Homes Under The Hammer’s Martin Roberts var ”i tårar” över kvinnans döende önskan

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BBC)



Homes Under The Hammer -presentatören Martin Roberts har återkallat sig en tid då BBC One -serien lämnade honom & tårar & apos ;.



mini-me sex tape

Martin, 57, har presenterat föreställningen i 18 år sedan den började 2003 och har sagt att det bästa med jobbet är att träffa människorna bakom hemmen.



Fastighetsexperten sa att många människor har berättat för honom hur BBC -showen hjälpte dem genom svåra tider & han återkallade en viss person som lämnade honom och besättningen.

'Det är gånger när det verkligen slår hem hur mycket showen blir en del av människors liv,' sa Martin.

Homes Under The Hammer -presentatören Martin Roberts har erinrat sig en tid då BBC One -serien lämnade honom & tårar & apos;

Homes Under The Hammer -presentatören Martin Roberts har erinrat sig en tid då BBC One -serien lämnade honom & tårar & apos; (Bild: BBC/Lion TV)



'Det var en gång vi var i ett hus i Stockport och jag pratade med den här damen om varför de köpte den här egendomen och den här damen sa:' Min mamma var dödligt sjuk och vi tittade på Homes Under the Hammer på hospice tillsammans .

'& apos; Och vår mamma sa till oss, jag kommer att dö, vi vet att det bara är ett faktum om liv och död.



Martin Roberts med andra presentatörer Dion Dublin och Martel Maxwell

Martin Roberts med andra presentatörer Dion Dublin och Martel Maxwell (Bild: BBC/Lion TV)

'Men när jag gör det, vet du uppenbarligen att jag kommer att lämna lite pengar åt dig, och jag vill att du ska göra vad den här mannen säger till dig - pekar på mig på tv,' fortsatte Martin under en pratstund med Express.co.uk.

Så jag var i det här huset i Stockport som de hade köpt med hennes då avlidna mammas pengar som hon lämnade dem och damen sa att 'mamma var inspirerad av dig och vi har inspirerats av dig och vi var bara, vi är här gör vad mamma sa till oss att göra och det känns väldigt speciellt för det.

Fastighetsexperten sa att många människor har berättat för honom hur BBC -showen & apos; hjälpt dem genom svåra tider & apos;

Fastighetsexperten sa att många människor har berättat för honom hur BBC -showen & apos; hjälpt dem genom svåra tider & apos; (Bild: BBC)

'Så jag gråter, kameramannen gråter, regissören gråter hennes ögon. & apos; Herregud. Wow & apos ;, tillade han.

Varje avsnitt av Homes Under The Hammer följer flera lotter på auktion som ofta kräver renovering eller full utveckling.

Martin, tillsammans med de andra presentatörerna, och den lokala fastighetsmäklaren ger en värdering av fastigheten, följt av det faktiska auktions- och försäljningspriset.

Martin Roberts har presenterat showen i 18 år sedan den började 2003

Martin Roberts har presenterat showen i 18 år sedan den började 2003 (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Köparna diskuterar sedan potentiella förbättringar av den köpta fastigheten, med en uppskattad budget och enligt detta format för varje fastighet, återkommer showen så att tittarna kan se ombyggnationerna genomförs.

En annan fastighetsmäklare ger sedan ett uppdaterat värde av fastigheten efter arbetet.

bästa sättet att laga korv

Mellan filmen för Homes Under the Hammer och utvecklingen av sina egna fastigheter har Martin en YouTube -kanal - Martin Robert's Property Titbits .

Homes Under the Hammer sänds vardagar klockan 10 på BBC One.

Se Även: