TV-kocken James Martin 'i en femårig romantik med lågmäld flickvän' och de bor till och med tillsammans

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

James Martin

(Bild: Rex)



Tidigare Saturday Kitchen -värd James Martin har varit i ett femårigt förhållande med PA Louise Davies, har en ny rapport hävdat.



Den 44-åriga tv-kocken, som är notoriskt skyddande av sitt privatliv, har aldrig bekräftat romantiken, men enligt The Sun har det ryktade paret varit tillsammans sedan de länkades 2011 och bor för närvarande tillsammans.



James vill desperat hålla sitt privatliv borta från rampljuset och under omslag efter hans romantik med Barbara, berättade en källa Solen.

Goodwood GRRC 72nd Anniversary Meeting, Chichester, Storbritannien - 29 mars 2014

Paret har avbildats tillsammans i flera år (Bild: Rex)

Aston Martin Centenary Festival, Brands Hatch, Kent, Storbritannien - 7 juli 2013

Tv -kocken har tidigare bekräftat att han dejtar (Bild: Rex)



Det är lätt att göra med Louise eftersom hon också gillar lågmälda saker, till skillnad från Barbara som älskade att tjafsa om honom.

Paret, som sägs ha träffats på uppsättningen Celebrity Who Wants To Be A Millionaire, har inte exakt försökt dölja sin romantik och har avbildats tillsammans vid många evenemang under åren.



James & apos; förra högprofilerad romantik var med James Bond-producenten Barbara Broccoli, som slutade 2005. Efter jet-setting-romantiken, som såg honom slumra med stjärnorna, är hans förhållande till Louise enligt uppgift en mer jordnära affär.

Zoom F1 fotografiauktion till stöd för Great Ormond Street Hospital, London, Storbritannien

De sägs vara lågmälda (Bild: Rex)

Sam Mendes och Barbara Broccoli

Bonddjuraren Sam Mendes med Barbara Broccoli (Bild: Getty)

Insidern fortsatte: Louise går absolut överallt med honom - de gör bara inte en stor låt och dansar om den. Hon känner alla hans vänner riktigt bra och besökte honom regelbundet på The Saturday Kitchen -set och var på uppsättning för hans ASDA -reklam - så alla hans kollegor trivs bra med henne också.

Paret har en hund tillsammans, Ralph, som presenterar en hel del om James & apos; Instagram -flöde, men det finns ingen av Louise.

James berättade enligt uppgift för The Sun att han 'dejtade lyckligt' under en intervju, men han ville inte avslöja identiteten på sin partner.

När han avslöjade en nära-död-upplevelse fick han att sluta på lördagsköket efter ett decennium i BBC-programmet, sa han: Vid en prisutdelning i Dubai förra året föll en kille på scenen död, åtta meter från mig.

Han var i min ålder och hade ett liknande jobb.

I det ögonblicket bestämde jag mig för att min karriär måste förändras.

Se Även: