Kvinnan 'lämnade en karaktär från Monsters Inc' efter billiga läppfyllmedel

Us News

Ditt Horoskop För Imorgon

Desi Bolcich ångrade att hon fick billiga fyllmedel(Bild: Kennedy News and Media)



En kvinna som 'vänster såg ut som en karaktär från Monsters Inc' när hennes läppar ballongade till dubbla deras storlek har varnat andra att göra sin forskning innan de gör jobbet.



kan du ha rött på ett bröllop

Desi Bolich delade chockerande bilder av hennes svullna och klumpiga läppar efter att ha fått salongbehandlingen och hävdar att hon såg ut som den stora läppen Skurken Svamp från filmen Disney Pixar.



Den 21-åriga sociala medier påverkaren säger att hon hade proceduren för att öka hennes självförtroende efter att ha sett tjejer som flaxade sina fylligare läppar på nätet.

Desi gav bort 400 dollar - cirka 290 pund - för att få 1 ml spackel men hon hävdade att proceduren var så smärtsam att hon nästan svimmade.

Hennes glädje blev snart till fasa när injektorn höll upp en spegel för att visa henne resultatet och hon satt desperat och kämpade tillbaka tårarna.



Men tack och lov innebar pandemin att TikTok & apos; stjärna & apos; kunde dölja sina svullna läppar och hon sa & tacka herren för ansiktsmasker & apos ;.

Hon tyckte att hon såg ut som svamp från filmen Monsters Inc. (Bild: Disney/Pixar)



Desi Bolich delade chockerande snaps av sina svullna och klumpiga läppar

Hon säger att proceduren gjorde ont (Bild: Kennedy News and Media)

Nu delar Desi sin prövning för att uppmana människor att grundligt undersöka sin läkare innan de går under nålen.

Desi, från San Diego, Kalifornien, sa: 'Jag såg verkligen ut som Monsters Inc -killen och det är inte alls vad jag förväntade mig.

'Han är karaktären som har stora läppar, han sugs upp av maskinen av dem.

527 ängelnummer betydelse

'Jag tittade mycket på Monsters Inc som barn så det var min första tanke så snart jag tittade mig i spegeln. Jag var som & apos; herregud jag ser ut som en filmkaraktär - och inte en bra en & apos ;.

'De var dubbelt så stora [de borde vara] mellan att jag fick dem gjorda och när jag kom hem.

'Det var så nedslående, jag förväntade mig att se ut som tjejer på Instagram - de blir fylligare och omedelbart ser de bra ut - och det var inte mitt resultat.

'Jag kommer ihåg att jag tänkte & apos; jag förstörde & apos ;, det var ganska dåligt. & Apos;

Desi Bolich delade chockerande snaps av sina svullna och klumpiga läppar

Hon gillade inte hur hon såg ut efter (Bild: Kennedy News and Media)

john partridge ashley roberts

Desi, som säger att hon är en husdjursmamma som stannar hemma & apos; till sina sju katter och en hund, delade med sig av sin erfarenhet på TikTok.

Det 58 sekunder långa klippet av hennes läppar som ballonerade, såg blåmärken ut och hennes snyftande in i kameran blev viral och fick mer än 968 000 likes, delningar och kommentarer.

Skönhetsfläkten Desi valde att ha proceduren över över- och underläppen hos en utövare i Los Angeles, Kalifornien, den 22 augusti på rekommendation av en vän.

Desi sa: 'Jag hittade någon jag verkligen gillade på Instagram, men min vän berättade att hennes vän alltid får fyllmedel & apos; och hon går till den plats jag hamnade på.

'Efteråt fick jag reda på att det är ett riktigt billigt pris för fyllmedel, vanligtvis är det ungefär $ 600 för vad jag fick.

'Det var det som fick mig att inse att jag kanske inte borde ha åkt dit.

'Jag kommer ihåg första gången hon stoppade nålen i min mun, herregud jag trodde att jag skulle svimma direkt.

'Det var så skrämmande, det kändes som om jag fick blodprov, jag gillade det inte.

'Jag var förmodligen bara där inne i fem minuter för själva proceduren men det kändes som för alltid.

jonny lee miller angelina jolie
Desi Bolich delade chockerande snaps av sina svullna och klumpiga läppar

Desi, på bilden som hon är nu, har varnat andra för att inte göra samma misstag (Bild: Kennedy News and Media)

'När hon var klar visade hon mina läppar i spegeln och jag försökte så hårt att inte gråta framför henne.

'Jag visste inte vad jag skulle säga, jag satt där mållös i en minut.

'När hon frågade & apos; hur tycker du om dem? & Apos; Jag sa att de är fantastiska, jag försökte bara inte gråta och komma ut från kontoret.

vad betyder 243

'Jag hatade dem fortfarande, även två månader efter att jag fick dem, men nu är jag på en punkt där jag mår bra med dem.'

Det tog tre veckor för Desis läppar att tappa, men trots hennes traumatiska erfarenhet medger hon att hon skulle göra dem igen, men av en välutbildad injektor.

Desi sa: 'Jag kommer förmodligen att lösa upp dem och bara ta bort allt från mina läppar och sedan ska jag hitta en bättre injektor.

'Det är definitivt ett fall av lärdom. Jag skulle råda alla som funderar på att skaffa läppfyllmedel till högforskningsinjektorer, det är superviktigt att göra ett samråd med en.

'Något annat riktigt viktigt folk sa till mig [efter att jag hade gjort mitt] var att börja i det lilla.

'Det här var mitt problem, jag lade en hel ml i mina läppar. det är bäst att börja med en halv ml och långsamt arbeta dig fram till önskad läppstorlek.

'Att få för mycket åt gången kan också orsaka migration och översträckta läppar.

'Resultaten kan se lite knasiga ut och du kan se ut som en Monsters Inc -karaktär ganska länge, men jag lovar att om du har tålamod att vänta, kommer dina läppar att bli vackra.

'Jag önskar att någon hade berättat detta för mig.'

Se Även: