I'm A Celebritys mest dramatiska viktminskningstransformationer på ris- och bönadiet

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I & apos; m A Celebrity har slutat i ytterligare ett år och som har varit fallet efter att tidigare seriekamrater lämnar serien massor av kg lättare.



Tävlande på showen måste gå igenom utmanande utmaningar och hålla sig till en diet, som består av ris och bönor, om de inte kan vinna lyxmat i Bushtucker Trials.



Det framkom i veckan att Shane Richie, Hollie Arnold och Russell Watson alla hade tappat massor av vikt, trots att showen ägde rum i det mycket svalare North Wales istället för Australien i år.



Och de är inte de första som ser deras kroppar förändras dramatiskt i showens 18-åriga historia, Birmingham Live Reports .

fifa 20 webbapp lanseringsdatum uk

NEWSAM Online tar en titt på några av stjärnorna som har minskat massivt under sin tid i lägret genom åren.

Hollie Arnold tappade nästan en sten på showen (Bild: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock)



Hollie Arnold - 14 kg

När hon talade om I & apos; a A Celeb spin-off show The Daily Drop, sa hon till programledaren Vick Hope: 'Jag har för närvarande tappat nästan en sten så jag är faktiskt riktigt glad. Jag mår också dåligt då jag känner att jag har tappat lite muskelmassa också.



Idrottaren fortsatte: Jag tog av hatten. Det var den härliga maten och de hade skrivit 'välkommen Hollie'.

'Jag såg chips och chips och gick direkt på det. Mat, smak, salt! Efter så mycket chips [mimar liten mängd] tänkte jag: 'Jag mår illa'. '

Shane Richie

David Bowies begravningsgudstjänst

Shane Richie kom fyra i årets show (Bild: ITV)

Efter hans eliminering tidigare i veckan sa Shane: s fru Christie: 'Jag är verkligen förvånad över hur annorlunda han ser ut. Vi visste att han skulle gå ner i vikt och i vissa avseenden gick han in där och tittade på det som ett startläger.

'Att se den käken efter alla dessa år, det var som att hälsa på en gammal vän! Jag har inte sett det på flera år. Jag undrar om han kan hålla undan vikten.

Det är inte känt hur mycket Shane gick ner i vikt - men Christie säger att det har fått en 'glimt' tillbaka i ögat.

Nick Knowles - 2st 2lbs

Nick Knowles hävdade att showchefer blev arga på honom för att han inte njöt av godsakerna som köptes tillbaka till lägret (Bild: ITV)

Knowles slutade på sjätte plats under 2018-serien och kastade över två stenar under sin 19-dagars vistelse.

Nick hävdade också att showcheferna blev arga på honom för att han inte njöt av godsakerna som köptes tillbaka till lägret från att vinna Dingo Dollar -utmaningarna.

”Maten har ingen smak - det finns inget salt och peppar och det är verkligen svårt att svälja ... värre än att tugga kartong. Efter några dagar börjar du vänja dig vid det. Sedan skickar de dig på Dingo Dollar -utmaningen och du kommer tillbaka med en liten chokladbit, fortsatte Nick.

Colin Baker - 2 stenar

Colin Baker erkände att hans kropp stängdes av på grund av brist på mat (Bild: PA)

The Doctor Who -legenden sa: 'Jag är väldigt glad att berätta att jag tappade drygt 12 kilo på djungeldieten, men jag slog inte Biggins.

'Jag inser att Biggins tappade 15 kilo, men han var i djungeln till slutet. Jag är oerhört nöjd, men jag skäms över att jag behövde gå ner 12 kilo - och min skam är nu offentlig.

1133 nummer kärlek

'Jag har inte gjort summorna ännu, men jag samlar att det handlar om två stenar. Det är fantastiskt. Ni kan bara föreställa er hur jag såg ut förut! '

Under sin utträdesintervju erkände han att kroppen stängdes av på grund av brist på mat.

Han berättade för Ant och Dec: Min kropp började stänga av bisarrt, men det var det faktum att jag inte kunde gå förbi jobb som inte var klara, så om vattnet behövde fylla på skulle jag gå och fylla det.

Jag var upp och ner för trappan hela tiden och jag brände mycket kalorier och mycket adrenalin, och uppenbarligen alla promenader för att gå till försöken.

Michael Buerk - 17 lbs

Michael Buerk var den tredje kändisen som röstades bort 2014 (Bild: PA)

Buerk dök upp i serien redan 2014 och var den tredje kändisen som röstades bort.

ant mcpartlin anne marie

Han var i läger med politikerna Edwina Currie, TV -presentatören Melanie Sykes, X Factor -deltagaren Jake Quickenden och World Superbike Champion och till sist vinnaren Carl Fogarty.

Trots att han var en av de första som gick hem, lyckades han ändå förlora imponerande 17 kilo.

Stanley Johnson - 20 kg

Ex -politiker och Boris Johnsons pappa Stanley dök upp i serien tidigare (Bild: ITV)

Han åkte till Australien 2017 för sin tid i djungeln och lyckades flytta 20 kilo på ris- och bönadieten.

När han lämnade serien sa han att jag var orolig att vara ute men jag har älskat varje minut av det och tackat allmänheten för deras stöd. Han höjde också ögonbrynen genom att fråga om hans son, Boris Johnson, fortfarande är utrikesminister.

Russell Watson - 20 kg

Russell kom tillbaka till lägret för att förklara hur hans rättegång var

Russell tog sig till showens sista vecka (Bild: ITV)

Russell blev avstängd från 2020-serien den här veckan, tillsammans med Jessica Plummer, före detta EastEnders-stjärnan, som en del av en dubbel eliminering.

Han sa: 'Jag hade främst leggings under de första dagarna.

Men när jag tog på mig mina röda byxor föll de ner på baksidan. Jag tappade nästan 20 kg på två veckor där, vikten föll bokstavligen av mig.

'Jag var ganska nöjd med det, jag var en stor enhet när jag gick in där, så jag tog på mig byxorna idag och de föll ner, jag var tvungen att sätta på två bälten för att hålla dem kvar.'

Se Även: