Osäker Will Smiths svartsjuka över Jada Pinkett Smiths kärlek till Tupac och djup beklagelse

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Will Smith har haft att göra med att bli avundsjuk över sin hustrus förhållanden med över män sedan de blev ett par.



I de första dagarna av hans förhållande med nu hustrun Jada Pinkett Smith lämnades Fresh Prince -stjärnan 'djupt osäker' över att han älskade en barndomsvän.



Wills oroande känslor berodde på hennes komplexa & apos; förhållandet med avlidne rapparen Tupac Shakur - vilket har lämnat honom med en stor ånger.



raf tornado avskedsturné

Jada och Tupac gick båda på samma gymnasium i Baltimore och blev omedelbara vänner, men de fick ett ansträngt förhållande.

De var fortfarande mycket nära kompisar och var i ständig kontakt när Jade kopplade till Will, men de hade ett stort fall ut strax innan rapparen sköts dödligt i september 1996.

Will erkände att han inte kunde stå ut med att Tupac var 'perfektionsbilden' i Jadas ögon och vägrade att prata med honom när de var i samma rum.



Tupac och Jada Pinkett Smith hade ett & apos; komplex & apos; förhållande efter att ha vuxit upp tillsammans (Bild: Facebook)

Som en kommande rappare själv utvecklade Will en outtalad rivalitet med Tupac trots Jadas ansträngningar att hjälpa dem att knyta an.



På frågan om Power 105's The Breakfast Club i januari i år om han kände sig avundsjuk på Jada & apos; kärlek & apos; för Tupac, Will ropade starkt: 'F *** yeah.'

Medan han erkände att han var avundsjuk på deras förhållande avslöjade Will att han ångrade att han inte lärde känna sin frus vän bättre.

'Det var i början. Det var också en stor ånger för mig, eftersom jag aldrig kunde öppna mig för att interagera med Pac.

Will kämpade för att hantera Jadas nära band med Tupac (Bild: WireImage)

Will och Jada träffades på uppsättningen The Fresh Prince of Bel-Air 1994 innan de gifte sig tre år senare.

Hollywood -skådespelaren var fast vid att Tupac och Jada aldrig hade ett sexuellt förhållande, men det blev besvärligt när han först träffade henne.

'Vi hade lite av en sak. De växte upp tillsammans och älskade varandra men hade aldrig ett sexuellt förhållande, förklarade Will.

'Men de hade kommit in i den åldern där det nu var en möjlighet, och då var Jada med mig, så Pac hade en liten sak på det.'

morrisons öppettider påsk 2019

Jada sa att Tupac var som hennes 'bror' när de gick till Baltimore High School of the Performing Arts tillsammans (Bild: TBS / Splash News)

Jada tänkte på Tupac som sin 'bror' när de gick till Baltimore High School of the Performing Arts tillsammans.

'Hon bara älskade honom. Han var bilden av perfektion, säger Will, som förklarade vad som orsakade deras olikheter.

'Men hon var med' Fresh Prince ', så det var som om vi var i rummet tillsammans ett par gånger, jag kunde inte prata med honom.

'Han tänkte inte prata med mig om jag inte skulle prata med honom.'

Tupac och Will talade inte ens när de var i samma rum (Bild: LIFE Picture Collection via Getty Images)

Jada försökte övertyga Will om att & lossna & apos; runt Tupac i ett försök att få männen i hennes liv att vara civila runt varandra.

Men de talade aldrig innan Tupacs tidiga död - och Will erkände att han önskade att han hade varit annorlunda i rapparens närvaro.

'Det var en stor ånger för mig, jag kunde inte hantera det. Jag var den mjuka rapparen från Philly och han var Pac, erkände Will.

'Jag var djupt, djupt osäker och jag var inte man nog att hantera det förhållandet.'

Jada och Will har varit gifta sedan 1997 (Bild: Getty Images)

Jada har alltid varit väldigt ärlig och öppen om sin nära vänskap med Tupac - medgav att de en gång delade en kyss.

Men hon hävdade att de inte var & fysiskt lockade & apos; till varandra och det var den 'mest vidriga kyss' de båda någonsin haft.

'När du har två unga människor som har väldigt starka känslor, men det fanns ingen fysisk kemi alls mellan oss, och det var inte ens bara för mig, det var han också', sa hon till Howard Stern 2015.

'Det var en tid när jag var som,' Kyss mig bara! Får se hur det går.

”Och när jag berättar det måste det vara den mest vidriga kyssen för oss båda. Det enda sättet jag kan uttrycka det på är att den högre makten bara inte ville det. '

Tupac och Jada föll ut före hans tragiska död (Bild: Getty Images)

I samma intervju avslöjade Jada hur hon hamnade i en 'hardcore' kamp med Tupac innan han dog.

Den legendariska rapparen dödades i en bilkörning i Las Vegas under 1996, bara 25 år gammal.

'Det går inte en dag som jag inte tänker på Pac. Jag tänker på honom varje dag, sa hon om sin gymnasiekompis.

Jada erkände också känslomässigt att det är 'svårt att älska någon som har ett arv' under en kraftfull diskussion i november 2019.

Medan hon återkallade sitt komplexa förhållande till Tupac med Robyn Crawford i hennes chattprogram Red Table Talk, bröt Jada ihop i översvämningar av tårar.

Paret talade om kampen för att älska någon i rampljuset efter släppet av Robyns bok A Song For You som beskriver hennes kärleksaffär med Whitney Houston.

'När du sa [boken är] ett kärleksbrev till Whitney, som resonerade så kraftfullt,' sa Jada till sin gäst.

asda öppettider påsk 2019

'Det var så läkande för mig på så många olika sätt. Det är svårt att leva någon som har ett arv på den nivå hon har haft och sedan förlora dem under tragiska omständigheter. Jag har en mycket liknande situation.

Jada Pinkett Smith tårar upp när hon minns förhållandet med Tupac Shakur under Red Table Talk med Robyn Crawford (Bild: Facebook)

Jada fortsatte med att förklara att hon och Tupac fungerade som 'ankare' för varandra när de hittade berömmelse i tidig ålder.

'Han känner som,' Du är den enda stabiliteten jag har, jag har inte råd att du lägger den uppmärksamheten någon annanstans ', sa Jada om sin kompis Tupac.

'För honom var det, vi var ett ankare för varandra. När som helst kände han att det ankaren var hotad, herregud, & apos; ' tillade hon.

Jada och Tupac kämpade före hans tragiska död över hennes rädsla för att han var på väg ner på en destruktiv väg.

De talade fortfarande inte när Tupac dödades i Las Vegas 1996 - vilket betyder att Jada tyvärr aldrig fick göra något gott.

Se Även: