Black Friday 2018: Bästa brittiska erbjudanden som släpptes under helgen

Svart Fredag

Ditt Horoskop För Imorgon

Black Friday 2018 är över - med över 24 timmars erbjudanden som har nått Internet och Storbritannien, men vissa återförsäljare håller fortfarande rabatterna hela helgen.



Ett av de mest imponerande erbjudanden vi har spanat i år är beställningar av pengar på Just Eat. Eftersom vi alla älskar en avslappnad takeaway på billiga!



Som vanligt var några av de mest efterfrågade artiklarna för 2018 tekniskt relaterade, med smarta hemprodukter och spelbuntar några av de stora hittersna för Black Friday 2018.



Men även om dagen kan vara över, är det många affärer som inte gör det, med många butiker som håller sina erbjudanden ända fram till Cyber ​​Monday, bara om du missade.

Faktiskt, Amazon kommer till och med att fortsätta släppa nya erbjudanden varje dag, så du måste hålla ögonen öppna hela helgen för nya fynd.

Oavsett om du är ute efter en ny bärbar dator eller tvättmaskin, vill du unna dig några nya kläder, el, TV eller madrass, det finns fortfarande gott om erbjudanden att hämta fram till Cyber ​​Monday.



Topphandlare som deltar

Bästa TV -erbjudanden

TV -apparater är alltid rabatterade på Black Friday

Black Friday är i stort sett den bästa dagen på året för att skaffa dig en ny telefon. Det finns rabatter över hela linjen - oavsett om du är ute efter en £ 1000 eller ett billigt och glatt alternativ.

Bästa bärbara affärer

(Bild: Droid-Life)

Bärbara datorer är fortfarande ett populärt objekt att hämta i Black Friday -försäljningen och med lite tålamod och lite forskning kan du avslöja några ganska imponerande rabatter. Dealens höjdpunkter hittills inkluderar:

Här är fler Black Friday 2018 -erbjudanden för bärbara datorer.

Bästa telefonerbjudanden

(Bild: Publicitetsbild)

Black Friday är över oss, vilket innebär att mobiltelefoner alla samtidigt fick den största prissänkningen de har haft hela året. Det här är de bästa erbjudandena:

Här är fler Black Friday -telefonerbjudanden .

Bästa spelaffärer

(Bild: PA)

Bästa flygerbjudanden

Norwegian Air

Norwegian Air (Bild: Norwegian Air)

Ta en titt på våra fullständiga erbjudanden för billiga flyg för Black Friday.

Bästa erbjudanden för smarta hem

Smarta hemapparater har blivit en populär armatur för många hushåll, och med en uppsättning nyare modeller som nu släpps från Amazon och Google finns det några utmärkta erbjudanden som flyger omkring som är värda att knäppa - här är de bästa:

Kolla in de billigaste Amazon Echo Black Friday -erbjudandena här.

Bästa madrasserbjudanden

Det finns ingen bättre tid att uppgradera en av de viktigaste sakerna som hjälper dig att sova ordentligt. Det finns stora besparingar på stora märken i försäljningen - det här är några av höjdpunkterna.

Se resten av de bästa madrasserbjudandena i våra Black Friday -madrasserbjudanden

Bästa leksakerbjudanden

Det är snart jul och försäljningen är den perfekta tiden att hämta presenter till barn till en bråkdel av det normala priset. Men skynda dig om du vill skaffa populära artiklar - vi tror inte att de kommer att finnas kvar länge.

kenneth hume shirley bassey make

Bläddra bland fler av de bästa leksaksaffärerna i vår runda upp.

Bästa Apple -erbjudanden

Vi har alltid velat ha en (Bild: AFP)

Apple är fortfarande ett av de mest eftertraktade tekniska märkena och med iögonfallande dyra produkter är det mycket smart att hitta prissänkningar på vad du vill ha under Black Friday.

Se fler av de bästa Apple -erbjudandena i vår bästa artikel om Black Friday -erbjudanden från Apple

Bästa apparaterbjudanden

Tvättmaskiner blev bara mycket mer spännande

Återigen erbjuder dyra stora köksutrustningar några av de bästa besparingarna under Black Friday, så undersök lite, jämför erbjudanden mellan populära återförsäljare och ta reda på vad du behöver för ett fyndpris.

Kolla in den bästa dammsugaren och erbjudanden om frys vi har upptäckt.

Bästa Amazon -erbjudanden

Amazon är fortfarande en av pionjärerna inom Black Friday -försäljningen, och i år släppte de återigen tio dagars erbjudanden i uppbyggnaden av dagens erbjudande.

Eller kolla in resten av Amazonas bästa Black Friday -erbjudanden här.

Bästa skönhets- och modeaffärer

Det är inte bara dyr teknik och el i prissänkningarna idag, det finns också gott om mode- och skönhetsbesparingar.

Black Friday - hur man hittar en äkta affär

  1. Gör din egen forskning: Titta på priset tidigare dagar för att se till att du verkligen får en bra affär. Handla hos återförsäljare med prislöften, så att du kan få en återbetalning om din vara sjunker i värde under veckorna efter ditt köp.

  2. Fokusera din sökning: Det enklaste sättet att undvika att bli påverkad av rabatterade prislappar är att göra en plan över vad du faktiskt behöver/vill och hur mycket du är villig att spendera. Detta kommer att göra det lättare för dig att begränsa din sökning och snälla in på specifika erbjudanden snabbare.

  3. Bokmärk relevanta sidor i förväg: Om du har förföljt den 42 tums TV: n eller Apple iPad i veckor bokmärke sidorna så att de är lätta att hitta när försäljningen startar.

  4. Leta efter ytterligare besparingar: Hitta sätt att få gratis leverans, välj klicka och samla tjänster och registrera dig på cashback -webbplatser som quidco och Topp cashback där du kommer att tjäna extra pengar på köp som du kommer att göra på något sätt.
    Registrera dig och spara - Registrera dig för nyhetsbrev och mejl från dina favorithandlare för att få tidig tillgång till erbjudanden och VIP -slots.

  5. Bli social: Följ återförsäljarens sociala medier för gratis leveranskoder och fler sätt att spara hela dagen.

Så får du 15 £ extra rabatt på ALLT du köper under Black Friday

Om du planerar att shoppa mycket på nätet, gå med i cashback -webbplatsen Quidco och kräva £ 15 cashback på alla köp . Följ bara stegen nedan för att göra anspråk:

  1. Ansluta sig Quidco.com och hitta din favorithandlare.
  2. Gå till återförsäljarens webbplats via Quidcos länk och gör ditt köp som vanligt. Varan kommer direkt från återförsäljaren, men Quidco spårar din beställning.
  3. Shoppare får sedan sin bonus så snart ditt köp är bekräftat.

Du kan läsa mer om hur de fungerar och kolla hela villkoren här .

Om du letar efter fler sätt att rädda den här Black Friday, kolla in vår rabattkodssida .

När är Black Friday 2018?

I år infaller Black Friday fredagen den 23 november 2018.

morrisons påsk öppettider 2019

Vad är Black Friday?

Black Friday var ursprungligen en amerikansk tradition och släppte dagen efter Thanksgiving varje år.

Återförsäljare erbjuder massiva rabatter på massor av produkter i ett försök att övertala dig att spendera dina hårt intjänade pengar inför julen.

Men brittiska återförsäljare har hoppat på bandwagon under de senaste åren tack vare sådana Amazon och ägs av Wal-Mart Asda , så fyndjägare här nu får chansen att få fantastiska erbjudanden inför julen.

Det brittiska evenemanget har dock blivit alltmer fokuserat online, med brittiska shoppare och återförsäljare som undviker de ofta kaotiska scenerna som bevittnades över hela Amerika under försäljningen.

Varför kallas det Black Friday?

Ingen är helt säker, men de flesta förslag handlar om hur företag och återförsäljare beskriver sin ekonomi.

Många butiker ser årets största vinster på Black Friday och företag kommer att beskriva sina vinster i svart bläck (och förluster i rött bläck), därav namnet.

Läs mer

Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: