Prinsessorna Eugenie och Beatrice 'bedövas' av prins Harrys fyra bokavtal

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins Harrys kungliga kusiner Prinsessorna Eugenie och Beatrice sägs ha varit chockade över avslöjandet som han har skrivit på för att skriva fyra explosiva tell-all-books.



Den yngre generationen av kungafamiljen sägs ha varit nära, trots att Harry och hustrun Meghan flyttade till Amerika.



Harrys memoarer är en del av ett lukrativt fyra-boksavtal, varav en inte kommer att släppas förrän efter att drottningen har dött, har det hävdats.



Hertigen av Sussex tillkännagivande i veckan att han har skrivit en memoar om livet i den kungliga familjen är bara 'toppen av isberget', enligt branschens insiders.

Efter ett budkrig bland förlag, anses den slutliga siffran ha nått upp till 29 miljoner pund efter en rapporterad startpunkt på 18 miljoner pund, fastställd av Harry själv.

Prins Harry, prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice vid OS 2012 i London

Prins Harry, prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice vid OS 2012 i London (Bild: Getty Images)



Den första boken, som tillkännagavs på onsdagen, kommer att släppas av Penguin Random House nästa år, som sammanfaller med Hennes Majestäts platinumjubileumsfirande.

tony belew nettoförmögenhet

Eugenie har enligt uppgift lämnats bedövad av hertigens affär, efter att ha varit den enda medlemmen i kungafamiljen som har haft ett nära förhållande till Sussexes.



En senior kunglig berättade enligt uppgift för Daily Mail: 'Den känslomässiga oron när de väntar i över ett år på publicering kommer att bli plågsam.

'Det som verkligen säger är att även de släktingar han är närmast, liksom prinsessorna Eugenie och Beatrice, är chockade över vad han gör.'

Harry och Meghan flyttade till Amerika efter att de gått tillbaka från kunglivet

Paret har säkrat några lukrativa affärer (Bild: SplashNews.com)

frågesport frågor och svar 2018

Man tror också att de är oroliga för hur hans pappa Charles och fru Camilla kommer att representeras i boken.

Källan tillade: ”Låt oss vara ärliga, Harry har aldrig varit nära hertiginnan av Cornwall. Om han dokumenterar deras tuffa förhållande i boken kan det vara mycket skadligt vid en tidpunkt då Charles lägger grunden för att hon ska bli drottning.

Den kungliga författaren Robert Jobson slog till mot prins Harry för att han '' inte brydde sig om '' om hans familjs känslor och anklagade honom för att ha spelat med dem.

Jobson säger att det verkar som om Harry bara inte bryr sig - och spelet är tydligt att se.

Han sa: 'Jag tror att han verkar vara lite avskild från de saker han gör, för när han talar om drottningen talar han om stor kärlek och talar om stor respekt för henne och allt detta.

'Men nästan med en dag kommer något ut som hans senaste projekt som han har arbetat med i många många månader med denna spökskrivare i Amerika.

Harry och Meghan flyttade till Amerika efter att de gått tillbaka från kunglivet

Harry och Meghan flyttade till Amerika efter att de gått tillbaka från kunglivet (Bild: UK Press via Getty Images)

'Så han vet uppenbarligen vad han har sysslat med och det är nästan som att han har spelat ett spel med de kungliga.'

så att vi inte glömmer dikten

Han tillade: 'Jag är fascinerad [av memoaren], jag ser fram emot att läsa den.

'Jag tror att det kommer att få en enorm inverkan på kungafamiljen. Harry bryr sig inte om sin mormors, hans brorsas eller hans pappas känslor.

Se Även: