När är Cyber ​​Monday 2019: När handlarna börjar och vad man kan förvänta sig i år

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

Handla online

Vad är du efter denna Cyber ​​Monday?(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Cyber ​​Monday är bara två månader kvar, och årets stora dag äger rum den 2 december 2019 - första gången på fem år som dagen har ägt rum i samma månad som jul.



Cyber ​​Monday äger rum måndagen efter Black Friday och innehåller det sista av de mycket rabatterade erbjudandena.

Curry & apos; s , Carphone Warehouse och Amazon har båda bekräftat att de kommer att göra Cyber ​​Monday 2019, med Curry & Carphone Warehouse & s Black Friday -erbjudanden redan live - även om du kan förvänta dig stora prissänkningar från återförsäljare över hela Storbritannien, inklusive teknik, mode, leksaker och till och med alkohol .

Med så många spännande nya prylar som just har lanserats, inklusive iPhone 11 , Nintendo Switch Lite, och Amazon Echo -högtalare och enheter , Cyber ​​Monday 2019 kommer utan tvekan att vara en av de största ännu, eftersom återförsäljare börjar sänka priserna på nylanserade produkter när den första vågen av konsumenter har tagit upp dem till prispriset.



Vissa Apple -produkter har redan fått rabatt, med iPads till bara £ 289 från £ 319, för Apples 9,7-tums 32 GB-erbjudande 2018.

Även det nya 2019 har fått en prissänkning, med den nya säsongen MacBook Airs nu £ 985 snarare än 1 057 pund.



Amazon kommer att ha affärer under hela perioden (Bild: Getty)

Att döma av förra årets affärer kan vi förvänta oss att detta år kommer att fokusera på ganska liknande artiklar, inklusive TVS, bärbara datorer, spel och smarta hemapparater.

För den tekniska sidan, gillar Curry & apos; s och Amazon brukar hålla sina egna rabattevenemang under Cyber ​​Monday -perioden, så det är mycket troligt att de kommer att driva prissänkningar den 2 december.

klubb-vm-märke

Även om PS4 Pro knappt blev rabatterat förra året, kan vi förvänta oss några stora prissänkningar den 2 december nu när konsolen är mycket äldre.

Vi kan också förvänta oss att se de första rabatterna för den helt nya iPad 10.2 och reviderade Nintendo Switch Lite, som fortfarande förblir till samma rejäla pris som när de lanserades för några veckor sedan.

När det gäller mode, förra året Topshop och ASOS båda körde rabattkoder över Cyber ​​Monday, tillsammans med många andra stora klädhandlare, så om du letar efter något särskilt kan det vara värt att vänta till den 2 december.

Leksaksförsäljning tenderar att efterlikna julhitlistorna, vilket innebär att L.O.L Surprise -dockor, slem, Nerf och Fingerlings förmodligen kommer att bli rabatterade, eftersom återförsäljare skyndar sig att bli av med lager innan julhandelsäsongen slutar.

Det är allt som börjar (Bild: Getty)

När är Cyber ​​Monday 2019

Cyber ​​Monday 2019 kommer att äga rum måndagen den 2 december 2019

Varför heter det Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday myntades först 2005 av Ellen Davis och Scott Silverman från USA: s National Retail Federation och Shop.org.

Den allmänna förutsättningen var att det skulle vara en sekundär Svart fredag för mindre återförsäljare, men naturligtvis deltar alla nyckelspelare nu också i Cyber ​​Monday.

Läs mer

Amazon erbjudanden och tips
Amazon Prime Tidiga Prime Day -erbjudanden När är Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

När börjar Cyber ​​Monday -erbjudanden?

Som med de flesta av Black Friday -försäljningarna börjar affärer tidigare än någonsin, så så snart det kommer till november kan vi förvänta oss att se rabatter.

vad betyder 410

Även om vi märker att priserna tenderar att sjunka ytterligare under det ofta veckolånga rabattevenemanget, finns det också en chans att butikerna kan ta slut, så välj din tid klokt.

Se Även: