Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden i Storbritannien 2019 när enorma säsongsrabatter fortsätter

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

Black Friday 2019 är gjort och dammat, men det betyder inte att försäljningen är över.



Nu kan kunderna få ut det mesta av Cyber ​​måndag idag (2 december) när stora återförsäljare fortsätter att göra stora besparingar inom teknik, hushållsel, mode, skönhet och mer.



Analytiker förutspådde att britter spenderade hela 2,5 miljarder pund under Black Friday, som nu har blivit en av de största shoppingdagarna i kalendern för många konsumenter över hela världen.



En PwC -undersökning bland nästan 2000 kunder visade att 77 procent av konsumenterna valde att handla online i år då stora återförsäljare valde att reta affärer en vecka tidigt före den stora dagen.

Amazon bekräftade att fredagen den 29 november var den mest trafikerade dagen på året, vilket markerade slutet på sin åtta dagars försäljning. Men nätbutiken har redan startat sin Cyber ​​Monday -försäljning som slutar vid midnatt den 2 december.

Topphandlare som deltar i Black Friday 2019

Bästa Cyber ​​Monday -leksaksaffärer

Frozen II Ultimate Arendelle Castle lekset komplett med flygel och upplyst balkong

Med julen mindre än en månad på väg är nu det perfekta tillfället för föräldrar att hämta billiga leksaker i försäljningen redo för den stora dagen.

Bästa Cyber ​​Monday TV -erbjudanden

(Bild: Getty Images)

Cyber ​​Monday -försäljningen har några fantastiska rabatter tillgängliga över hela linjen - oavsett om du är ute efter en dyr 4K smart HD -TV eller något i budgetänden av spektrumet.

Bästa erbjudanden på bärbara datorer och surfplattor från Cyber ​​Monday

Bärbara datorer och surfplattor är en enorm storsäljare över Black Friday och Cyber. Det finns besparingar på upp till 50 procent, med massor av alternativ från Apple, Microsoft, Lenovo, Amazon och mer.

Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden för smartphones

Den nya Samsung Galaxy S10 -smarttelefonen vid ett pressevenemang i London, Storbritannien den 20 februari 2019. (Bild: REUTERS)

Telefoner är ett bra köp under försäljningssäsongen, oavsett om du är ute efter en telefon till din sim-only plan eller en av de otroliga månadsplanerna som har släppts under de senaste veckorna.

Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden för Apple

Apples artiklar har varit heta egendom under försäljningsperioden, med stora detaljhandeln som sänker priset på äldre iPhone -modeller och nya Airpods.

Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden för smarta hem

    Smarta hemapparater har blivit en populär armatur för många hushåll, och med en uppsjö av nyare modeller som nu släpps från Amazon och Google det finns några utmärkta erbjudanden som just har släppts.

    Bästa Cyber ​​Monday -hushållsapparater

    Oavsett om du behöver uppgradera dina befintliga apparater eller bara vill ha en ny gadget att leka med, ger Cyber ​​Monday det perfekta tillfället att hämta dyra apparater för mindre inför julaftonsdagen.

    Bästa Cyber ​​Monday -spelaffärer

    (Bild: Internet okänd)

    Det har varit många otroliga spelerbjudanden som släppts under uppkörningen och under Black Friday. Men det finns fortfarande massor du kan ta upp över Cyber ​​Monday också.

    Bästa Cyber ​​Monday -erbjudanden

    Bästa skönhetserbjudanden för Cyber ​​Monday

    Spara 15 £ extra på alla återförsäljare under Black Friday och Cyber ​​Monday

    Annonsörsinnehåll från Quidco

    Cashback är ett bra sätt att få extra besparingar på alla dina onlineköp.

    Istället för att handla direkt på ett varumärkes webbplats kan du komma åt återförsäljaren via Quidco.com och få en provision eller bonus på allt du spenderar.

    Din transaktionsprocess kommer att vara exakt densamma som när du handlar direkt, den enda skillnaden är Quidco, som betalas av återförsäljaren för att hänvisa dig, spårar ditt köp och förmedlar besparingarna i form av provision.

    Du kan för närvarande få £ 15 bonus när du handlar hos någon återförsäljare via Quidco.com under Black Friday och Cyber ​​Monday 2019 som ny medlem.

    Följ bara dessa enkla steg nedan för att göra anspråk:

    1. Ansluta sig Quidco.com för att få cashback på över 4500 märken.

    2. Gå till återförsäljarens webbplats via Quidcos länk och handla som vanligt.

    3. Gör ditt köp som vanligt. Din beställning kommer fortfarande direkt från återförsäljaren. Quidco spårar bara din beställning och betalar dig en provision när den har bekräftats.

    4. Kom ihåg att kontrollera din kontoaktivitet Quidco.com För att se ditt cashback -spår och nå bekräftad status kan du sedan ta ut dina intäkter till din bank, Paypal eller som kuponger.

    När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

    När börjar Cyber ​​Monday -erbjudanden?

    Som med de flesta av Black Friday -försäljningarna börjar affärer tidigare än någonsin, så under helgen har många återförsäljare fortsatt att spara och kommer att lansera nya erbjudanden på Cyber ​​Monday (2 december).

    Även om försäljningspriserna tenderar att förbli låga under försäljningsperioden, erbjuder vissa återförsäljare som Amazon blixtrabatter som bara finns i 24 timmar eller så länge lagret räcker.

    Det är också mycket troligt att butikerna kan få slut på de varor du vill ha när efterfrågan ökar, så ta dig tid att göra ett fynd på ett klokt sätt.