M&S säljer en hjärtformad kärlekskorv till alla hjärtans dag

Marks & Spencer

Ditt Horoskop För Imorgon

Frukost för mästare



kan du ta panadol när du är gravid

Redan den okronade kungen av måltidserbjudanden, om du tillagar en storm hemma för Alla hjärtans dag, finns det säkert ingen bättre behandling än M&S.



Om du väljer något som är lite mindre snyggt än hela trerättersfesten, har Marks och Spencer just meddelat att ännu en ätbar alla hjärtans dagspecial kommer ut på hyllorna: en Love-korv.



Mindre konstigt än det låter, är den hjärtformade korven för två lätt tryfflade och insvept i bacon.

Perfekt för att servera tillsammans med lite mos och sås på kvällen, eller tillsammans med ägg till en romantisk frukost, kärlekskorven kommer att slå M&S filialer så snart som imorgon. Och vi kan inte vänta!

hur gammal är sherrie hewson

Tyvärr är det inte det billigaste, det gör att du får tillbaka en femma för 460 g av grejerna.



Fira alla hjärtans dag med en hjärtformad korv till frukost

M&S räknar tydligen med att sälja över 15 000 av kärlekskorvarna, eftersom kunder upp och ner i Storbritannien flockar för att få drömmarnas frukost.



Kärlekskorven packas också bekvämt i en bakplåt, för att spara tid på att tvätta upp.

En talesman för M&S talar om korven och säger att vi uppmuntrar kunder att börja roligt på alla hjärtans dagar med en kärlekskorv till frukost.

Receptet innehåller en antydan till utsökt tryffel för att göra det extra speciellt och mitt bästa tips är att knäcka två ägg i mitten av hjärtat, åtta minuter innan servering till drömmarnas frukost.

christopher halliwell seriemördare

Det kommer i butiker imorgon (Bild: LightRocket via Getty Images)

Inte överraskande har den välsmakande korven orsakat ganska storm på sociala medier, efter att stormarknaden meddelade nyheten på Facebook tidigare i morse.

Det verkar dock som att människor är lika intresserade av det faktum att Marks och Spencer har kallat det en Love -korv.

Facebook -användaren Alison Meakin sa 'Åh älskling det låter så fel' med en annan kommenterad säger 'Ooh det är bra. Har inte haft en kärlekskorv på länge '.

hur man får gratis pizza

Stanna kvar i morgon? Se vårt urval av de bästa och sämsta stormarknadsmaten för en alla hjärtans kväll här.

*Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Alla hjärtans dag 2019
Glad alla hjärtans dag Skämt Dikter Bästa romantiska stadsresor

Se Även: