Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig: Historien bakom bröllopsklänningen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Angelina Jolie bröllopsklänning

Historien bakom klänningen(Bild: Versace / Rex)



Bröllopet var en av showbizens bäst bevarade hemligheter, men lyckligtvis har mysteriet bakom klänningen avslöjats.



Efter att nyheten kom att Brad Pitt och Angelina Jolie hade gift sig i hemlighet, väntade vi tålmodigt på att se om bilder på klänningen skulle släppas.



Nu har inte bara bilderna skrivits ut i både People och Hello! tidningen, men den officiella skissen av Donatella Versace har också offentliggjorts.

Skådespelerskan bar en sidenklänning i elfenben, som innehöll en rynkad kropp, tunna remmar och flytande kjol.

Brat Pitt och Angelina Jolie

Omslaget till People magazine (Bild: Människorna)



Men det fanns en extra sentimental twist med parets sex barn.

Var och en av Brangelinas yngel designade en speciell klotter som broderades på baksidan av klänningen och slöjan med hjälp av Versace skräddare och nära familjevän Luigi Massi.



Luigi är som en familj för mig och jag kunde inte tänka mig att någon annan skulle göra den här klänningen, sa Jolie till tidningen People.

Han känner och bryr sig om barnen och det var jätteroligt att få ihop det.

Efter bröllopet publicerade Donatella om klänningen på Twitter och skrev: 'Grattis Angelina Jolie! Du ser sensationell ut i min skapelse för din speciella dag! Mycket kärlek, DV. '

Hollywoodstjärnorna gick längs gången i en hemlig ceremoni som hölls i Chataeu Miraval i södra Frankrike den 23 augusti.

Ett intimt tillfälle, bara 22 gäster var närvarande när den glada tvåan sa & apos; I do & apos; efter att ha varit förlovad i över två år.

Förutom klänningen visar de första bilderna från den stora dagen att föräldrarna till sex delar en romantisk stund tillsammans.

Brad och Angelina kärlekshistoria Visa galleri

Se Även: