Mariah Carey skämtar om att hennes förlovningsring på 8 miljoner pund är 'HIDEOUS' efter att James Packer ställde frågan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De flesta kvinnor skulle sprängas av lycka för att kunna presenteras med en massiv diamantförlovningsring, men Mariah Carey är inte bara din genomsnittliga blivande brud.



Superstjärnan, som är förlovad med miljardären James Packer, har skämtat den flashiga 35-karatstenen, som tros vara värd 8 miljoner pund, är & apos; hemsk & apos; i en ny intervju publicerad av Reuters.



Hon skrattade: 'Det är hemskt, ta bort det, ta bort det. Jag blev förolämpad, jag blev förolämpad, jag kunde inte tro .. Nej, det var ett fantastiskt ögonblick och jag är väldigt, väldigt upphetsad. '



James Packer och Mariah Carey gifter sig (Bild: WireImage)

Hero -hitmakaren har också avslöjat att hon förklarar sitt engagemang 'långsamt' för sina barn.

Hon vill försäkra sina fyraåriga tvillingar Marockaner och Monroe - som hon har med den tidigare maken Nick Cannon - att förändringar i hennes personliga liv inte kommer att påverka dem.



LÄS MER:

Mariah sa: 'Jag har inte pratat med dem om det helt för att de är så unga så att de inte riktigt förstår saker än så du måste gå långsamt och förklara saker och alltid se till att de vet att detta bara kommer att vara bra för dem. Deras liv kommer inte att förändras.



James föreslog under en resa till Aspen (Bild: Startraks Foto/REX/Shutterstock)

'För mig, så länge vi är tillsammans och de har en bra relation med sin pappa, så är det bra. Det är bra. Och de är fantastiska. '

Den 45-åriga sångerskan gör alltid en poäng av att vara 'positiv' till Nick till sina barn och tycker att hon och värden America's Got Talent gör ett bra jobb med samföräldraskap.

Hon sa till E! Nyheter: 'Jag tror att vi försöker vårt bästa. Det gör jag verkligen.

caroline flack andrew brady

'Jag vet att jag försöker mitt bästa och jag tror att han också gör det. Jag vet att de älskar att vara med honom och det är trevligt och jag kommer alltid att säga positiva saker om honom till barnen.

Men Mariah försöker hårt att inte förstöra tvillingarna.

Hon tillade: ”Mellan Nick och vad han gör för dem och sedan vad jag gör för dem, tror jag bara att inte låta dessa barn bli bortskämda.

'Jag måste rulle in den.'

Mariah Carey och hennes miljardär pojkvän gör första röda mattan framträdande Visa galleri

Se Även: