Vilken kanal är Man City vs Tottenham? Carabao Cup final TV och live stream detaljer

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester Citys förhoppningar om att säkra en fyrdubbling utan motstycke kan ha avslutats av Chelsea förra helgen men Pep Guardiolas herrar har fortfarande chansen att landa en imponerande diskant den här säsongen, med början på Carabao Cup på söndag.



Men för att göra det måste de slå ett Tottenham -lag som vill ta sin första pokal sedan 2008.



Spurs kan ha nått Champions League-finalen 2019 men de har inte lyft silver sedan de slog Chelsea med 2-1 i förlängningen av 2008 års ligacupfinal, efter att ha smakat det sista nederlaget i samma tävling 2009 och 2015.



Klubben i norra London kommer att ledas in i Carabao Cup -finalen av Premier Leagues yngsta tränare någonsin, Ryan Mason, efter Jose Mourinhos avsked på måndag.

Mason började sin regeringstid som tillfällig huvudtränare mot Southampton på onsdagskvällen - samma kväll som City mötte Aston Villa.

Ryan Mason under Tottenhams träning efter att ha blivit tillfällig huvudtränare.

Ryan Mason under Tottenhams träning efter att ha blivit tillfällig huvudtränare.



Denna säsong hade Guardiolas herrar hoppats på att bli den första engelska klubben som vann 'fyrdubblan' - Champions League, Premier League, FA Cup och League Cup. Men lördagens nederlag med 1-0 mot Chelsea i semifinalen i FA-cupen innebär att de nu bara kan lyfta tre pokaler den här säsongen.

fingrar av teese sexig

Vilken tid är Man City vs Tottenham Hotspur?

Kick-off i Carabao Cup-finalen är klockan 16.30 på söndagen den 25 april och kommer att äga rum på Wembley Stadium inför 8 000 fans-det mesta som ett sportevenemang i Storbritannien har varit värd sedan den första lockdownen i mars 2020.



Det är drygt två månader sedan dessa sidor möttes senast, när Ilkay Gundogans stag och en Rodri-straff gav City en seger med 3-0.

Detta följde back-to-back 2-0-segrar för Spurs mot Manchester-klubben efter utnämningen av Mourinho.

TV -kanal och livestreamdetaljer

Söndagens Carabao Cup -final visas på Sky Sports Main Event och Sky Sports Football -kanaler.

Täckningen av matchen mellan Man City och Spurs börjar kl 16 och Sky Sports -prenumeranter kommer också att kunna titta online via webbplatsen eller Sky Go- och BT Sport -appar.

Spelet kommer en vecka efter det att det meddelades att båda klubbarna planerade att gå med i European Super League, innan de snabbt gjorde en U-sväng på tisdagen efter ett offentligt uppståndelse.

Se Även: