppsjö av alkoholfyllda adventskalendrar för vuxna börjat slå rubrikerna, och vi vill ha dem alla (även om vår lever verkligen inte gör det).

Men som alkohol rekommenderar vi att du bara väljer en, så vi har avrundat alla våra favoriter nedan, inklusive gin, Prosecco, öl, vin, whisky och till och med absint, som alla fortfarande finns att köpa eller förbeställa.

1. Virgin Wines vin adventskalender, £ 69.99 + £ 10 insättning

Klassa dig själv som vinkännare?



Efter att ha sålt ut i två år i rad, i år, har Virgin Wines erbjudande blivit ännu bättre i år, choc-a-block fullt av högt rankade viner från den prisbelönta vinbutiken online.

Men att ha så stor efterfrågan kommer till ett pris, med Virgin Wines som nu utfärdar en insättning på 10 pund för dem som vill ha första dibs på alkoholhaltiga godis. Värt det.



Få det från Virgin Wines för £ 79,99 (£ 10 insättning plus £ 69,99 adventskalender kostnad).

2. Prosecco adventskalender, £ 75

Fans av fizz kommer att älska denna Prosecco adventskalender med en twist

Även Proseccos mest hängivna fans kan kämpa med tanken på att dricka en flaska bubbel varje dag i december, så mousserande vindrottning Freixenet har lanserat sin egen, mycket speciella version av den sprudlande adventskalendern.

Förutom massor av miniflaskor med Freixenet -favoriter som den italienska mousserande rosén, kommer fizz -fans också att få tidlösa Nails Inc -nagellackfester, samt Prosecco -badbomber av högsta kvalitet, aromatiska ljus och många fler överraskningar för en daglig behandling.

Få det från Freixenet -butik från oktober för £ 75.

3. Gin och tonic adventskalender , £ 99

Det här ser ganska coolt ut

Även om det finns gott om gin -kalendrar där ute, har vi inte sett något liknande tidigare. Istället för en gin varje dag, vilket kan vara svårt för även de mest erfarna drinkarna att mage, ger detta innovativa erbjudande dig en 70cl flaska grejer, plus en fin tonic varje dag att gå med.

Enda nackdelen? Det är väldigt dyrt, med tanke på att du bokstavligen får en flaska gin på £ 30, plus lite tonic vatten, för £ 100.

vad betyder 711 andligt

Få det från first4hampers för £ 99

Fyra. Drycker av Dram whisky adventskalender, £ 149,95

Detta är ett måste för whiskyfantaster

Om du är fan av whisky vet du att det enda sättet att göra det är rätt. Och Drinks by the Dram vet verkligen sina grejer. Skäm bort dig med några av världens mest spännande whisky med denna lyxiga uppsättning, där varje flaska är insvept av alla hantverkare med en vaxförsegling i Harry Potter-stil.

Få det från Drinks by the Dram för £ 149,95

Läs mer

Bästa viner och sprit
Champagne Gin rödvin Scotch Whisky

5. Aldi vin adventskalender , £ 49,99

Aldi är ett fynd

Medan de flesta andra sprudlande adventskalendrar ger dig tillbaka minst 100 pund, i sann Aldi -stil, erbjuder rabatterade snabbköp ett mycket billigare alternativ.

Fyllt med miniflaskor rött, vitt och rosévin kommer Aldis erbjudande utan tvekan att säljas inom några minuter, så se till att du ställer in ett larm för den stora dagen. Och nej, vi menar inte jul, vi menar den 4 november när vints adventskalender når butiker.

Få det från Aldi för 49,99 £

6. Absint adventskalender från Drinks by the Dram, £ 139,95

Är du modig nog att omfamna den gröna fe i jul? Vi är verkligen inte det

Vi har alla hört de skrämmande myterna om den superhöga ABV-andan, och även om nej, absint kommer inte att få dig att hallucinera, och det är inte förbjudet i USA, men det är fortfarande den mest vågade adventskalendern vi har sett detta 2018.

Få det från Master of Malt för £ 149,95

Läs mer

Mer om gin
Anti-aging gin med kollagen i Gordons lansering av rosa gin Storbritanniens första gin spa någonsin Lidl lanserar fin citrus gin

7. Den Boutique-y Gin Company adventskalendern, £ 99,95

Drick en gin som innehåller ett helt pepparkakshus. Ja verkligen

Det finns gott om gin adventskalendrar att hämta i år, men om bara creme de la creme av alkohol passar dig i jul, hämta denna dyra men extraordinära dragning av några av världens finaste hantverkare, inklusive mest fantastiskt festliga gin du kan tänka dig som innehåller guld, julgranålar och till och med ett helt pepparkakshus.

Få det från That Boutique-y Gin Company för £ 99,95

8. Tipsy Tree med fizz adventskalender , £ 140

Det här ser nästan hemlagat ut

Om du inte vill ha en stor och skrymmande adventskalender som stör ditt hus feng shui, kan detta träutbud vara det som passar dig istället.

Tillsammans med det underbara träträdet får du också 24 flaskor mousserande vin, och när nästa år kommer, istället för att köpa en helt ny kalender, kan du bara fylla på lagret i den här snabbköpet och spara pengar.

Få det från first4hampers för £ 140

9. Pip Stop Prosecco adventskalender, £ 124,99

Det är ju trots allt jul (Bild: Pipstoppet)

jag är en kändis 2017-deltagare

Vad är festligare än en daglig dos delikat fizz? Denna uppsättning innehåller 20cl flaskor vitt och roséfizz inklusive Prosecco, cava och champagne, för att få dig på humör för den gnistrande säsongen. För om du inte kan leva som kungligheter vid jul, när kan du då?

Få det från Pip Stop för £ 124,99

10. Vin adventskalender , £ 69,99

Du kan inte gå fel med en vin adventskalender

Lite billigare än några av de andra erbjudandena (även om det inte är så mycket som Aldi) gör denna vin adventskalender allt som står på burken.

Från rött, till vitt, till ros, plus lite gott gammalt glögg (det skulle ju inte vara jul utan det), det här är bra för alla som älskar ett glas (eller 24!) Vin.

Få det från first4hampers för £ 69,99

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: