Inuti Stephen Mulherns påkostade hemliv och glömda romantik med EastEnders -stjärnan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephen Mulhern anses vara en av de mest älskade och respekterade TV-presentatörerna i Storbritannien.



nigella choklad jordnötssmör kaka

TV -stjärnan, som fyllde 44 under påskhelgen, startade sin karriär inom barnunderhållningsprogram, men klättrade stadigt uppför stegen och rankas nu som en av landets största serier.



Efter att ha gjort sig ett stort namn på program inklusive Ant and Dec's Saturday Night Takeaway och Catchphrase, blev TV -stjärnan inte bara ett känt namn, han cementerade också nära vänskap med några av de största namnen i showbiz.



Även om Stephen bokstavligen har vuxit upp på skärmen, har stjärnan alltid hållit sitt privata liv under omslag - och lämnat mycket till fantasin hos fans.

Den begåvade stjärnan delar ofta små glimtar inuti sitt liv på sociala medier, men för det mesta håller han sitt personliga liv otroligt hemligt.

Här tittar vi in ​​i Stephen Mulherns liv från hans uppkomst till berömmelse till hans lyxiga hem och showbiz -kompisar.



Stig till berömmelse

Stephen startade sin karriär inom barn -tv

Stephen startade sin karriär inom barn -tv (Bild: stephenmulhern/Instagram)

Stephen fick sitt intresse för komedi och magi från sin far, som lärde honom knep när han var 11 år gammal, och det var därifrån hans karriär inom TV började.



Han blev snart ett känt namn när han fick rollen som värd för Saturday Showdown på CITV tillsammans med Holly Willoughby.

Den mycket älskade TV-stjärnan arbetade också tillsammans med Fearne Cotton på barnprogrammet Finger Tips och presenterade succébarnsprogrammet Tricky TV i över ett decennium.

Så småningom flyttade han från barn-TV under 2010-talet när han var värd för en Dancing On Ice spin-off-show och gjorde regelbundna framträdanden på This Morning för specialiserade segment.

Stefans största roll hittills är utan tvekan hans stint på Catchphrase som visade upp hans exceptionella talang och karisma

Stefans största roll hittills är utan tvekan hans stint på Catchphrase som visade upp hans exceptionella talang och karisma (Bild: WireImage)

Stefans största roll hittills är utan tvekan hans stint på Catchphrase som visade upp hans exceptionella talang och karisma.

Denna roll ledde honom till ännu större och bättre spelningar, inklusive hans plats på BGT spin-off Britain's Got More Talent.

Medan han lämnade dessa roller bakom sig, arbetar Stephen fortfarande tillsammans med sina showbizkompisar Ant och Dec på deras ikoniska Saturday Night Takeaway.

Det går inte att förneka att Stephen har jobbat otroligt hårt för att komma dit han är idag, och om det inte var för hans kärlek till magi hade hans liv kunnat ta en helt annan vändning.

Påkostad livsstil

Stephen välkomnade tidigare fans till sin inte så ödmjuka bostad som har en otrolig inredning och en öppen planlösning

Stephen välkomnade tidigare fans till sin inte så ödmjuka bostad som har en otrolig inredning och en öppen planlösning (Bild: stephenmulhern/Instagram)

Med berömmelse kommer förmögenhet, och det verkar som om Stephen har investerat sina hårt förvärvade pengar i sina påkostade fastigheter.

44-åringen är en flerbostadshusägare, med fastigheter som sprider sig över hela Storbritannien med dynor i Benfleet Essex, Leicester och Barnet, samt sitt lyxiga hem i London.

bästa stället att köpa renoverade bärbara datorer

År 2019 välkomnade Stephen fans till sin inte så ödmjuka bostad som har en otrolig inredning och en öppen planlösning.

Stephen tog med sina följare på en rundtur i sitt stora hem när han började i kostnaden vardagsrummet som är dekorerat med rustika nyanser och bruna skinnsoffor.

TV -stjärnan bevisade att han spenderade sina intäkter bra när han visade upp rummets gigantiska platt -TV och orörda möbler

TV -stjärnan bevisade att han spenderade sina intäkter bra när han visade upp rummets gigantiska platt -TV och orörda möbler (Bild: stephenmulhern/Instagram)

TV -stjärnan bevisade att han spenderade sina inkomster bra när han visade upp rummets gigantiska platt -TV och orörda möbler.

På andra ställen har Stephen's kök en enorm marmorö som omges av en mängd lyxiga läderstolar.

Presentatören har byggt en skräddarsydd hylla som har byggts in i väggarna i hans hem.

Efter att ha fått en inblick i sitt personliga liv och sitt underbara hem i London bevisade Stephen att han har ett skarpt öga för inredning och heminredning.

Hemligt kärleksliv

Under årens lopp har Stephen varit otroligt tät om sin förhållandestatus

Under årens lopp har Stephen varit otroligt tät om sin förhållandestatus (Bild: ITV)

Under årens lopp har Stephen varit otroligt tät om sin förhållandestatus.

Den sista gången han öppnade upp om sitt kärleksliv var 2018, då Stephen erkände att han åtnjöt en kort romantik fyra år tidigare, och han hade varit singel sedan dess.

m och s älskar korv

Även om Stephen avstår från att prata om sitt kärleksliv öppnade stjärnan om varför han tror att han har haft otur i kärlek i en tidigare intervju med Celeb Now.

Tv -favoriten sa att han kände att karriären hade hindrat honom från att hitta någon speciell att slå sig ner med.

'Förra gången jag gick på en dejt var för ungefär fyra år sedan, förklarade han.

Stephen kopplades till Emma 2008

Stephen kopplades till Emma 2008 (Bild: WireImage)

'Det får mig att låta riktigt ledsen! Jag behöver ett liv. Jag måste sluta jobba så mycket.

Redan 2008 var Stephen kopplad till EastEnders -stjärnan Emma Barton, som spelar Honey Mitchell på BBC -tvålen.

Paret sades ha vuxit nära medan de spelade i pantomimproduktion av Snow White i Birmingham vid den tiden, men ingen stjärna bekräftade någonsin ryktena även om de upptäcktes tillsammans under en varaktighet av tre år.

När deras förhållande slutade, utan att någonsin erkänna att de var ett föremål, sa Stephen att hans tid med Emma tog ett 'naturligt slut'.

Stephen har inte kopplats till några andra potentiella kärleksintressen sedan han splittrades med Emma.

Se Även: