Hur man får en gratis pizza -takeaway värd 10 £ från Domino's Pizza

Pizza

Ditt Horoskop För Imorgon

Prova den nya Domino's Absolute Banger -pizza med affären(Bild: Domino's Pizza)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Pizzafans kan ta en gratis takeaway från den populära snabbmatskedjan Domino's.



Oavsett om du planerar att ta en ledig kväll eller beställa in och titta på fotbollen, kan britter ta upp till £ 10 kontant för att täcka kostnaden för en takeaway -beställning hela denna månad tack vare TopCashback.co.uk .

700 ängelnummer betydelse

Den pengarbesparande cashback-webbplatsen erbjuder alla nya medlemmar a gratis £ 10 cashback bonus vid beställning från Domino's Pizza fram till 28 februari.

Perfekt för hushåll som vill ta en ledig natt och spara några slantar på en lockdown -behandling. Varför inte prova kedjans nya tillskott - & amp; Absolute Banger & apos; pizza, som inte erbjuder en utan fyra saftiga korvpålägg?



Erbjudandet är öppet för alla nya medlemmar som registrerar sig gratis på cashback -webbplatsen och lägger minst £ 10 på sin beställning.

För att lösa in erbjudandet kan nya medlemmar följa dessa enkla steg:



harry stylar fyra bröstvårtor
  1. Anmäl dig till TopCashback gratis.
  2. Klicka på 100% cashback upp till £ 10 på Dominos affär för att nya medlemmar ska gå vidare till Domino's Pizza -webbplats för att göra en beställning för minsta utgifter.
  3. £ 10 cashback kommer sedan att spåra dina medlemmars konton inom sju arbetsdagar. Bonusen kommer sedan att betalas ut för att överföra till ett bank- eller PayPal -konto cirka 14 arbetsdagar efter affärens slutdatum (förutsatt att ett köp har lyckats spåras).

Om den affären inte riktigt tar dig ut, nedan har vi också listat upp pizza -erbjudanden och rabattkoder för alla andra stora brittiska kedjor, inklusive Pizza Hut.


Var ska man annars leta efter pizzaerbjudanden?

Hitta alla de senaste pizzaerbjudandena från populära kedjor i hela Storbritannien (Bild: OJO Images RF)

Rabattkoder

Sök efter rabattkoder till Domino's Pizza, Pizza Hut, Papa Johns, Just Eat och Deliveroo på online rabattkodsajter som Vouchercloud.com och handlar webbplatser Hotukdeals.com .

Deal finder verktyg

Använd detta praktiskt verktyg på LatestDeals.co.uk, som skapades av den kunniga fyndjägaren Tom Church som läckte rabattkoder för varje Domino & s pizzabutik i Storbritannien. Det presenterar smart för användare en lista med erbjudanden och rabattkoder som du kan använda online på www.dominos.co.uk .

Titta på pizzakedjebloggar

Domino & apos; s Pizza delar med sig av sina senaste erbjudanden och erbjudanden på sina officiell blogg , så kontrollera innan du gör en beställning.

404 nummer kärlek

Kontrollera varje kedjas senaste erbjudanden

Gå direkt och kolla varje kedjas webbplats - alla de stora aktörerna ( Dominos pizza , Pappa John och Pizza Hut ) Annonsera regelbundet sina senaste erbjudanden online för kunder.

Hur fungerar cashback -webbplatser?

  • Istället för att handla direkt via en butik online får du tillgång till återförsäljaren via en cashback -webbplats som sedan får betalt (av märket) för & apos; hänvisar & apos; dig till dem.

  • Din transaktion fortsätter som vanligt och din vara kommer fortfarande att komma direkt från återförsäljaren, men cashback -webbplatsen betalar dig en nedskärning av denna betalning som en belöning för att använda dess tjänster och som ett incitament för att uppmuntra dig att återvända.

  • Detta belopp kan vara allt från 1% till £ 100 av din totala utgift.

  • Din cashback skickas tillbaka till dig via ditt cashback-konto cirka 7-10 arbetsdagar senare.

  • Men med mer komplexa tjänster som resor och finansiella produkter kan denna period förlängas till sex månader.

    katie hopkins persikor geldof twitter

*Denna artikel skapades första gången den 15 januari 2016 och uppdaterades senast den 18 februari 2021.

** Denna affär finansieras helt av TopCashback.


Se Även: