Big Brother -tävlande 2013: Sam Evans, Dexter Koh, Dan Neal, Gina Rio med flera

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Big Brother 14 -vinnare

Sam, Gina och Dexter höll oss fastklistrade på våra skärmar 2013(Bild: Kanal 5)



Big Brother 14 var året då den trevliga killen Sam Evans stal våra hjärtan - men misslyckades med att vinna den sociala Gina Rio.



Med a & apos; Secrets and Lies & apos; tema introducerade serien sin första någonsin 'People's Puppet' i skådespelaren Michael, som orsakade kaos på tittarnas infall.



Zombies invaderade BB -huset och lämnade husfamiljerna att hitta ett botemedel mot de odöda i en rad uppgifter.

Luften blev regelbundet blå när glamourmodellen Sallie och Gina låste horn ungefär var tredje minut.

Medan Sam till slut spred kärleken och bekände sina känslor för Gina och fick ett plötsligt tack som svar - åtminstone var hon artig!



Seriens lågpunkt kom när boxaren Daley Ojuederie sparkades ut efter att ha blivit aggressiv mot glamourmodellen Hazel.

Här är nedgången på BB14: s fantastiska 14:



2:11 betydelse

Vinnaren Sam Evans

Sam Evans BB 14 Vinnare 2013

Sam segrade i BB14 (Bild: PA REX)

Butiksassistenten Sam Evans, 23, blev chockad när han tog priset på 100 000 pund. Och vi blev chockade när han meddelade att han planerade att ge 25 procent till välgörenhet och 25 procent till familj och vänner.

Dexter Koh

Dexter från Big Brother

Dexter delade åsikter i huset (Bild: Kanal 5)

Dapper Dexter, 28, föll för huskamraten Charlie och var inte blyg för att låta henne veta. Den luriga 26-åringen kunde ha hållit publicisten Dexter på armlängds avstånd på showen, men efteråt sågs den dela en snog och försvann in på natten på baksidan av en rickshaw.

Charlie passerar

Charlie uppgift

Charlie njöt av en vilja-de/kommer inte att ha kontakt med Dexter i huset (Bild: Kanal 5)

Receptionisten Charlie gick in i huset med sin mamma Jackie när hon ville `` omfamna livet maximalt '' efter två cancerskräck som ledde till att hon fick livmoderhalsen och äggstocken bort. Hon växte nära Dexter medan hon var i huset och andra huskamrater undrade om det var tillåtet om hon skulle följa med honom.

Jackie Travers

Jackie Travers

Jackie skyddade sin dotter i huset

bortförd i vanlig syn meme

Mamma-till-två Jackie, 59, startades ut ur huset efter att han regelbundet ramlat ut med Callum över hans känslor för sin dotter. Hon stämplade 28-åringen som ”lurad” för att tro att han hade en chans med Charlie.

Jemima Slade

Jemima

Cougar Jemima var ute efter en rik man (Bild: Kanal 5)

41-åringen äger en webbplats för guldgrävare och är en självbekännad puma. Hon fick problem av alla slag när hon sa till andra huskamrater att 'jag träffar inte svarta män'.

Dan Neal

Och

Dan släppte sin poliskarriär för berömmelse på BB (Bild: Kanal 5)

Tidigare polisdetektiven Dan slutade tydligen med sexundersökningen från Jimmy Saville för att dyka upp i BB -huset. Den 33-åriga far till en dejtar nu X-Factor-stjärnan Rylan Clark.

Gina rio

Gina

Gina insisterade på att hon inte var bortskämd trots att hon aldrig behövde arbeta (Bild: Kanal 5)

Gina, 24, bildade ett nära band med Dexter under hennes tid i huset. Socialiten - som får 10 000 pund i månaden av sin affärsman pappa - var en pigg minx och njöt av en rad allsmäktiga rader med glamourmodellen Sallie.

Wolfy Millington

Wolfy Millington

Wolfy krockade med ex PC Dan (Bild: PA)

bästa brottningsmatcherna någonsin

Studenten Wolfy, 20, beskrev sig själv som 'lesbisk, shaman och fiskarkvinna' och drömde om att visas på BB sedan showen startade. Den digitala mediestudenten såg hennes popularitet sjunka efter att hennes anklagade Dan mobbade henne.

Sallie Axl

Sallie Axl blir den första huskamrat som vräktes från Big Brother -huset

Sallie Axl blir den första huskamrat som vräktes från Big Brother -huset (Bild: Getty)

Tatuerad glamourmodell och mamma-till-en, Sallie var den första hemmafrågan som vräktes från BB-huset 2013. 26-åringen var inblandad i flera rader under sin korta vistelse men erkände att hon ville 'orsaka lite problem'.

Callum Knell

Callum

Fotbollstränaren Callum kände sig mobbad i huset (Bild: Kanal 5)

Callum, 28, hävdade att Dexter ”mobbade och förringade” honom under sin tid i huset. Situationen kom till en topp när barns fotbollstränare ställs mot sin fiende i en boxningsuppgift.

Sophie Lawrence

Sophie_Lawrence

Sophie höll sig borta från problem i huset

Tandsköterskan Sophie, 20, var go-to-flickan när någon av hennes huskamrater hade problem. Efter att ha lämnat huset öppnade East Londoner om sitt treåriga förhållande med Tom Partlett, som har cystisk fibros.

Jack & Joe Glenny

Jack och Joe

Tvillingarna säger att de är roliga, vänliga och tjocka (Bild: Kanal 5)

angelina brad bröllopsbilder

Identiska tvillingar och Tory -supportrar, Jack och Joe, 18, räknades som en hemmakamrat och slutade på fjärde plats. Efter att de vräktes klagade de på att Dexter var 'försvårande som fan'.

Daley Ojuederie

Daley var upprörd över att bli sparkad ut

Daley upprörd (Bild: Kanal 5)

Den 28-årige boxaren vräktes under den femte veckan efter att ha blivit aggressiv mot Hazel under ett bråk. Hon slog henne på baksidan, knäppte henne runt halsen och fäst henne i sängen.

Hazel O & apos; Sullivan

(Bild: Kanal 5)

Den irländska glamourmodellen Hazel, 24, blev tuttad när hon lämnade huset, efter att fansen skyllde på henne för Daleys tidiga avgång. Sedan hon lämnade BB har den kurviga brunetten kopplats till One Directions Niall Horan och TOWIE Tom Pearce.

Här är ett galleri med BB14: s fantastiska 14.

Big Brother -tävlande serie 14 Big Brother 14 -vinnare Visa galleri Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: