Lorraine Kelly bekräftar sanningen bakom den mörka Esther McVey -fejden

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lorraine Kelly har lyft locket på sin länge ryktade fejd med den tidigare tv -kollegan på dagtid som vände sig till den konservativa parlamentsledamoten Esther McVey - och insisterar på att hennes rival 'aldrig blev befordrad'.



Den 60-åriga chattprogramvärden befann sig i mitten av en Twitter-storm i juni i år när ett klipp av henne som verkar snubbla politikern under en live-länk gick viralt.



Det hände när Good Morning Britain -värdarna Piers Morgan och Susanna Reid gick live till Lorraine i hennes studio för sin vanliga överlämning och frågade vad hon hade att erbjuda i sin show.



Susanna frågade sedan om Lorraine kom ihåg Esther - som just hade intervjuats på GMB - från deras gemensamma GMTV -dagar i slutet av 1990 -talet.

mcbusted turnédatum 2014

Lorraine Kelly berättade för Piers Morgan för att ha rört till Esther McVey -fejden & apos; tidigare i år (Bild: ITV)

En tuff Lorraine sa till kameran: 'Japp. Ja det gör jag. Kommer upp efter halv nio ... '



Esther, som vid den tiden fortfarande var med i det konservativa ledarloppet, tog senare upp det besvärliga ögonblicket och antydde att Lorraine hade varit avundsjuk när hon blev befordrad.

'Vi brukade dela ett omklädningsrum', sa hon till journalister, 'Och hon brukade vara med på programmet efteråt, och uppenbarligen hade hon ett samarbete med Eamonn Holmes. Och sedan blev jag befordrad till att samarbeta med Eamonn Holmes.



'Men hon är fantastisk och det var en fantastisk show, och jag kan inte tro att det var för 20 år sedan, men tänk, det var riktigt bra på den tiden, riktigt roligt.'

Lorraine hade arbetat med Eamonn Holmes i slutet av 1990 -talet (Bild: PA)

Esther McVey, bild 2000, hävdade att Lorraine var & avundsjuk & apos; av hennes framgång (Bild: PA)

Några dagar senare tog Lorraine en ny grävning när hon sa att McVey hade fel ihåg sitt gemensamma förflutna.

'Det finns ingen kamp,' skrattade hon till Piers.

'Jag är förvirrad, för jag hade en egen show sedan 1992, och jag tror faktiskt inte att hon gick med förrän fem år senare.

justin edinburgh dödsorsak

'Och när det gäller att dela omklädningsrum, det var inte riktigt så, det är inte palatslikt som det är nu ... det var bara ett litet rum som alla delade som vi gjorde oss redo i,' gick hon på vid den tiden.

natasha hamilton storebror

'Jag kommer att vara ärlig, jag kommer inte ihåg att hon var ... det var så länge sedan. Min show var helt separat från den showen så det fanns ingen interaktion för att vara ärlig. '

Esther McVey tog över från Fiona Phillips som GMTV -presentatör när den andra kvinnan var mammaledig (Bild: PA)

Hon siktade sedan på McVeys röstrekord mot HBT och tillade: 'Igår, Piers, ska jag vara ärlig mot dig, jag fick bara ont i baksidan av hela den giftiga politiska atmosfären.

'Jag håller starkt med henne om HBT-rättigheter, jag tänkte bara, jag har fått nog av det här, vi har haft två och ett halvt år att gå runt i cirklar och inte reda ut Brexit, och nu har vi & apos; ve fick en stat i Storbritannien där människor är i varandras halsar, och det måste sluta. '

Vilde.

Men Lorraine har fortfarande inte riktigt lyckats lägga dessa fejdrykten till sängs och berättade idag att tidningen Mail On Sunday You att McVey fick sitt utseende eftersom hon hade tröttnat på Brexit -chatten.

Fiona anklagade Esther (bilden till höger med Eamonn) för att ljuga om att bli befordrad (Bild: Press Association)

'Du vet vad det var, jag hade suttit i soffan, läst allt Brexit -nonsens och bokstavligen skakat på huvudet om hur förfärande våra politiker var, sedan tittar jag in i bildskärmen och ser en av dem sitta där,' sa hon .

'Jag tänkte: & apos; Jag kan bara inte stör mig på någon av er. & Apos; Hon blev aldrig befordrad; Jag tror inte ens att vi delade omklädningsrum. Men varför ska vi bli förvånade över en politikers? Det är nu mycket tråkigt att vänta. '

Lorraine fortsatte: ”Jag hörde då att hela stationen anklagades för att vara en arbetskabal, vilket fick mig att skratta.

'Hon fick mitt' utseende ', vilket väldigt få människor är i mottagaränden av. Men det finns en titt. '

Lorraine medger att Esther fick sitt & utseende & apos; under det besvärliga utbytet (Bild: ITV)

McVey mötte inte bara Lorraines vrede för hennes felaktiga minne av det förflutna - hennes tidigare GMTV -kollega Fiona Phillips vadade också in , säger att MP hade 'ljugit' om att bli befordrad och bara hade varit på showen för att täcka Fionas mammaledighet.

prinsessan eugenie och beatrice

Och McVeys egen före detta agent kallade henne en 'showbiz pariah' och lade till 'få människor gillade' henne under hennes presentationer.

'Hon uppfattades allmänt som tjejen som tog någon annans jobb under näsan. Ännu värre utstrålade hon samma brist på värme som för mig har präglat hennes politiska karriär, skrev Jon Roseman i Mail

'Ester hade ingen empati.'

Se Även: