I'm A Celebrity 2018: Vilka är finalisterna?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I & apos; a a Celebrity 2018 drog igång med en smäll förra månaden med en allvarlig skrik från Inbetweeners skådespelerska Emily Atack när hon hoppade ur en helikopter.



Doctor Who -skådespelaren John Barrowman, sångaren Fleur East och fotbollslegenden Harry Redknapp var bland dem som satte sig hem i djungeln.



Och naturligtvis fanns det ett sent tillskott i form av TV -stjärnan Noel Edmonds, som var djungelkejsare de första dagarna av sin tid.



Årets host-line-up har genomgått en mycket stor förändring, med Holly Willoughby som kliver in för Ant McPartlin.

Ant drog sig ur presenten - för första gången på 16 år - och sa att han vill fokusera på sin återhämtning efter två rehab -vistelser, en dryckesdriven dom, en skilsmässa från hustrun Lisa Armstrong och ett nytt förhållande med sin ex -PA Anne-Marie Corbett.

Hela sortimentet (Bild: ITV)



Holly Willoughby har gått med Declan Donnelly i djungeln

'Jag kunde inte vara mer upphetsad över att ha blivit ombedd att stå bredvid december för nästa djungeläventyr,' sade Holly när han bekräftade nyheten.



'Jag älskar Ant och vill skicka honom mina bästa önskningar och stöd för en fortsatt återhämtning. Det här är stora skor, inte för att fylla, utan bara för att hålla värmen lite. '

Men hon erkände att hon är rädd för allt som rör sig.

Så med en helt ny presenterande duo, inte mer Kiosk Keith efter att han fick sparken i januari och ersattes av Kiosk Kev och en hel grupp nya stjärnor för att plåga med allt mer krävande Bushtucker Trials, bara vem som är i IAC-serien av 2018?

Låt oss ta en titt på vem som kom in i djungeln när den började söndagen den 18 november och vem som lämnade bud på kronan.

I & apos; m A Celebrity 2018 bekräftade line-up

Noel Edmonds - ELIMINERAD

Noel Edmonds är den enda senkomaren (Bild: James Gourley/ITV/REX/Shutterstock)

Noel Edmonds presenterades exklusivt av NEWSAM Online som den hemliga elfte kamraten på årets show.

Han dök inte upp i lägret den första natten med de andra, men han avslöjades som den nya kejsaren i lägret på torsdagen i den första veckan.

En tv -insider berättade för oss: 'ITV var desperat efter att få Noel - han är ett stort namn att säkra och alla har stora förhoppningar om att han kommer att få många betyg.'

Noel själv var 100% säker på att han skulle vinna - och säger att om han kröntes till djungelns kung skulle han ge upp showbiz för gott. Noel kom sist in och först lämnade djungeln efter att han inte lyckades räddas av allmänheten.

Rita Simons - ELIMINERAD

Rita byter Walford mot djungeln (Bild: ITV)

Tidigare EastEnders -stjärnan Rita Simons begav sig in i djungeln.

Det har gått två år sedan hennes karaktär, Roxy Mitchell, dödades i dramatiska scener på BBC -tvålen.

Skådespelerskan, 42, är inte den enda kända medlemmen i hennes familj.

Hon är systerdotter till miljardären affärsman och The Apprentice -stjärnan Lord Alan Sugar - men han visste inte att hon skulle gå in först.

Vi har varit tvungna att fortsätta komma in i djungeln en hemlighet och så nej, jag har inte berättat för min farbror än. Men jag slår vad om att han kommer att se den, sa hon innan serien började.

Det sägs att Rita hoppas att hennes tid i djungeln kommer att hjälpa hennes hälsokamp med ADHD, OCD, ångest och sömnlöshet.

Rita Simons (Bild: BBC)

kändis storebror 2016 skvaller

Den tidigare EastEnders-stjärnan Rita övertalades att gå i djungeln av den tidigare tävlande och pappan på skärmen, Larry Lamb.

Rita, som spelade Roxy Mitchell i tio år tills hennes karaktär dödades 2017 i BBC1 -tvålen, pratade med Archie Mitchell -stjärnan om att komma in i lägret.

Hon säger: Jag är upphetsad över att gå i djungeln. Jag känner ganska många människor som har gjort det inklusive Larry Lamb. Larry är som min pappa och han ger mig alltid råd. Han sa att han inte kunde råda mig mer att göra det eftersom han hade den bästa tiden någonsin.

Den tidigare Eastenders -skådespelerskan var den fjärde kändisen som röstades ur djungeln efter att ha misslyckats med att vinna över allmänheten.

Emily Atack - FINALIST

Emily vill hitta kärleken i djungeln (Bild: ITV)

Inbetweeners skådespelerska Emily - som är släkt med Paul McCartney genom sin mormor - gick också till Oz.

Det finns också den extra dragningen av hennes ryktade & apos; fling & apos; med Strictly star Seann Walsh. Efter bilderna på honom som kysser sin professionella, gifta danspartner Katya på gatan - avslöjades fler bilder av honom och Emily som såg väldigt nära varandra på en pub.

Fans och tv -chefer kommer att hoppas att hon släpper bönorna på vad som verkligen hände dem 2016.

Emily har inte uteslutit att hitta kärleken i djungeln.

Hon sa: Jag har ingen aning om hur det kommer att bli men det jag skulle säga är att detta förmodligen är det mest utmanande jag någonsin har gjort. Men jag är beredd på det. Att agera är enkelt!

Jag är singel för tillfället. Och säg aldrig aldrig (att hitta en romantik i lägret). Vi befinner oss i en situation där vi alla inte kommer att lukta vårt bästa, inte heller se vårt bästa ut och jag kan inte riktigt föreställa mig att det händer men hey, vem vet ?! Det är lite kul!

Emily är en bedövning (Bild: emilyatackofficial / Instagram)

Att erkänna tristess kan få henne att vara busig, Emily säger att det sista hon vill är att ha ett argument.

Hon säger: När folk säger 'jag har något att säga', är jag som 'snälla gör det inte! Jag vill inte veta vad du tycker om mig. Om du har något negativt, säg det bakom min rygg. ’Jag är inte konfronterande alls.

Emilys familj-som inkluderar hennes mamma, impressionisten Kate Robbins, före detta Corrie-stjärnan Ted Robbins och The Royal-skådespelerskan, Amy Robbins-medger att de ursprungligen var oroliga för hur hon skulle klara sig men nu kan de inte vänta med att titta, om än bakifrån soffkuddarna, när hon tacklar prövningarna.

Nu närmar det sig, alla är verkligen upphetsade, sa hon. Vår familj är väldigt nära och även om hälften av dem förmodligen kommer att ha huvudet i händerna, hoppas jag att jag kan bevisa att jag är en överlevare!

John Barrowman - FINALIST

John är inte noga med att han kommer att bli djungelkung eller drottning (Bild: ITV)

Skådespelaren och sångaren John Barrowman har tidigare spelat i Doctor Who och nominerats till en BAFTA för sin roll som kapten Jack Harkness, som också medverkade i spinoff -serien Torchwood.

Barrowman har en bakgrund inom teater, med huvudrollen i Broadway och West End -produktioner av Cinderella, Miss Saigon, Sunset Boulevard, Company and Hair.

Han är också en duktig sångare, gör åtta studioalbum och uppträder på flera soundtracks för sina teaterproduktioner.

51-åringen erkänner att han har en fobi i trånga utrymmen, som hoppar ur flygplan och är allergisk mot skaldjur.

Kapten Jack är tillbaka

Medgav att han var både upphetsad och nervös för att gå in i det berömda tv-lägret, trodde 51-åringen att folk skulle bli förvånade när de upptäckte att han var en av årets tävlande.

Mina fans kommer att bli galen, avslöjade han. Jag tror att de kommer att bli förvånade men jag har känt ett bra tag och jag är både upphetsad och nervös nu. Jag gillar en utmaning, jag gillar en tävling och jag kan få några nya vänner av det. För att vara trubbig kommer det också att vara trevligt att ha lite 'jag' -tid! Ingen kommer att kunna kontakta, smsa eller mejla. Jag vet att det är ett spel och jag kommer inte att bli ett elände.

Och jag skulle vara över månen om jag vann. Jag skulle vara kung eller drottning i djungeln.

James McVey - ELIMINERAD

Vamps -stjärnan kommer att sjunga i lägret (Bild: ITV)

Vamps -stjärnan James McVey blev den sjunde kändis som röstades bort den 7 december,

James tog sikte på sina medlägerkamrater för att 'agera för kamerorna' i en chockrant, som Dec och Holly tog upp i sin intervju.

I ett lurigt drag täckte han sin mikrofon för att inte bli hörd och sa: Jag gillar inte att vara elak men det är ganska många skådespelare, människor som agerar, folk sjunger för kameran och jag är bara här som detta är jag, jag vill inte visa upp mig.

'Det blir lite frustrerande ibland.

mariah carey förlovningsring

Kort innan han gick in i djungeln sa James till NEWSAM: Jag har varit i Australien fyra gånger men det här är första gången på egen hand.

Jag är lite nervös för att gå i djungeln men jag ser fram emot det, det är en utmaning.

Jag är rädd för spindlar så jag är inte säker på vad jag har anmält mig till. Men förutom det borde jag vara okej.

James McVey (Bild: Tim Merry / Daily Star)

Gitarristen och sångaren säger att det är en 'dröm som går i uppfyllelse' att få delta i I'm A Celebrity efter att ha sett den religiöst under de senaste 15 åren.

James erkände snabbt att han klev helt ut ur sin komfortzon och förklarade att han vill testa sig själv och ta något helt annat än vad han normalt är van vid.

Det har bara börjat sjunka in, sa han. Men det här är en dröm som går i uppfyllelse för mig. Det är förmodligen den enda serien jag har sett under hela mitt liv så jag är verkligen glad över att få vara med!

Jag vill göra något som sätter mig utanför min komfortzon. Jag är så mycket mer nervös för det här än att jag skulle gå på scenen för att spela en spelning.

omröstning

Tycker du att det här är en bra line-up?

4000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Sair Khan - ELIMINERAD

Sair har lämnat kullerstenarna (Bild: ITV)

Coronation Street -skådespelerskan Sair Khan var den femte kändisen som bekräftades för djungeln när hon sågs anlända till Australien.

Sair sa till NEWSAM: ”Jag ville bara komma till Australien igen eftersom jag älskar det här, jag har varit det förut.

'Jennie McAlpine (hennes Corrie-medstjärna som har varit på I & apos; m A Celeb) sa till mig att njuta av det och ha det bäst.'

Corrie -stjärnan, som har spelat Alya Nasir i nästan fem år, ser fram emot att använda sin djungelupplevelse för att visa hur annorlunda hon är från kullerstensbeläggen.

Sair Khan (Bild: Tim Merry / Daily Star)

På frågan vad hon var mest orolig för Sair svarade: Det konstigaste för mig är att gå in som jag själv. Min karaktär är så annorlunda än mig. Hon är allvarlig, sträng och hon kan vara spänd. Jag är tvärtom!

'Jag är en sådan dumhet, jag skrattar alltid, är fräck och tar mig inte på allvar. Jag antar att folk inte har sett mig och jag vill att de ska tycka om mig! Om de inte gillar henne är det bra eftersom det är en karaktär, men om de inte gillar mig, blir det svårt att ta.

Cheferna på Coronation Street har stött enormt hennes beslut att ta del och de har hektiskt omarrangerat några avsnittsscheman för att passa allt. Alya kommer att ha fullt upp med att arbeta, tillägger Sair.

Sair Khan var den tredje stjärnan som fick kängan med knappt en vecka kvar till finalen.

Nick Knowles - ELIMINERAD

Nick tar med sig DIY -färdigheter till lägret (Bild: ITV)


DIYSOS-värden Nick Knowles upptäcktes när han kom ner under måndagen den 12 november, vilket gjorde honom till den fjärde stjärnan som bekräftades för I & apos; m A Celeb-serien.

Han sa till NEWSAM: ”Jag ser fram emot att åka till Perth för att titta på vilda djur och jag hoppas kunna simma med valhajar.

'I & apos; m A A Celebrity, är det på för tillfället? Åh, det måste vara en hel massa människor som kommer genom flygplatsen för tillfället.

Nick sägs vara en av de dyraste värvningarna hittills när producenterna grävde djupt i ITV: s fickor för att säkra honom.

Nick Knowles (Bild: Tim Merry / Daily Star)

Han har tidigare pratat om att gå in i djungeln och berätta för Lorraine Kelly: Jag tycker att det skulle vara ganska roligt att göra på grund av alla försök, jag tycker mycket om att få göra det. Jag skulle gunga hatten.

Jag blir frågad varje år och jag har alltid sagt att jag inte skulle göra det men vem vet? Jag har en liten pojke som behöver vårdas och om det kommer till det kommer jag aldrig att säga aldrig.

Tv -presentatören trodde att folk skulle bli förvånade över att han har bestämt sig för att delta i årets show när han lovar att hjälpa sina andra kändisar med de fysiska utmaningar som de står inför i ett starkt läger.

tecken på att din mens kommer imorgon

Nick är för närvarande singel men han har dock uteslutit att hitta kärleken i djungeln.

Han sa: Jag tror inte att en romantik som börjar i grytan av en sådan upplevelse kommer att hålla ute så jag är inte (letar efter romantik).

Malique Thompson -Dwyer - ELIMINERAD

Malique gick till Oz (Bild: ITV)

Hollyoaks-stjärnan Malique Thompson-Dwyer var det tredje berömda ansiktet som landade i Australien.

Tvålstumpen, 20, som spelar Prince McQueen, ville inte erkänna att han deltog på flygplatsen och muttrade helt enkelt, jag är här på semester, kompis, innan jag fick hjälp av en ITV -assistent i en bil.

Som en av de yngsta tävlande i lägret såg Hollyoaks -skådespelaren fram emot att spela massor av upptåg mot sina andra kändisar.

Han lovade också att inte utesluta att hitta kärlek under djungelstjärnorna.

Allt börjar verka verkligt nu och jag kan inte vänta, sa han innan showen började. När de frågade mig om jag skulle vilja fortsätta I'm A Celebrity, så överraskade det mig. Jag är ett stort fan av programmet och jag förväntade mig inte att bli tillfrågad i början av detta år! Det kommer att bli strålande.

Jag har varit ganska full med att filma på Hollyoaks nyligen så det kommer att bli trevligt med en liten paus - men uppenbarligen en helt annan typ av paus! Jag tar lite tid att göra detta men när jag är klar kommer jag tillbaka. Det är trevligt att fortsätta I'm A Celebrity som mig snarare än som min karaktär, Prince.

Malique spelar Prince McQueen i Hollyoaks (Bild: Tim Merry / Daily Star)

20-åringen, som beskriver sig själv som avslappnad och lättsam, trodde dock inte att han skulle gå in i för många argument och föredrog istället att underhålla sina andra kändisar.

Jag gillar att spela skämt och jag spelar dem på jobbet, förklarade han. Och så ser jag fram emot att få skratta. Jag tror inte att någon vill äta min matlagning. Jag kommer att förgifta dem!

Malique räknade också med att han inte skulle bryta ihop i tårar i djungeln, men han visste att sömnbrist och hunger kunde föröda kändisarnas känslor.

Jag vet att det kan bli tråkigt om man inte har något att göra, säger han. Det är därför jag vill göra försöken!

Malique var den andra kändisen som eliminerades från djungeln.

Fleur East - ELIMINERAD

Fleur är en av två sångare i lägret (Bild: ITV)

vad betyder 324

X Factor -finalisten Fleur föll vid det sista hindret när hon röstades bort natten före finalen.

Sångerskan - som kom tvåa i serien 2014 - hade gjort sig ett nytt skivkontrakt innan hon gick in i djungeln och hoppades kunna använda showen för att återuppta sin musikkarriär.

Livet är en djungel men jag gillar en risk i livet, jag gillar en utmaning, säger hon till NEWSAM efter att hon landat.

'Om du inte bor på kanten tar du för mycket plats. Du måste göra något för att excitera dig.

Popsångaren Fleur räknar med att I'm A Celebrity kommer att bli mycket tuffare än att uppträda live på scenen och möta Simon Cowell på The X Factor.

Tvåan i X Factor 2014 erkände också att hon förnekade i månader fram till hennes ankomst att hon faktiskt skulle i djungeln.

Varje gång jag tänker på det får jag fjärilar i magen, sa 31-åringen. Jag har förnekat att jag går in. Jag har aldrig gjort något liknande förut och jag har inte heller tältat eller sovit ute.

Fleur har aldrig tältat förut (Bild: James Gourley/REX/Shutterstock)

Fleur, vars debutalbum släpptes för två år sedan, säger att det är rädslan för det okända, vilket är den läskigaste utsikten.

Det är att inte veta vad du kommer att behöva möta som jag fruktar mest, förklarade hon. Jag är rädd för allt du har där inne och jag är rädd för alla prövningar!

”Varje rättegång du står inför där har du inte mött i verkligheten. Jag kan inte föreställa mig hur det kommer att vara. Du har åtminstone ett element av kontroll med sång och dans. Med detta finns det ingen kontroll och det är helt utanför min komfortzon.

När det gäller huruvida hon skulle vilja att hennes tid på ITV -serien leder till olika arbetsmöjligheter, hoppas Fleur att det kommer att öppna nya dörrar.

Jag älskar det jag gör och jag är så tacksam för att jag fick denna möjlighet, tillade hon. Men förhoppningsvis öppnar det dörrar. Jag har dock varit i studion de senaste månaderna och jag har ny musik redo att gå ut.

Harry Redknapp - FINALIST

Harry kommer att hålla laget samtal (Bild: ITV)

The NEWSAM avslöjade att den legendariska fotbollschefen Harry flög ut till Australien.

Den tidigare Spurs och West Ham -gaffern, som sparkades från Birmingham City i september 2017, tros ha bytt mer än 100 000 pund för showen.

En källa sa att han gick med i I'm a Celebrity: Harry är aldrig något mindre än bra värde. Han har haft en lång, intressant karriär och känner många kända människor. Han ska bli kul att titta på.

Fotbollsfans kommer att hoppas att Harry, som är pappa till Jamie och farbror till Frank Lampard, slänger några hemligheter från sina tre decennier i ledningen.

Redknapp, 71, kommer sannolikt inte att vara till stor nytta i djungeln, efter att han tidigare har erkänt att han skulle kämpa för att klara sig en dag utan fru Sandra att stötta honom.

Han sa: Jag skulle inte klara det. Jag är oduglig. Hon behandlar mig som en bebis. Hon gör allt. Jag kan inte laga mat, jag kan inte göra en kaffe, jag kan inte göra någonting.

Harry Redknapp har gett tummen upp för I & apos; m A Celeb (Bild: Tim Merry / Daily Star)

Den tidigare Tottenham Hotspur- och West Ham -tränaren räknade med att gå in i djungeln skulle vara mycket lättare än att vara chef för ett förlorande fotbollslag.

Han erkände att han faktiskt aldrig tittat på programmet, men skämtade om att några av de spelare han har lyckats tidigare kanske inte vill att kistan ska öppnas om han är inlåst i en med läskiga krypningar under en rättegång.

När han reflekterar över reaktionerna från hans sportkollegor när de får reda på att han anmält sig, säger Harry: Jag tror att de kommer att bli förvånade. Några av de spelare jag har lyckats när jag går i kistförsöket kommer att hoppas att det inte öppnar sig! Jag är säker på att de kommer att titta på det. Förhoppningsvis kommer de att skratta!

Det finns inget tuffare än att vara chef för ett fotbollslag när det inte går bra, sa Harry.

När resultaten är dåliga, tro att jag är chef en mycket tuff, ensam sysselsättning. Du känner dig ansvarig men många människor stöder ditt team varje vecka. Bocken stannar med dig. Du har inte många vänner när det inte går bra som fotbollschef. Så nej, jag tror inte att det blir tuffare att göra det här.

Men för att vara ärlig har jag faktiskt inte sett programmet! Jag tittar på sport hela dagen och hela natten när jag är hemma och vi är ute tre till fyra nätter i veckan.

Anne Hegerty - ELIMINERAD

Anne kommer att vara typsnittet för all kunskap (Bild: ITV)

The Chase's Anne var ett annat stort namn som avslöjades av The NEWSAM.

Hon spelar rollen som den hårda hjärnlådan The Governess på succéprogrammet ITV.

Anne, 60, har definitivt kanten på kunskap - hon är en vanlig besökare under som hon också visas i showens Aussie -version.

Anne kommer att komma ihåg kamraten Harry som någon som förlorade pengar när han kraschade ur ett välgörenhetsavsnitt från The Chase 2016 - på en fråga om fotboll.

Hon har varit väldigt öppen offentligt om att hon har Asperger.

Hon vill dock inte att hennes medkändisar tycker synd om henne i djungeln.

Jag reagerar bra på strukturen, sa Anne när hon reflekterade över hur hon skulle klara sig i djungeln.

Jag tror att det kommer att vara ganska strukturerat där inne. Jag kommer att förstå 'vid den här tiden måste jag hämta trä och vatten' - att göra det är vettigt.

Men att vara omgiven av människor som jag inte kan komma ifrån eller de som pratar hela tiden kan vara en källa till stress.

Guvernanten är i djungeln

Även om Anne inte hade sett ett helt avsnitt av I'm A Celebrity innan hon anmälde sig, sa hon att hon är fullt medveten om att livet i lägret kan vara tufft.

Jag tror att jag har gått upp i vikt under det senaste året och jag går inte in för det (för att gå ner i vikt), tillade hon. Jag har alltid vägrat att göra sockerfria dieter men det här är en del av affären och så låt oss gå på det.

Jag kommer att sakna lugn och ro och jag kommer att vara långt utanför The Governess 'komfortzon i allt detta. Jag kommer att stöta på mycket mer nervös än jag gör i serien. Det kommer att bli intressant för människor att se mig som Anne.

Anne, som är singel, tror dock inte att hon kommer att starta en romantik i lägret.

Jag ser inte att det händer, sa hon. Jag lyckades liksom konstatera i mitt liv att relationer inte riktigt är något jag kan hantera.

'Och ​​så är det nog bäst att inte!

bästa mobilen 2016 Storbritannien

*Finalen I & apos; m A Celebrity 2018 sänds ikväll kl. 21.00 på ITV.

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

Se Även: