Bästa brittiska SIM -erbjudanden endast för april inklusive obegränsad dataplan sänkt till £ 9 i månaden

Mobiltelefon Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Ett telefon -sim -kort

Att byta till en SIM-bara telefonabonnemang kan spara mycket pengar(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Med den enskilt största faktorn som påverkar kostnaden för telefonkontrakt som betalar sig för själva telefonen, är det ingen överraskning att SIM-bara planer är betydligt billigare.



som var med i storebror 2013

Om du vill spara på din telefonräkning finns det många anständiga SIM-erbjudanden som finns tillgängliga i alla de stora nätverken-och vissa inkluderar till och med förmåner som cashback och gratis tillägg som Disney+ eller Amazon Prime-prenumeration.

Med de flesta av de stora nätverken som erbjuder obegränsade planer behöver alla som behöver massor av data från sin månadsplan inte leta långt. ID Mobile har en fantastisk obegränsad dataplan som bara är £ 9 under de första tre månaderna och inkluderar även obegränsade samtal och sms.

Mobiles.co.uk erbjuder för närvarande 100 GB data (5G) -plan med obegränsad hastighet för £ 11 per månad efter cashback genom inlösen, medan nyare mobilnät SMARTY erbjuder en prisvärd plan med 50 GB data för £ 15 i månaden .



Så, om du redan har en hyfsad telefon som du är nöjd med har vi avrundat de bästa SIM-erbjudandena nedan för den här månaden.

ronnie o sullivans pappa

Vad är en sim-only affär?

Ett SIM-kortavtal är ett mobiltelefonkontrakt där du betalar en standardmånadsavgift för dina data, samtal och sms, men du betalar inte ut kostnaden för din telefon varje månad ovanpå.



Endast SIM-kontrakt är betydligt billigare än alternativ som inkluderar kostnader för en handenhet och så är ett bra alternativ om du är glad att behålla din befintliga smartphone.

Många kontrakt sträcker sig från ett 30-dagars löpande kontrakt till 12-månaders planer, så det finns mycket mer flexibilitet över hur länge du är låst i ett avtal jämfört med traditionella telefonkontrakt.

8 bästa SIM-erbjudanden den här månaden

  1. Tre: 8 GB, obegränsade samtal och sms för £ 5 (första sex månaderna)
  2. SMARTY: 50 GB data, obegränsade samtal och sms för £ 15 i månaden
  3. ID Mobile: 10 GB data (5G), obegränsade samtal och sms för £ 6 per månad (efter cashback)
  4. O2: 150 GB data, obegränsade samtal och sms = 20 £ i månaden
  5. Vodafone: 100 GB data, obegränsade samtal och sms = 16 £ i månaden
  6. giffgaff: 80 GB data, obegränsade samtal och sms = 20 £ i månaden
  7. EE: 200 GB data, obegränsade samtal och sms = 23 £ i månaden
  8. Tre: Obegränsad data (5G) samtal och text = £ 10 i månaden

Prisvärda SIM -erbjudanden gäller bara på varje nätverk

Kvinna, 44 år, Tyskland, Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, blond, vardagsrum, soffa, bakgrundsbelysning,

Från bonusdataaffärer till billigaste månadskostnad, det finns gott om andra alternativ på den fria SIM -marknaden just nu.

Carphone Warehouse

En plats där mobiltelefonanvändare kan jämföra alla nätverk för att hitta den billigaste affären och upptäcka tillägg och extra freebies som ingår i utvalda planer.

Tesco Mobile

Medan Tesco inte erbjuder så mycket när det gäller tilläggstillägg, föredrar stormarknadsjätten att tilldela kunder som lägger till mer än ett kontrakt på sitt konto med förmåner som Clubcard Plus-abonnemang istället. Nätleverantören har ett antal dubbla datahandelar som körs för tillfället, inklusive den nedan.

hur gammal är Ruth Langford

Vodafone

Precis som O2 och EE kan Vodafone -kunder använda VeryMe -appen för att hämta veckofördelar och belöningar som gratis kaffe och billiga teaterbiljetter.

EE

EE-nätverket gör anspråk på att ge kunderna tredubbla hastigheter med alla sina dataplaner. Du får också tre månaders fri tillgång till BT sport -appen.

O2

Telefonanvändare med O2 SIM -kontrakt kan bara ladda ner Priority -appen för att dra nytta av alla dess freebies och rabatter, inklusive tidig tillgång till musik- och festivalbiljetter, gratis kaffe och rabatterade biobiljetter.

Tre

Tre är det enda brittiska nätverket som erbjuder obegränsade dataplaner, så affären nedan är perfekt för dem som förlitar sig på telefondata för att hålla kontakten. Kunderna får också tillgång till förmåner och rabatter med telefonleverantörens Wuntu -plattform.

Text att byta - byter till endast SIM

Att byta mobiloperatör blev bara ännu enklare, eftersom du nu kan slippa dyra telefonplaner med en enkel text .

Ofcom -tillsynsmyndigheter har infört de nya reglerna, vilket nu innebär att alla som vill byta - och behålla sitt nummer - kommer att kunna göra det genom att skicka ett gratis meddelande till sitt nätverk.

Steg för steg guide om du vill byta text till:

  1. Konsumenterna sms: a PAC gratis till 65075
  2. Konsumenterna får sin PAC -kod inom så lite som en minut, plus kontouppgifter att dela med sin nya leverantör
  3. Inom en arbetsdag slutar konsumenternas gamla tjänst och den nya börjar

    brittiska dagstidningar online

Vem ska jag kontakta om jag vill behålla mitt nummer?

Om du vill behålla ditt befintliga nummer behöver du en PAC -kod från din nuvarande telefonleverantör så att ditt nummer kan överföras till din nya leverantör.

Varje kod är normalt giltig i en månad. Du kan till och med skriva SWITCH till 65075 från din telefon och du får omedelbart ett svarsmeddelande med koden.

Om du hellre vill prata med någon, här är de nummer som ska ringas till alla de stora nätverksleverantörerna:

  • EE - ring 079 5396 6250
  • Tre - ring 033 3338 1001
  • O2 - ring 034 4809 0222
  • Virgin Mobile - ring 034 5600 0789
  • Vodafone - ring 033 3304 0191
  • Ring 191 från en Vodafone -telefon
  • BT Mobile - ring 0800 800 150
  • ID Mobile - ring 033 3003 7777
  • Tesco Mobile - ring 034 5301 4455
  • Sky Mobile - ring 033 0041 2639

Se Även: