Amber Heard 'var inlåst i juridisk kamp med Elon Musk om frysta embryon'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Amber Heard och Elon Musk var inlåsta i en juridisk kamp om hennes frysta embryon, hävdas det.



I dokument som NEWSAM såg, säger Jennifer Howell - en kompis till Heards syster Whitney Henriquez och mamma Paige - att den senare berättade att miljardären Musk stämde skådespelerskan.



I uttalandet sa Howell: Paige berättade för mig ... hon var i en juridisk kamp med honom om rättigheterna till embryon som de hade skapat tillsammans. Han ville förstöra dem och Amber försökte få dem att skaffa barn.



kändis storebror 2014 skvaller

Howell jämförde Musk med Ambers före detta man Johnny Depp och sa: Paige sa till mig att Johnny antingen var en ängel eller ett helgon jämfört med Elon.

Amber Heard och Elon Musk var enligt uppgift inlåsta i en juridisk strid (Bild: elonmusk/Instagram)

Paige dog i maj och Howell gjorde anspråk i en amerikansk ärekränkningsprocess som Depp har väckt mot Heard. Hennes uttalande kommer att vara bevis i rättegången i januari.



Hon fick subpeonas från Depps advokat efter att Whitney vittnade i High Court i Depps förtal mot The Sun för att ha kallat honom för en hustru.

Amber Heard på bilden med sin mamma (Bild: Getty)



I Depps fall i Storbritannien sa Henriquez att en berusad Depp nästan pressade henne nerför trappan i hans LA -hus 2015 när hon ingrep i en tvist.

Hon sa att Heard svarade, slå inte min syster och slå honom. Henriquez sa att Depp, 57, gick efter Amber och tillade: Jag såg honom slå hårt i huvudet på henne.

Jennifer Howell på bilden med Amber Heard och Johnny Depp (Bild: Getty)

Men Howell - Henriquezs arbetsgivare på välgörenhetsorganisationen The Art of Elysium på den tiden - bestred detta i en svurna förklaring till en amerikansk domstol och beskrev Heard som extremt våldsam och sa att hon fruktade att Heard skulle döda Depp.

Londons högsta domstol hörde att Musk besökte Heard på takvåningen i LA som hon delade med Depp under deras äktenskap. Men Musk, 49, sa till New York Times att han inte sov med Heard bakom Depps rygg och deras förhållande började efter att hon begärde skilsmässa.

Läs mer

Senaste rättegången mot Johnny Depp
Ondskad rad på smekmånad & apos; Han var störd & apos; Depp var ett & apos; behövande man-barn & apos; Depp anklagad för att hata kvinnor

Hörde, ett försvarsvittne, om att Depp överföll henne vid 14 separata tillfällen. Depp förnekar kategoriskt påståenden att han var fysiskt våldsam mot henne. Henriquez kallade Howells uttalanden för fullständig fiktion.

Elon Musk svarade inte på förfrågningar om kommentar.

Se Även: