EU: s valkandidater: Hel lista över ditt område och de största namnen att titta på

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är val som aldrig var tänkta att hända.



Torsdagen den 23 maj går miljontals britter till valurnorna i valet till Europaparlamentet - två månader efter att vi skulle lämna EU.



Dramat kring Brexit har uppmuntrat många större karaktärer än att komma ut ur träverket och stå för de 70 brittiska platserna.



De som vinner kommer att få en MEP -lön på 105 092 euro per år plus generösa rese- och kontorsersättningar - tills Brexit händer, och de startas ur parlamentet.

Mätningen på 150 miljoner pund kommer också att bli ett stort test för de två huvudpartierna efter att båda tappat mark i lokalvalet - med Tories som förlorar cirka 1300 platser.

Brexitpartiet, som leds av Nigel Farage, är på väg att ta ett stort stöd från Tories.



Och Tories är uppenbart oroliga eftersom parlamentsledamöter kommer att skickas på ett långt uppehåll från parlamentet direkt efter omröstningen - undvika ett plötsligt drag mot Theresa May.

Så vem står och vem får du välja från i ditt område? Här är några av de stora ansikten som sätter sig fram, plus fullständiga listor över vem som står var. Eller så kan du jämföra vad manifestet säger om Brexit här.



Bläddra ner för hela listan efter område.

Hur fungerar EU -valet?

De som vinner kommer att få en MEP -lön på 105 092 euro per år (Bild: PA)

Torsdagen den 23 maj kommer miljontals brittiska väljare att välja 70 ledamöter i Europaparlamentet - tills Brexit händer.

Valet var inte avsett att hända utan har tvingats på Storbritannien efter att Theresa May gick med på att fördröja Brexit till 31 oktober.

Röstningen är indelad i stora regioner i landet, där varje väljer mellan 3 och 10 ledamöter med hjälp av en form av proportionell representation.

Platser i varje region tilldelas varje parti beroende på vilken andel av den regionala omröstningen de fick.

Så om Tories vinner tre platser i Sydöstra England, är de tre högsta kandidaterna på Tory & apos; listan & apos; bli ledamöter.

Det faktiska & apos; D & apos; Hondt -systemet & apos; för att bestämma vilket parti som får vilket antal platser är mycket komplicerat.

I varje region får partiet med flest röster den första platsen; sedan delas dess summa med två och partiet med flest röster i andra omgången får den andra platsen. Processen upprepas via en komplex formel tills alla platser har diskats.

Om du är inne på den typen av saker finns det en fullständig förklaring här.

Läs mer

Europavalsresultat 2019
Resultat i FULLT inklusive varje region Resultat förklarade - 9 saker vi lärde oss Huvudpartierna vilde i Brexit -motreaktion Farage hävdar att han kommer att vinna allmänna val

När kommer resultaten att offentliggöras?

Omröstningarna öppnar torsdag 23 maj kl. 07.00–22.00.

Men resultaten kommer bara att räknas och meddelas från klockan 22 söndagen den 26 maj.

Det betyder att de förväntas hälla in sent på söndagskvällen och under de tidiga timmarna av helgdagen måndag.

Trots den ogudaktiga timmen kan du följa dem live på NEWSAM.co.uk/politics.

Förseningen med att räkna beror på EU -regler som säger att inget land ska deklarera sina resultat medan en annan nation fortfarande röstar.

Detta förhindrar till exempel en högerhöjning i ett land som uppmuntrar till liknande valdeltagande i ett annat land.

Vem vinner EU -valet?

Det är svårt att säga vem som vinner (Bild: AFP/Getty Images)

Tories förväntas få en hamring från Nigel Farages Brexit -parti, som aldrig har mött ett val tidigare men innehåller många UKIP -avhoppare.

Change UK (även känt som The Independent Group) kommer också att försöka få fram omröstningen mot Brexit i vad som är gruppens första röstlådestest.

Men dess kvarvarande omröstning förväntas delas med Lib Dems and Greens, vilket minskar antalet tillgängliga platser.

Dessa fransrörelser kan drabba både Labour och Tories hårt, särskilt för att (a) platserna är valda genom en form av proportionell representation, och (b) EU -val tidigare var mogna för proteströster.

I det senaste valet 2014 vann UKIP 24 platser; Labor vann 20; Tories vann 19 och de gröna vann 3.

De största karaktärerna som står

Nigel Farage

Nigel Farage kommer att leda avgiften för sitt nya Brexit -parti (Bild: Getty Images)

Nigel Farage kommer att leda avgiften för sitt nya Brexit-parti, som trots att han precis har startat har haft mätningar i mitten av tonåren.

Biträdande Labour-ledaren Tom Watson och arbetskamraten Maurice Glasman har varnat eliten elit-basher utgör ett allvarligt hot mot Labour.

Han lovade att 'sätta in Guds rädsla i våra parlamentsledamöter - de förtjänar inget mindre' i kommentarer som ledde till anklagelser om att han hotade med visselpipor.

Rachel Johnson

Syster till Tory Boris ska stå för anti-Brexit-partiet Change UK (Bild: Tim P. Whitby/Getty Images)

Rachel Johnson, syster till Tory Boris, ska stå för anti-Brexit-partiet Change UK i regionen South West.

Journalisten som länge har kampanjat mot Brexit blev den andra systern till en framstående Brexiteer som gick med i ett nytt parti på så många veckor.

Jacob Rees-Moggas syster Annunziata (nedan) meddelade också att hon skulle ställa upp i valet för Nigel Farages Brexit-parti.

Hon tog en svep mot sin bror och sa att hon inte ville se Brexit gnugga ut mina barns utsikter och chanser att leva och resa och arbeta i Europa.

Ann Widdecombe

HBT -rättighetsaktörer fördömde att Widdecombe återvände (Bild: Channel 5 / PR Handout)

Det konservativa partiets trovärdiga Ann Widdecombe slutade sensationellt - att stå för brexitpartiet i sydväst.

71-åringen hade varit en trogen Tory i 55 år-tjänstgjorde som Shadow Health and Home secretary.

Men hon har gått med i Nigel Farages nystartade parti med mandat att skynda sig och få Storbritannien ur EU.

HBT -rättighetskampanjer fördömde Widdecombes återkomst - som tillbringade årtionden med att kämpa mot lika rättigheter - bara några dagar efter att Nigel Farage hävdade att hans nya parti skulle vara ”intolerant mot intolerans”.

Den tidigare Tory grandee röstade emot att jämföra åldern för samtycke vid 16, civila partnerskap och upphävande av 28 §.

Och 2012 försvarade hon terapi med 'homokonvertering' - som Theresa May har märkt 'avskyvärt' och lovat att förbjuda.

Tommy Robinson

Den högerextrema extremistens riktiga namn är Stephen Yaxley-Lennon (Bild: Christopher Furlong)

Stephen Yaxley-Lennon meddelade att han ställer upp som ledamot i det kommande EU-valet.

Högerhögrextremisten, som kallar sig Tommy Robinson, lanserade sin hemsida den sista nomineringsdagen för att ställa upp i den europeiska undersökningen.

Trots hans roll som rådgivare för Ukip -ledaren Gerard Batten är han fortfarande avskräckt från att gå med i partiet och kommer att stå i Nordvästregionen som självständig.

I ett meddelande på webbplatsen tog han en svep mot Nigel Farage och kallade honom 'bara ännu en miljonär börsmäklare som ser ner på arbetarklasserna'.

Han sa att han skulle kämpa mot 'islamifieringen av Storbritannien' och klagade över att 'eliterna har försökt att tysta min egen röst' genom att fängsla honom för förakt för domstol och att hans Facebook -sida ska tas bort.

Andrew Adonis

Arch-Remain-kamraten följer definitivt inte Jeremy Corbyns officiella linje (Bild: null)

Den före detta ministern fick upphöjda ögonbryn när han meddelade att han skulle ställa upp på Labour - som andra val för regionen South West.

Arch-Remain-kamraten följer definitivt inte Jeremy Corbyns officiella rad om Brexit.

Han vill avbryta vårt utträde ur EU och säger att Brexit 'kan och bör stoppas'.

Carl Benjamin

Carl Benjamin hävdade att hans kommentarer var berättigade eftersom Jess Phillips hade varit en 'jätte tik' (Bild: Adam Gray / SWNS)

UKIP -kandidaten vägrade be om ursäkt för att säga att han inte ens skulle våldta Labour -parlamentsledamoten Jess Phillips.

39-åringen som stylar sig själv & apos; Sargon of Akkad & apos; till och med fördubblades och sa att hans kommentarer var berättigade eftersom hon hade varit en 'gigantisk tik'.

I stridiga utbyten sa Benjamin - som är tvåa på UKIP: s sydvästra regionala lista - till journalister: 'Jag svarar inte på dina frågor, jag ber inte om ursäkt för någonting, ni smutsiga, smutsiga smetköpare.'

Benjamin använde också upprepade gånger orden 'n **** r' och 'spic' i en sedan 2015 borttagen video. Vloggaren beskrev två personer som en 'fag' och en 'retard' och använde en till synes antisemitisk meme i klippet.

Och han sa att det var 'helt sjukt bra' att beskriva en asiatisk kvinna som en 'chink'.

Hans kommentarer om våldtäkt utreddes senare av polisen.

Gerard Batten

Den splittrande UKIP-ledaren kommer nästan garanterat att vinna sin plats igen (Bild: PA)

Den splittrande UKIP-ledaren kommer nästan garanterat att vinna sin plats igen när han är högst upp på partiets lista i London.

Hans ledarskap för partiet har föranlett en utflyttning av UKIP -stalwarts inklusive Nigel Farage, som sa att han pressade det längst till höger.

Han har uppvaktat den högerextrema EDL-grundaren Stephen Yaxley-Lennon (AKA Tommy Robinson) och försvarat Carl Benjamins påstående om att han inte ens skulle våldta en kvinnlig MP.

Laura Parker

Vänsterkanten - fjärde på Labours London -lista - är den äldsta kvinnan i pro -Corbyn -gruppen Momentum.

Det betyder att hon är en maktspelare i partiets fraktionskamp mellan en mjukare Brexit, ingen alls eller en andra folkomröstning.

Om vi ​​stirrade ner i en pistol utan överenskommelse skulle jag personligen vilja få frågan vad jag tyckte om det, sa hon till BBC förra året.

Eloise Todd

Eloise Todd är vd för den andra folkomröstningskampanjgruppen Best For Britain (Bild: PA -arkiv/PA -bilder)

Ögonbrynen höjdes också när chefen för en anti-Brexit-grupp valdes ut för att kandidera till Labour.

Eloise Todd - VD för den andra folkomröstningskampanjgruppen Best For Britain - kommer att köra som tvåa på listan för Labour i Yorkshire och Humber.

cyber måndag-erbjudanden 2019 Storbritannien

Annunziata Rees-Mogg

Jacob Rees-Moggas syster tillkännagavs som Brexit-partikandidat (Bild: Christopher Furlong)

Jacob Rees-Moggas SISTER tillkännagavs som en av de första kandidaterna för Nigel Farages Brexit-parti.

Annunziata Rees -Mogg - en tidigare Tory -kandidat som anslöt sig till de konservativa vid fem års ålder - är en privatutbildad rävjaktstödjare som en gång arbetade på Brexiteer -tidningen för Tory MP Bill Cash.

40-åringen och hennes bror Jacob är båda hårda brexiter och var bland fem barn till den sena tidningsredaktören William Rees-Mogg.

Hon stod för Tories bara 26 år i Aberavon, innan hon tappade ledningen när hon stod igen i Somerton och Frome 2010.

David Cameron hade föreslagit att hon skulle hänvisa till sig själv som & apos; Nancy Mogg & apos; - för att hennes eget namn lät för snyggt - men hon vägrade.

Mark Meechan

Mark Meechan fick böter på 800 pund efter att ha filmat en mops som gav en nazistisk hälsning (Bild: PA)

En YouTuber som fick böter på 800 pund efter att ha filmat en mops som gav en nazistisk hälsning står i Europaval för Ukip.

Mark Meechan, 31, som stilar sig som greve Dankula på internet, sa att han skulle stå för att representera Skottland i EU.

Han fick böterna för att han spelade in sin flickväns hund, Buddha, och svarade på uttalanden som 'gasa judarna' och 'Sieg Heil' genom att höja tassen.

Han dömdes för brott mot kommunikationslagen genom att lägga ut material som var 'grovt kränkande' och 'antisemitiskt och rasistiskt', i ett brott som förvärrades av religiösa fördomar, efter en rättegång vid Airdrie Sheriff Court i april förra året.

Han vägrade upprepade gånger att betala böterna, men fick pengarna tagna från sitt bankkonto av domstolstjänstemän tidigare i år.

Gavin Esler

Gavin Esler stämplade Brexit Britain som ett 'världsomfattande skämt' (Bild: AFP/Getty Images)

Tidigare BBC -topphunden Gavin Esler märkte Brexit Britain som ett 'världsomfattande skämt' när han bekräftade att han kommer att stå i London -regionen för Change UK.

Den före detta Newsnight -presentatören - som lämnade BBC för två år sedan - krävde en andra folkomröstning för att 'stoppa Brexit nu'.

Han slog till med 'låtsas män i folket', 'posers av Brexit, Farages och Rees-Moggs säljer samma gamla ormolja'.

Han sa: 'Jag är helt förskräckt, jag är trött på det.

De säger sig tala för det brittiska folket. De gör inte.

'De stal vår patriotism och jag vill ha tillbaka den.'

James Glancy

Den tidigare Royal Marines och Special Forces -officer avslöjades av Nigel Farage (Bild: AFP/Getty Images)

Den tidigare Royal Marines och Special Boat Service officer - som tjänstgjorde tre turer i Afghanistan - avslöjades av Nigel Farage som Brexit Party & apos; s krigshjälte & apos; kandidat.

Han är nu direktör för en välgörenhetsorganisation, en värd på Discovery Channel & s Shark Week och en stipendiat i Royal Geographical Society.

Katy Clark

Katy Clark på City Halls i Glasgow för en Labour Scottish ledarskap

Ex-MP Katy Clark är en viktig allierad av Jeremy Corbyn (Bild: PA)

Ex-parlamentsledamoten Katy Clark är en viktig allierad av Jeremy Corbyn som tidigare politisk sekreterare för Labour-ledaren.

Hon shuntades upp till tredje plats i den eftertraktade London -listan för Labour MEP -kandidater efter en rapporterad kamp mellan fraktioner i partiet.

Som en allierad av Labour: s ledare kan hon införa en skeptisk anteckning bland andra mycket mer vilt pro-EU-kandidater på partiets lista.

Magid Magid

Den mycket älskade före detta Lord Mayor of Sheffield är högst upp på en lista över Green Party (Bild: MagicMagid/Twitter)

Den mycket älskade före detta borgmästaren i Sheffield - en före detta flykting som blev borgmästare vid 29 - är högst upp på Miljöpartiets lista för Yorkshire och Humber.

Han rekryterade poeter och musiker för att uppträda vid rådsmöten och 'bannade' Donald Trump från staden.

Hans region har för närvarande inget grönt MEP men partiet vann nästan 8% av de regionala rösterna förra gången.

Martin Mayer

Martin Mayer sa att han 'ångrade' sitt språkval (Bild: Twitter)

Labour-kandidaten blev mycket framträdande efter att ha sagt att han ”beklagar” att antisemitismen påstår att det är ”utstryk” för att undergräva Jeremy Corbyn.

Martin Mayer mötte ilska efter att ett e-postmeddelande som han skickade 2016 framkom med rubriken: 'Hur Israel lobby tillverkade brittiska Labourpartys antisemitiskt kris.'

Euan Philipps från gruppen Labour Against Antisemitism sa att Mayers åsikter ”inte har någon plats i brittisk demokrati”.

Ändå försvarade arbetskällor hans beteende och sa att hans kommentarer 'är från för några år sedan' och 'inte gjordes i det nuvarande sammanhanget'.

Som den femte kandidaten på en sexstark lista i Yorkshire och Humber är det nästan omöjligt att han kommer att vinna tillräckligt med röster för att bli MEP.

Hela kandidatlistan

Nyckel till listan

* = sittande ledamot.

C = konservativ

Lab = Labor

LD = Liberaldemokrat

Brexit = Brexitpartiet

Change = Change UK / The Independent Group

UKIP = UKIP

Grönt = grönt

SNP = Scottish National Party

PC = Pläd

Ind = Oberoende kandidat

Nätverk = Oberoende nätverk

EDP ​​= engelska demokrater

SPGB = Socialist Party of Great Britain

UKEUP = Storbritanniens EU -parti

Yorks = The Yorkshire Party

East Midlands Region

*Emma McClarkin (C)

*Rupert Matthews (C)

Tony Harper (C)

Brendan Clarke-Smith (C)

Thomas Randall (C)

*Rory Palmer (Lab)

Leonie Mathers (Lab)

Tony Tinley (Lab)

Nicolle Ndiweni (Lab)

Gary Godden (Lab)

Bill Newton Dunn (LD)

Michael Mullaney (LD)

Lucy Care (LD)

Suzanna Austin (LD)

Caroline Kenyon (LD)

Annunziata Rees-Mogg (Brexit)

* Jonathan Bullock (Brexit)

Matthew Patten (Brexit)

Tracy Knowles (Brexit)

Anna Bailey (Brexit)

Kate Godfrey (Ändra)

Joan Pons Laplana (Ändra)

Narinder Sharma (Ändra)

Pankajkumar Gulab (Ändra)

Emma Manley (Ändra)

Kat Boettge (grön)

Gerhard Lohmann-Bond (grön)

Liam McClelland (grön)

Daniel Wimberley (grön)

Simon Tooke (grön)

Alan Graves (UKIP)

Marietta King (UKIP)

Anil Bhatti (UKIP)

Fran Loi (UKIP)

John Evans (UKIP)

Simon Red (Ind Red)

Nick Byatt (nätverk)

Marianne Overton (nätverk)

Daniel Simpson (nätverk)

Pearl Clarke (nätverk)

Nikki Dillon (nätverk)

östra regionen

* Geoffrey Van Orden (C)

*John Flack (C)

Joe Rich (C)

Thomas McLaren (C)

Joel Charles (C)

Wazz Mughal (C)

Thomas Smith (C)

*Alex Mayer (Lab)

Chris Vince (Lab)

Sharon Taylor (Lab)

Alvin Shum (Lab)

Anna Smith (Lab)

Adam Scott (Lab)

Javeria Hussain (Lab)

Barbara Gibson (LD)

Lucy Nethsingha (LD)

Fionna Tod (LD)

debenhams butiker att stänga

Stephen Robinson (LD)

Sandy Walkington (LD)

Marie Goldman (LD)

Jules Ewart (LD)

Richard Tice (Brexit)

Michael Heaver (Brexit)

June Mummery (Brexit)

Paul Hearn (Brexit)

Priscilla Huby (Brexit)

Sean Lever (Brexit)

Edmund Fordham (Brexit)

Emma Taylor (Ändra)

Neil Carmichael (Ändra)

Bhavna Joshi (Ändra)

Michelle de Vries (Ändra)

Amanda Gummer (Ändra)

Thomas Graham (Ändra)

Roger Casale (Ändra)

Catherine Rowett (grön)

Rupert Read (grön)

Martin Schmierer (grön)

Fiona Radic (grön)

Paul Jeater (grön)

Dr Pallavi Devulapalli (grön)

Jeremy Caddick (grön)

* Stuart Agnew (UKIP)

Paul Oakley (UKIP)

Liz Jones (UKIP)

William Ashpole (UKIP)

Alan Graves (UKIP)

John Wallace (UKIP)

John Whitby (UKIP)

Robin Tilbrook (EDP)

Charles Vickers (EDP)

Bridget Vickers (EDP)

Paul Wiffen (EDP)

Attila Csordas (Ind Csordas)

London -regionen

*Syed Kamall (C)

*Charles Tannock (C)

Joy Morrissey (C)

Tim Barnes (C)

Scott Pattenden (C)

Attic Rahman (C)

Kirsty Finlayson (C)

Luke Parker (C)

* Claude Moraes (Lab)

*Seb Dance (Lab)

Katy Clark (Lab)

Laura Parker (Lab)

Murad Qureshi (Lab)

Taranjit Chana (Lab)

James Beckles (Lab)

Sanchia Alasia (Lab)

Irina Von Wiese (LD)

Dinesh Dhamija (LD)

Luisa Porritt (LD)

Jonathan Fryer (LD)

Hussain Khan (LD)

Helen Cross (LD)

Graham Colley (LD)

Rabina Khan (LD)

Ben Habib (Brexit)

Lance Forman (Brexit)

Graham Shore (Brexit)

Alka Sehgal Cuthbert (Brexit)

Jimi Ogunnusi (Brexit)

Simon Marcus (Brexit)

Mehrtash A & apos; zami (Brexit)

Aileen Quinton (Brexit)

Gavin Esler (Ändra)

Jan Vincent-Rostowski (Ändra)

Carole Tongue (Ändra)

Annabel Mullin (Ändra)

Karen Newman (Ändra)

Nora Mulready (Ändra)

Jessica Simor (Ändra)

Hasseeb Ur-Rehman (Ändra)

Scott Ainslie (grön)

Gulnar Hasnain (grön)

Shahrar Ali (grön)

Rachel Collinson (grön)

Eleanor Margolies (grön)

Remco van der Stoep (grön)

Kirsten De Keyser (grön)

Peter Underwood (grön)

*Gerard Batten (UKIP)

Richard Braine (UKIP)

Pete Muswell (UKIP)

Freddy Vachha (UKIP)

Robert Stephenson (UKIP)

Peter McIlvenna (UKIP)

John Poynton (UKIP)

Ronie Johnson (UKIP)

Vanessa Hudson (AWP)

Jane Smith (AWP)

Sam Morland (AWP)

Ranjan Joshi (AWP)

Mina Da Rui (AWP)

Jon Homan (AWP)

Simon Gouldman (AWP)

Daze Aghaji (Ind Aghaji)

Roger Hallam (Ind Hallam)

Alan Kirkby (Ind Kirkby)

Kofi Klu (Ind Klu)

Zoe Lafferty (Ind Lafferty)

Claudia Mcdowell (Ind Mcdowell)

Andrew Medhurst (Ind Medhurst)

Henry Muss (Ind Muss)

Mike Shad (Ind Shad)

Ian Sowden (Ind Sowden)

Andrea Venzon (ND)

Pierre Kirk (UKEUP)

Richard Stevens (UKEUP)

Saleyha Ahsan (@UKEUP)

Anna Novikova (UKEUP)

Angela Antetomaso (UKEUP)

Richard Boardman (UKEUP)

Catherine Mayer (kvinnor)

Bea Gare (kvinnor)

Nanci Hogan (kvinnor)

Aliyah Dunbar-Hussain (kvinnor)

Hannah Barham-Brown (kvinnor)

Alison Marshall (kvinnor)

Olivia Patton-Vincenti (kvinnor)

Leyla Mohan (kvinnor)

Nordöstra regionen

Richard Lawrie (C)

Chris J Galley (C)

Duncan Crute (C)

*Jude Kirton-Darling (Lab)

* Paul Brannen (Lab)

Clare Penny-Evans (Lab)

Fiona Hall (LD)

Julie Porksen (LD)

Aidan King (LD)

Brian Monteith (Brexit)

John Tennant (Brexit)

Richard Monaghan (Brexit)

Frances Weetman (Ändra)

Penny Hawley (Ändra)

Kathryn Heywood (Ändra)

Rachel Featherstone (grön)

Jonathan Elmer (grön)

Dawn Furness (grön)

Richard Elvin (UKIP)

Chris Gallacher (UKIP)

Alan Breeze (UKIP)

Region Nordväst

*Sajjad Karim (C)

Kevin Beaty (C)

Jane Howard (C)

Arnold Saunders (C)

Wendy Maisey (C)

Thomas Lord (C)

Anthony Pickles (C)

Attika Choudhary (C)

*Theresa Griffin (Lab)

*Julie Ward (lab)

*Wajid Khan (Lab)

Erica Lewis (Lab)

David Brennan (Lab)

Claire Cozler (Lab)

Saf Ismail (Lab)

Yvonne Tennant (Lab)

Chris Davies (LD)

Jane Brophy (LD)

Helen Foster-Grime (LD)

Anna Fryer (LD)

Sam Al-Hamdani (LD)

Rebecca Forrest (LD)

John Studholme (LD)

Frederick Van Mierlo (LD)

Claire Fox (Brexit)

Henrik Overgaard Nielsen (Brexit)

David Bull (Brexit)

Gary Harvey (Brexit)

Ajay Jagota (Brexit)

Elizabeth Babade (Brexit)

Sally Bate (Brexit)

John Banks (Brexit)

Andrea Cooper (Ändra)

Dan Price (Ändra)

Arun Banerji (Ändra)

Michael Taylor (Ändra)

Philippa Olive (Ändra)

Victoria Desmond (Ändra)

Andrew Graystone (Ändra)

Elisabeth Knight (Ändra)

Gina Dowding (grön)

Wendy Olsen (grön)

Jessica Northey (grön)

Geraldine Coggins (grön)

Rosie Mills (grön)

Astrid Johnson (grön)

Daniel Jerrome (grön)

James Booth (grön)

Adam Richardson (UKIP)

Jeff Armstrong (UKIP)

Fiona Mills (UKIP)

Nathan Ryding (UKIP)

Michael Felse (UKIP)

Ben Fryer (UKIP)

John Booker (UKIP)

Alexander Craig (UKIP)

Stephen Morris (EDP)

Valerie Morris (EDP)

Mohammad Aslam (Ind Aslam)

Tommy Robinson (Ind Robinson)

Sophie Larroque (UKEUP)

Skottland

*Baroness Nosheena Mobarik (C)

Iain McGill (C)

Shona Haslam (C)

Iain Whyte (C)

Andrea Gee (C)

Michael Kusznir (C)

*David Martin (Lab)

Jayne Baxter (Lab)

Craig Miller (Lab)

Amy Lee Fraioli (Lab)

Callum O & apos; Dwyer (Lab)

Angela Bretherton (Lab)

Sheila Ritchie (LD)

Fred Mackintosh (LD)

Catriona Bhatia (LD)

Vita Zaporoztenko (LD)

John Edward (LD)

Clive Sneddon (LD)

*Alyn Smith (SNP)

Christian Allard (SNP)

Aileen McLeod (SNP)

Margaret Ferrier (SNP)

Heather Anderson (SNP)

Alex Kerr (SNP)

Louis Stedman-Bruce (Brexit)

Karina Walker (Brexit)

James Ferguson-Hannah (Brexit)

Stuart Waiton (Brexit)

Paul Aitken (Brexit)

Calum Walker (Brexit)

David MacDonald (Ändra)

Peter Griffiths (Ändra)

Kate Forman (Ändra)

Heather Astbury (Ändra)

Colin McFadyen (Ändra)

Cathy Edgeworth (Ändra)

Maggie Chapman (grön)

Lorna Slater (grön)

Gillian Mackay (grön)

Chas Booth (grön)

Mags Hall (grön)

Allan Faulds (grön)

Donald MacKay (UKIP)

Janice MacKay (UKIP)

Otto Inglis (UKIP)

Mark Meechan (UKIP)

Roy Hill (UKIP)

Neil Wilson (UKIP)

Gordon Edgar (Ind Edgar)

Ken Parke (Ind Parke)

Sydöstra regionen

*Daniel Hannan (C)

* Nirj Deva (C)

Richard Robinson (C)

Mike Whiting (C)

Juliette Ash (C)

Anna Firth (C)

Adrian Pepper (C)

Clarence Mitchell (C)

Neva Sadikoglu-Novaky (C)

Caroline Newton (C)

*John Howarth (Lab)

Cathy Shutt (Lab)

Arran Neathey (Lab)

lotteriresultat 13 april 2019

Emma Turnbull (Lab)

Rohit Dasgupta (Lab)

Amy Fowler (Lab)

Duncan Enright (Lab)

Lubna Arshad (Lab)

Simon Burgess (Lab)

Rachael Ward (Lab)

*Catherine Bearder (LD)

Antony Hook (LD)

Judith Bunting (LD)

Martin Tod (LD)

Liz Leffman (LD)

Chris Bowers (LD)

Giles Goodall (LD)

Ruvi Ziegler (LD)

Nick Perry (LD)

John Vincent (LD)

*Nigel Farage (Brexit)

Alex Phillips (Brexit)

Robert Rowland (Brexit)

Belinda De Camborne Lucy (Brexit)

James Bartholomew (Brexit)

Christopher Ellis (Brexit)

John Kennedy (Brexit)

Matthew Taylor (Brexit)

George Farmer (Brexit)

Peter Wiltshire (Brexit)

*Richard Ashworth (Ändra)

Victoria Groulef (Ändra)

Warren Morgan (Ändra)

Eleanor Fuller (Ändra)

Robin Bextor (Ändra)

Nicholas Mazzei (Ändra)

Suzana Carp (Ändra)

Phil Murphy (Ändra)

Heather Allen (Ändra)

Diane Yeo (Ändra)

Alexandra Phillips (grön)

Elise Benjamin (grön)

Vix Lowthion (grön)

Leslie Groves Williams (grön)

Phelim Mac Cafferty (grön)

Jan Doerfel (grön)

Larry Sanders (grön)

Isabella Moir (grön)

Oliver Sykes (grön)

Jonathan Essex (grön)

Piers Wauchope (UKIP)

Liz Philips (UKIP)

Daryll Pitcher (UKIP)

Martin Brothers (UKIP)

Tony Gould (UKIP)

Clive Egan (UKIP)

Troy De Leon (UKIP)

Alan Stone (UKIP)

Judy Moore (UKIP)

Patricia Mountain (UKIP)

Jason McMahon (Ind McMahon)

David Round (Ind Round)

Michael Turberville (Ind Turberville)

Mandy Bruce (SPGB)

Raymond Carr (SPGB)

David Chesham (SPGB)

Robert Cox (SPGB)

Michael Foster (SPGB)

Stephen Harper (SPGB)

Neil Kirk (SPGB)

Anton Pruden (SPGB)

Andrew Thomas-Emans (SPGB)

Darren Williams (SPGB)

Pacelli Ndikumana (UKEUP)

Clinton Powell (UKEUP)

Region Sydväst

*Ashley Fox (C)

James Mustoe (C)

Faye Purbrick (C)

Claire Hiscott (C)

James Taghdissian (C)

Emmeline Owens (C)

*Clare Moody (Lab)

Lord Andrew Adonis (Lab)

Jayne Kirkham (Lab)

Neil Guild (Lab)

Yvonne Atkinson (Lab)

Sadik Al-Hassan (Lab)

Caroline Voaden (LD)

Martin Horwood (LD)

Stephen Williams (LD)

Eleanor Rylance (LD)

David Chalmers (LD)

Luke Stagnetto (LD)

Ann Widdecombe (Brexit)

James Glancy (Brexit)

Christina Jordan (Brexit)

Ann Tarr (Brexit)

Roger Lane-Nott (Brexit)

Nicola Darke (Brexit)

Rachel Johnson (Ändra)

Jim Godfrey (Ändra)

Ollie Middleton (Ändra)

Matthew Hooberman (Ändra)

Liz Sewell (Ändra)

Crispin Hunt (Ändra)

*Molly Scott Cato (grön)

Cleo Lake (grön)

Carla Denyer (grön)

Tom Scott (grön)

Martin Dimery (grön)

Karen La Borde (grön)

Lawrence Webb (UKIP)

Carl Benjamin (UKIP)

Tony McIntyre (UKIP)

Lester Taylor (UKIP)

Stephen Lee (UKIP)

Alison Sheridan (UKIP)

Jenny Knight (EDP)

Michael Blundell (EDP)

Lärk Maxey (Ind Maxey)

Mothiur Rahman (Ind Rahman)

Neville Seed (Ind Seed)

Wales

Dan Boucher (C)

Craig Lawton (C)

Fay Jones (C)

Tomos Davies (C)

Jackie Jones (Lab)

Matthew Dorrance (Lab)

Mary Wimbury (Lab)

Mark Whitcutt (Lab)

Sam Bennett (LD)

Donna Puppet (LD)

Alistair Cameron (LD)

Andrew Parkhurst (LD)

*Jill Evans (PC)

Carmen Smith (PC)

Patrick McGuinness (PC)

Ioan Bellin (PC)

*Nathan Gill (Brexit)

James Wells (Brexit)

Gethin James (Brexit)

Julie Price (Brexit)

Jon Owen Jones (Ändra)

June Davies (Ändra)

Matthew Paul (Ändra)

Sally Stephenson (Ändra)

Anthony Slaughter (grön)

Ian Chandler (grön)

Ceri Davies (grön)

Duncan Rees (grön)

Kris Hicks (UKIP)

Keith Edwards (UKIP)

Tom Harrison (UKIP)

Robert McNeil-Wilson (UKIP)

West Midlands Region

*Anthea McIntyre (C)

*Daniel Dalton (C)

Suzanne Webb (C)

Meirion Jenkins (C)

Alex Phillips (C)

Mary Noone (C)

Ahmed Ejaz (C)

*Neena Gill (Lab)

*Sion Simon (Lab)

Julia Buckley (Lab)

Ansar Khan (Lab)

Zarah Sultana (Lab)

Sam Hennessy (Lab)

Liz Clements (Lab)

Phil Bennion (LD)

Ade Adeyemo (LD)

Jeanie Falconer (LD)

Jenny Wilkinson (LD)

Jennifer Gray (LD)

Beverley Nielsen (LD)

Lee Dargue (LD)

Rupert Lowe (Brexit)

Martin Daubney (Brexit)

Andrew England Kerr (Brexit)

Vishal Khatri (Brexit)

vad betyder 190

Nikki Page (Brexit)

Laura Kevehazi (Brexit)

Katharine Harborne (Brexit)

Stephen Dorrell (Ändra)

Charlotte Gath (Ändra)

Peter Wilding (Ändra)

Amrik Kandola (Ändra)

Joanna McKenna (Ändra)

Victor Odusanya (Change)

Lucinda Empson (Ändra)

Ellie Chowns (grön)

Diana Toynbee (grön)

Paul Woodhead (grön)

Julian Dean (grön)

Louis Stephen (grön)

Helen Heathfield (grön)

Kefentse Dennis (grön)

Ernest Valentine (UKIP)

Paul Williams (UKIP)

Graham Eardley (UKIP)

Paul Allen (UKIP)

Nigel Ely (UKIP)

Joe Smyth (UKIP)

Derek Bennett (UKIP)

Yorkshire & the Humber

*John Procter (C)

*Amjad Bashir (C)

Michael Naughton (C)

Andrew Lee (C)

Matthew Freckleton (C)

Sue Pascoe (C)

*Richard Corbett (Lab)

Eloise Todd (Lab)

Mohammed Khan (Lab)

Jayne Allport (Lab)

Martin Mayer (Lab)

Alison Hume (Lab)

Shaffaq Mohammed (LD)

Rosina Robson (LD)

James Blanchard (LD)

Sophie Thornton (LD)

James Baker (LD)

Ruth Coleman-Taylor (LD)

John Longworth (Brexit)

Lucy Harris (Brexit)

Jake Pugh (Brexit)

James Heartfield (Brexit)

Andrew Allison (Brexit)

Christopher Barker (Brexit)

Diana Wallis (Ändra)

Juliet Lodge (Ändra)

Sophia Bow (Ändra)

Joshua Malkin (Ändra)

Ros McMullen (Ändra)

Steve Wilson (Ändra)

Magid Magid (grön)

Alison Teal (grön)

Andrew Cooper (grön)

Louise Houghton (grön)

Lars Kramm (grön)

Ann Forsaith (grön)

*Mike Hookem (UKIP)

Gary Shores (UKIP)

John Hancock (UKIP)

David Dews (UKIP)

Graeme Waddicar (UKIP)

Clifford Parsons (UKIP)

David Allen (EDP)

Tony Allen (EDP)

Joanne Allen (EDP)

Fiona Allen (EDP)

Chris Whitwood (Yorks)

Mike Jordan (Yorks)

Jack Carrington (Yorks)

Laura Walker (Yorks)

Bob Buxton (Yorks)

Dan Cochran (Yorks)

Läs mer

Brexit -nyheter och Brexit förklaras
Vad senaste Brexit -rad handlar om Storbritannien kräver & apos; realism & apos; från Bryssel Storbritannien ställer 9 krav på handelsavtal Vi behöver 50 000 nya tullombud

Se Även: