Bästa Google Home -erbjudanden för maj 2021 - billigaste Nest smart home -högtalare

Google

Ditt Horoskop För Imorgon

Google Nest Hub Max

Hitta de billigaste platserna att köpa alla Googles smarta hemenheter



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Smarta hemapparater är nu en stöttepelare i många av våra hem, och Googles Nest smart home -sortiment är några av de mest populära enheterna som kunder väljer att investera i.



ryan giggs lynne giggs

Många av enheterna fungerar inte bara som bra ljudhögtalare för att lyssna på musik, ljudböcker och podcaster, de är också fantastiska multifunktionella verktyg som kan ansluta till en uppsjö av andra smarta hemenheter i ditt hem också.

Det finns också den extra bonusen med att de också är integrerade med Google Assistant vilket innebär att du kan använda röstkommandon.

Sortimentet har till och med smarta högtalare med videoskärmar, vilket öppnar ännu fler användningsområden i hemmet.



Priserna varierar från £ 49,99 för Nest Mini 2nd Gen -modellen (även om AO.com säljer det för närvarande för 33 £ ) upp till £ 219,99 för Nest Hub Max , så det finns verkligen något för varje budget och behov.

Det är alltid värt att kolla in den mängd paketaffärer som ofta är tillgängliga från stora återförsäljare som Currys , John Lewis och Argus innan du tar steget eftersom de ofta erbjuder bättre valuta för pengarna.



Om du är intresserad av att hämta andra kostnadsfria prylar till din högtalare kan du bläddra bland våra toppar Google-hem-kompatibla enheter .

Nedan har vi avrundat de billigaste platserna att köpa alla smarta hem -enheter under Googles paraply.

Bästa Google Nest -erbjudanden för smarta hem för maj 2021

1. Nest Mini (andra generationen)

Det är ingen överraskning att smarta högtalare har blivit så populära

Det är ingen överraskning att smarta högtalare har blivit så populära (Bild: AO.com)

Den andra generationen av Googles mest populära smarta högtalare har ännu bättre ljudkvalitet, dubbla bas och bättre röstigenkänning.

Den finns i fyra snygga färger - krita, kol, korall och himmelsblått - så att du kan välja en som passar bäst för din heminredning.

Yttertyget är också tillverkat av ett hållbart material tillverkat av återvunna plastflaskor.

Specifikationer: Diameter: 98 mm, höjd: 42 mm (1,65 '), Chromecast och Chromecast Audio inbyggd, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, Google Assistant och Micro USB-port.

hur mycket är tyson fury värd

2. Google Home Max

Google Home Max

Ljudet är otroligt - men det kommer till ett brant pris

Detta är Googles största smarta högtalare och den finns i två färger - krita och kol.

Även om det kommer att ge dig några hundra pund tillbaka, får du mycket för pengarna, inklusive högkvalitativt ljud i ett kompakt ljudsystem, komplett med Googles vackra minimalistiska design.

Högtalaren kan automatiskt justera equalizerinställningarna för att säkerställa optimalt ljud för rumslayouten tack vare dess interna mikrofoner.

Tyvärr har modellen avvecklats, men det finns begränsat lager hos några större återförsäljare om du vill ta en innan det är för sent.

Specifikationer: Diameter: 336,6 mm bred, höjd: 190 mm, djup: 154,4 mm, smart ljud, 3,5 mm AUX-port, strömförsörjning, inbyggd Google Assistant.

3. Nest Audio

Google-Nest-Audio

Google Nest Audio

Google har tipsat sin nyaste Nest Audio -enhet som sin & apos; största och bäst klingande högtalare & apos; ändå, med all funktionalitet hos de klassiska Google Home -högtalarna som har kommit tidigare.

Den snygga enheten, som finns i fem mjuka pastellfärger, erbjuder skarpt ljud och kraftfull bas för att fylla alla rum i ditt hem tack vare woofer, diskant och inställningsprogram.

Högtalaren kommer också att anpassa sig till det du lyssnar på, så om din musik eller ljudböcker är tydliga och skarpa.

Du kan till och med koppla ihop två av Nest Audio -enheterna för mer effektfullt ljud i hela ditt hem också. Eller anslut till dina andra kompatibla smarta hemenheter via Google Home -appen.

Specifikationer: Höjd: 78 mm, bredd: 124 mm, djup: 175 mm, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, strömförsörjning, Google Assistant inbyggt.

Fyra. Nest Hub

Google har meddelat en ny smart högtalare med inbyggd skärm

Den första Google -enheten med en skärm (Bild: MySmartPrice)

Nest Hub är Amazon Echo Shows främsta rival.

Med Nest Hub -enheten får du fullständigt YouTube -stöd (perfekt för att titta på musikvideor, trailers, matlagningsvideor).

vad betyder 150

Precis som Googles andra enheter kan den också länka till alla dina andra smarta hemenheter, så att du kan styra din Nest eller glödlampor från Hub: s lättanvända skärm.

Den enda riktiga nackdelen är att den inte har en kamera för videosamtal.

Specifikationer: LCD 7-tums pekskärm, höjd: 11,8 cm, bredd: 17,8 cm, djup: 6,73 cm, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, Ambient EQ-ljus och färgsensor, strömförsörjning.

5. Google Nest Hub (andra generationen)

Det kan se väldigt ut som sin föregångare, men Google Nest Hub (andra generationen) har några värdefulla uppgraderingar att ta bort.

Den nya och förbättrade enheten har en ny sömnavkänning som spårar dina sömnmönster, medan funktionen Snabbgester innebär att du kan styra många Nest Hub -funktioner genom att vifta med händerna. Motion Sense detekterar till och med rörelsen utan kamera.

enbart hemma läge

Den har ingen frontkamera så att du kommer att lägga till integritet, men den har en 7-tums pekskärm som är perfekt för att titta på videor eller tv-program på Netflix.

Den finns också i fyra snygga färger - krita, kol, sand och dimma.

Specifikationer: Höjd: 120,4 mm, Bredd: 177,4 mm, Djup: 69,5 mm, 7-tums pekskärm, Soli-sensor för Motion Sense, Ambient EQ-ljussensor, Temperatursensor, Chromecast inbyggd, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning.

6. Nest Hub Max

Denna multi-tasking-enhet är en förutsättning för alla hem

Denna multi-tasking-enhet är en förutsättning för alla hem

Den 10-tums skärmen på Nest Hub Max är idealisk för att titta på videor, ringa samtal och en enkel plats att styra alla dina andra smarta hemenheter från.

Den har en inbyggd 6,5-megapixelkamera så att du kan ringa videosamtal och du kan också bekvämt använda de handsfree-röstkommandona med Google Assistant medan du gör flera uppgifter.

De inbyggda stereohögtalarna har en 3-tums bashögtalare så att du kan njuta av högkvalitativt ljud och den kommer också med inbyggd Chromecast.

Specifikationer: Höjd: 182,6 mm, bredd: 250 mm, djup: 101,2 mm, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, Ambient EQ ljus- och färgsensor, Google Assistant och Chromecast inbyggt, Google Duo och Google Meet videosamtal.

Om du planerar att ge ditt hus en total översyn av smarta hem kan investeringar i ett smart belysningssats vara den perfekta lösningen.

De kan hjälpa dig att spara pengar på räkningar, så att du kan släcka lamporna var du än är. Du kan också få perfekt belysning för varje tillfälle utan att röra en muskel.

Om du letar efter fler sätt att göra ditt liv enklare och mindre stressande, kolla in de här bästa humörhöjande prylarna som hjälper dig att koppla av hemma.

Se Även: