McDonald's lanserar om Great Taste of America med sex spännande nya hamburgare

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Så mycket som vi älskar vår vanliga McDonalds ostburgare och nuggets, är den klassiska komboen på väg att överträffas, eftersom McDonlad nyligen har meddelat att de tar tillbaka sitt Great Taste of America -burgerprogram - och det är bättre än någonsin innan.



Inspirerad av USA: s mest ikoniska stater och livsmedel, lanserar snabbmatsjätten sex helt unika hamburgare på sin meny.



De välsmakande hamburgarna släpptes från 1 maj och är tillgängliga under en åtta veckors period och är inspirerade av smakerna i New York, Mississippi, Kansas, South Carolina, Alabama och Nashville, var och en med sin egen exceptionella twist.



änglalik betydelse av siffror
mcdonalds amerikanska hamburgare

Kombinerar New Yorkers kärlek till bagels med McDonalds hamburgare

En bummer för landet som inspirerade dem, de amerikanska teman hamburgare kommer endast att finnas tillgängliga i Storbritannien och Irland, och inkluderar en New York bagelburgare, södra charmer majsbröd med en söt Carolina sås och en super kryddig jalapeno burger för dem som gillar kryddiga saker.

Förutom de sex nya hamburgarna tar McDonald & s också tillbaka sin nachoostkilar (1,59 £), en lite kryddig smak på vanliga ostbett och en solid rival för Burger Kings chiliostbett.



mcdonalds amerikanska hamburgare

Kycklingarna som detta Alabama kommer att finnas tillgängliga i tre veckor åt gången i jämförelse med nötköttets två

Enda nackdelen? Att smaka på dem alla kräver en hel del uppmärksamhet, eftersom var och en av de sex hamburgarna endast är tillgänglig under en begränsad tid. Bortsett från nachoostbeten, som (tack och lov) finns tillgängliga under hela åtta veckors perioden.



Med en blandning av kyckling- och nötköttserbjudanden har vi hela listan över alla sex hamburgare och vad de innehåller nedan, med den krispigaste lök, en vit grillsås, söt och kryddig ketchup och till och med en senapssås.

drottning elizabeth ii bro
mcdonalds amerikanska hamburgare

Kansas City -stack har två hela nötköttburgare och bacon i den, plus rökig ost

Alla McDonalds Great Taste of America -hamburgare:

  • NY Alabama kyckling med en rökig BBQ -majonnäs - tar smaker från staten där himlen är så blå, två krispiga kycklingbitar ligger bredvid bacon, ost, krispiga lök och säsongsallad med en vit BBQ -sås och topp och tailed i en majsbrödbulle. Tillgänglig från 1 maj - 28 maj för 4,39 £.
  • New York Stack i en knäckande sesamfröbagel - två 100% brittiska och irländska nötköttburgare med bacon, ost, krämig kålsallad, tomatketchup, senap, sallad och pickles i en bagel med sesam och vallmofrö. Tillgänglig från 1 maj - 14 maj för 4,39 £
mcdonalds amerikanska hamburgare

Den vanliga briochebullen har ersatts med majsbröd i vissa alternativ som den här Mississippi

  • NY Mississippi Stack med en rik och klibbig BBQ -sås - ta en smak av djup söder med två 100% brittiska och irländska nötköttburgare med bacon, mild cheddar, tomat- och lökrelish, Smokehouse BBQ -sås, rödlök och sallad i en rostad bulle i ciabatta -stil. Tillgänglig från 15 maj - 28 maj för 4,39 £
  • NY Nashville kyckling med en kryddig ketchup - för en landssmak består denna burgare av två bitar saftig krispig kyckling med en söt och kryddig sås, rökig ost, coleslaw, jalapenos och sallad i en rostad majsbrödbulle. Tillgänglig från 29 maj - 25 juni för 4,39 £
mcdonalds amerikanska hamburgare

Nashville är ganska kryddig, med jalapenos och kryddig ketchup

  • South Carolina Stack med en Carolina Gold BBQ -sås - en annan favorit, denna läckra hamburgare är gjord med två 100% brittiska och irländska nötköttburgare med bacon, rökig ost, en söt Carolina -sås, lök och sallad i en bulle med majsbröd. Tillgänglig från 29 maj - 11 juni för £ 4,39
  • NY Kansas City Stack med en rökig steakhouse sås - långt hemifrån består denna burgare av två 100% brittiska och irländska nötköttburgare med bacon, rökig ost, krispig lök och sallad med en Steakhouse BBQ -sås i en grillad rostad bulle. Tillgänglig från 12 juni - 25 juni för 4,39 £
South Carolina -burgaren ger dig mycket kött

South Carolina -burgaren ger dig mycket kött

Michelle Graham-Clare, marknadsdirektör på McDonald’s UK&I, sa: Vi vet att kunderna alltid letar efter nya vändningar till våra älskade hamburgare.

The Great Tastes of America -sortimentet träffade verkligen platsen förra gången med sina välsmakande ingredienser, men vi ville ge dem en ännu mer helt oförglömlig upplevelse vid detta tillfälle.

bästa djurparker i Storbritannien

Genom att föra nya smaker och variationer tillsammans med välkända favoriter hoppas vi att våra kunder älskar dessa fantastiska smaker i USA ... som bara finns i Storbritannien och Irland - sorry America!

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Se Även: