8 Bästa renoverade bärbara datorer och erbjudanden 2021

Tekniska Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Bästa renoverade bärbara datorer i Storbritannien

Du behöver inte köpa helt nytt om du behöver en anständig bärbar dator(Bild: E +)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Bra bärbara datorer kommer inte billigt, men om du har en stram budget är ett sätt att få en anständig sådan till ett överkomligt pris genom att köpa en fabriksrenoverad modell.



Återförsäljare gillar Amazon och eBay erbjuder ett stort urval av renoverade bärbara datorer som ser ut och fungerar som nya, men kommer att sätta tillbaka hundratals mindre än en helt ny dator. Renoverade bärbara datorer kommer ofta med alla tillbehör som du får när du köper en helt ny enhet - en av de största skillnaderna är att de kan komma i generiska förpackningar.

Oavsett om du behöver en ny dator för att arbeta hemifrån eller titta på Netflix, se nedan för vår guide till de bästa renoverade bärbara datorerna och erbjudanden som finns tillgängliga nu.

Om du inte säljs på en begagnad bärbar dator har vi också rundat upp alla senaste och bästa erbjudanden på bärbara datorer för att hjälpa dig att väska en ny till bästa pris.



När du köper en renoverad bärbar dator från någon återförsäljare finns det några saker du bör tänka på. Vi har listat våra bästa tips nedan för att underlätta.

Renoverad laptop vs ny

Om du funderar på att köpa en renoverad bärbar dator, men inte är säker på vad skillnaden är mellan en ny bärbar dator och en renoverad, här är informationen du borde veta.



Renoverade bärbara datorer är inte nya, men de har testats och verifierats för att fungera korrekt. De kan också komma i generisk förpackning och ha några mindre brister, så om utseendet på din nya dator är viktigt för dig, kanske ett renoverat alternativ inte är det bästa alternativet.

Fördelar med att köpa en renoverad bärbar dator

  • Den största fördelen med att köpa en begagnad bärbar dator är kostnaden. Tack vare de överkomliga priserna på renoverad PC kommer du att kunna spara hundratals pund som kan gå till andra viktiga saker.
  • Garanti. Renoverade bärbara datorer från auktoriserade säljare eller tillverkare kommer ofta med en garanti på upp till tre år.

  • Större urval av märken. Att köpa en ny bärbar dator med en mindre budget kan begränsa dig till billigare märken, men att välja en renoverad modell innebär att du kanske kan ta en från en prestigefylld tillverkare som Apple.

  • Inga fel. Vissa nya enheter kan komma med mindre problem, men renoverade föremål tenderar att betyda att problem har lösts.

Nackdelar med att köpa en renoverad bärbar dator

  • Kortare livslängd. Renoverad teknik kan behöva bytas ut tidigare, så du måste vara redo att uppgradera din bärbara dator om ett eller två år.

  • Gamla bärbara datorer kan inte anpassas. Med en renoverad bärbar dator har någon annan valt specifikationerna och dessa kan inte ändras.

  • Kosmetiska brister. Vissa begagnade bärbara datorer kan ha mindre repor, sprickor eller bucklor. I många fall hindrar dessa brister inte prestanda.

  • Komponenter kan misslyckas snabbt. Renoverade bärbara datorer kan komma med komponenter som kan misslyckas efter en tid, varför det är viktigt att se till att produkten du köper kommer med en lång garanti för att täcka eventuella olyckor.

Är renoverade bärbara datorer värda att köpa?

Om du har en mindre budget för ditt nästa laptopköp, är en renoverad enhet definitivt värd att överväga. Det finns vanligtvis inte de senaste och bästa alternativen som renoverade, men du kommer ofta att kunna spara hundratals pund och få en bärbar dator som fungerar något bättre än en som är färsk från fabriken.

Som kan förväntas finns det vissa risker med att köpa en renoverad bärbar dator. För att hjälpa dig att bestämma var du ska köpa en renoverad bärbar dator har vi listat en del användbar information nedan.

Var kan jag köpa renoverade bärbara datorer?

De flesta återförsäljare som säljer bärbara datorer erbjuder också renoverade modeller. Eftersom deras lager och rabatter kan ändras regelbundet, är det bäst att tänka snabbt om du upptäcker en viss bärbar dator du är ute efter. Några av de populära återförsäljarna som erbjuder renoverade bärbara datorer inkluderar:

Amazon förnyas

Garanti: 1 år

Onlinegiganten Amazon erbjuder nya, förägda och certifierade renoverade bärbara datorer - aka Amazon Renewed. Bärbara datorer märkta med Amazon Renewed säkerhetskopieras inte bara av Amazonas förnyade garanti, utan har också skickats tillbaka till tillverkaren för att repareras och sedan skickas tillbaka.

Amazons garantier gäller ett helt år så att du kan handla med förtroende, plus att det finns en supersnabb leverans tillgänglig för Amazon Prime -medlemmar.

Apple -certifierad renoverad

Garanti: 1 år

Apples MacBooks är några av de bästa bärbara datorerna som finns, men kommer att kosta dig en slant. Tack och lov erbjuder märket renoverade modeller online för mycket mindre än vad du skulle betala för en helt ny. Du kan välja mellan en rad MacBooks, inklusive MacBooks Air och MacBook Pro, och filtrera efter utgivningsår, skärmstorlek och mycket mer.

Varje modell har ett års garanti, gratis leverans och returer. Apples & apos; s & apos; Certifierat Renoverat löfte & apos; betyder också att varje produkt har genomgått en rigorös renoveringsprocess som omfattar fullständig testning. Dessutom kommer din bärbara dator i en helt ny låda med alla extra delar som medföljer originalet.

eBay -certifierat renoverat

Garanti: 1-2 år

EBay är inte bara ett bra sätt för säljare att tjäna lite extra pengar, utan används också ofta av stora märken som vill sälja sina renoverade föremål. På eBay kan du filtrera din bärbara datorsökning efter Manufacturer Renoverad, som kommer att dra igenom enheter som repareras och säljs av bärbara tillverkare. Räkna med renoverade varor från Acer, Lenovo och HP, som alla säljer nya bärbara datorer med en enorm rabatt. Garantierna sträcker sig från ett till två år.

Bärbara datorer direkt

Garanti: 30 dagar-1 år

På Laptops Direct kan du spara upp till 70% på de stora namnen med sina professionellt renoverade bärbara datorer. Du kan filtrera din sökning efter skärmstorlek, märke, modell, ram och leveranstillgänglighet.

Webbplatsen har också en under £ 350 kategori av renoverade bärbara affärer - så det finns något för varje budget.

Dell renoverad

Dell säljer ett brett utbud av renoverade bärbara datorer och på sin webbplats kan du filtrera din sökning efter minne, hårddiskstorlek, skärmstorlek, skärmupplösning och andra kategorier.

De renoverade bärbara datorerna är fabriksförseglade och oöppnade returer eller produkter som avbröts, och repor och bucklor, som är produkter med kosmetiska fläckar som inte påverkar prestanda på något sätt. Dell Refurbished erbjuder gratis frakt till brittiska kunder.

Kan jag få garanti på renoverade bärbara datorer?

Många renoverade bärbara datorer levereras med garantier, som skyddar dig om objektet utvecklar ett fel.

Garantier på renoverade bärbara datorer varierar och kan vara upp till tre år, men vissa återförsäljare erbjuder en garantiförlängning för dem som vill ha lite mer sinnesro.

Du kan alltid kontakta säljaren innan du trycker på köpknappen om du vill ha extra information om skador på den bärbara datorn du får.

Bästa renoverade bärbara datorer

Om du inte är säker på var du ska börja, har vi lyft fram några av de bästa billiga renoverade laptop -erbjudandena som är perfekta för dig som har en stram budget.

1. Lenovo Miix 320 10.1 '2 i 1 bärbar dator

Bästa övergripande bärbara datorn

Lenovo Miix 320 10.1

Lenovo Miix 320 10.1 '2 i 1 bärbar dator

Om du letar efter en hållbar och prisvärd allroundmaskin med 2-i-1-funktioner är Lenovo Miix 320 laptop perfekt.

Njut av att använda enheten som en surfplatta för bekvämlighet genom att fälla ihop enheten, när du är redo att använda den som en bärbar dator finns det ett fullbordat tangentbord med pekplatta för åtkomst.

Köp nu från eBay ( från £ 119 )

2. HP 14 'Chromebook Laptop

Bästa bärbara datorn för att arbeta hemifrån

HP 14

HP 14 'Chromebook Laptop

Denna ChromeBook från HP har en 14 tums skärm tillsammans med en 720p HD -kamera för en underhållande och produktiv upplevelse. Njut av en sömlös Chrome -upplevelse tillsammans med enkel och enkel åtkomst till dina favorit Android -appar via Google Play Butik.

Det finns en 16 GB SSD -hårddisk tillsammans med 4 GB minne för att hålla alla dina dokument och nedladdningar säkra. Varan levereras med en äkta brittisk nätladdare och batteri. Den bärbara datorn levereras med ett års garanti från leveransdatum.

Köp nu från eBay ( £ 109,99 )

3. Dell Latitude E7470

Bästa bärbara datorn för skolan

Dell Latitude E7470

Dell Latitude E7470



Denna förnyade Dell är en utmärkt startdator för nybörjare eller unga skolelever som bara behöver använda den bärbara datorn för webbsökning och för att kontrollera e -post.

Windows 10 Pro-operativsystemet har allt som behövs för att du ska komma igång, samt multi-tasking mellan olika skärmar effektivt, och den stora 14-tumsskärmen är idealisk för TV- och filmströmning. Den här har också den extra bonusen på ett års Amazon -förnyad garanti.

Fyra. MacBook Air (2015)

Bästa bärbara datorn för universitetsstudenter

MacBook Air 2015

MacBook Air 2015


13,3 -tums Apple MacBook Air är idealisk för alla som behöver ha sin bärbara dator på språng.

Denna 2015 -version har snabb Intel Core i5 -processor och 128 GB lagringsutrymme.

natalie harrowell dödsorsak

Refurb kommer med en 30 dagars pengarna tillbaka -garanti för sinnesro också.

Köp nu från eBay ( £ 289 )

5. HP Elitebook 840 G1 Ultrabook

Mest pålitliga renoverade bärbara datorn

Den ultratunna HP Elitebook är en effektiv maskin perfekt för användning på språng.

De kraftfull Core i5 -processor och 8 GB RAM ger imponerande prestanda och gör detta till en utmärkt maskin att investera i om du behöver den för arbete eller lek.

Den här maskinen är helt renoverad till en hög standard men kan visa några mindre tecken på slitage. Men det kommer också med ett års garanti.

6. MacBook Pro (2017)

Bästa bärbara datorn för att titta på film

MacBook Pro (2017)

MacBook Pro (2017)

MacBook Pro behöver ingen introduktion. Denna uppfräschade 2017-version kommer med Apples dubbelkärniga Intel Core i5 och en imponerande Retina-skärm.

Med en stor 13 tums skärm är du fri att arbeta, titta på och spela i kristallklar visning.

Det är berättigat till ersättning eller återbetalning inom ett år efter mottagandet om något händer också.

Köp nu från eBay ( £ 599,99 )

7. ASUS Chromebook Flip C101PA 10,1 'bärbar bärbar pekskärm

Bästa bärbara pekskärmen

ASUS Chromebook Flip C101PA

ASUS Chromebook Flip C101PA 10,1 'bärbar bärbar pekskärm

Denna energieffektiva modell från ASUS erbjuder flera funktioner, pekskärmsmöjligheter och en supersnygg design som är väl värd att överväga.

Tack vare dess lätta design och 360-graders gångjärn kan du använda enheten i flera lägen för att passa dig, gå direkt från en Chromebook till en surfplatta.

Den här är helt renoverad till ett nästan nytt skick och levereras med sex månaders garanti.

Köp nu från Amazon ( £ 169 )

8. Acer Spin 3

Bästa bärbara batteritiden

Acer Spin 3

Acer Spin 3

Acer Spin 3 har en elegant design med pålitliga funktioner för att göra dina vardagliga datorbehov enklare.

Den väger mindre än 2 kg och har en 11,6 -tums skärm, perfekt för alla som behöver en pålitlig bärbar dator när du är på språng och en tillräckligt bra skärm för att se bekvämt. Batteriet räcker i upp till 12 timmar, vilket betyder att du inte alltid behöver släpa med dig laddaren och kan göra ett dagars arbete utan att behöva vara inkopplad.

Den bärbara datorn är renoverad med tre månaders garanti.

Köp nu från Bärbara datorer direkt ( £ 239,97 )

Letar du efter fler bärbara datorer? Varför inte kolla in bästa Apple MacBook Air -erbjudanden värt att köpa just nu innan du tar steget.

Se Även: